מתלבט בין ASCASO BASIC PLUS ל- AROMA INOX ?
היי לכולם,
אני לפני רכישת מכונת קפה ומתבלט בין השתיים, אני מחפש מכונה קצת יותר טובה מהגאג'יה קולור שהייתה לי
אחרי אינסוף נזילות ושאר ירקות החלטתי להיפטר ממנה , אז כרגע אני ללא קפה ויכולת ההחלטה והחשיבה שלי
לא להיט, במקום דפיקות לב מואצות יש לי כאבי ראש.
המטרה: מכונה חדשה לא יד 2.
ייעוד: ברובו קפוצ'ינו 70%. אספרסו 30% , לגבי פודים nice to have.
התאמה למטבח: לבן/נירוסטה כה אמרה האישה.
מטחנה: כרגע יש לי SOLIS SCALA אחרי כיוון לטחינה יותר דקה ממה שהיצרן מספק.
טמפר: נירוסטה משולב עץ בוק (HOME MADE) מקצועי (קיים אין צורך ברכישה)
מחירים: ASCASO 1800ש"ח אחריות שנתיים, INOX 1375ש"ח שנה אחריות.
אודה על עזרתכם ואשמח לשמוע גם הצעות נוספות שלא הזכרתי.
אסף
אני לפני רכישת מכונת קפה ומתבלט בין השתיים, אני מחפש מכונה קצת יותר טובה מהגאג'יה קולור שהייתה לי
אחרי אינסוף נזילות ושאר ירקות החלטתי להיפטר ממנה , אז כרגע אני ללא קפה ויכולת ההחלטה והחשיבה שלי
לא להיט, במקום דפיקות לב מואצות יש לי כאבי ראש.
המטרה: מכונה חדשה לא יד 2.
ייעוד: ברובו קפוצ'ינו 70%. אספרסו 30% , לגבי פודים nice to have.
התאמה למטבח: לבן/נירוסטה כה אמרה האישה.
מטחנה: כרגע יש לי SOLIS SCALA אחרי כיוון לטחינה יותר דקה ממה שהיצרן מספק.
טמפר: נירוסטה משולב עץ בוק (HOME MADE) מקצועי (קיים אין צורך ברכישה)
מחירים: ASCASO 1800ש"ח אחריות שנתיים, INOX 1375ש"ח שנה אחריות.
אודה על עזרתכם ואשמח לשמוע גם הצעות נוספות שלא הזכרתי.
אסף
מכונות שונות לצרכים שונים
האסקסו עדיפה בכל פרמטר כל עוד עובדים עם מטחנה צמודה. היא גם מקציפה מצוין יחסית לקטגוריה. הסאקו לצורך הענין פחות טובה גם מהקולור שהיתה לך.
הנזילות אגב הן עניין פתיר ואפילו די בקלות - לא בגלל זה זורקים מכונה כמו הקולור. הנזילות יחזרו לך עם כל מכונה תוך כמה חודשים כיון שאינך משתמש כנראה במים מרוככים. אני זרקתי גאגיה עקב בעיה דומה ועד היום מצטער על כך.
הטמפר שלך עשוי להסתמן כלא רלוונטי עבור שתי האופציות, אם הוא 58ממ. לסאקו לא בטוח שיש צורך בטמפר והראש קטן מידי, באסקסו 57 ממ ואם יתאים אז הרווחת.
שורה סופית, אתה לא משדרג, אלא קונה משהו בעל יכולות דומות למה שיש לך (ומטה) ועם אורך חיים דומה (ומטה). שקול להשקיע בסילביה, כ-3K , מכונה עמידה ואמינה יותר משאר האופציות, ועדיפה עליהן בכל פרמטר - ומשמעותית.
האסקסו עדיפה בכל פרמטר כל עוד עובדים עם מטחנה צמודה. היא גם מקציפה מצוין יחסית לקטגוריה. הסאקו לצורך הענין פחות טובה גם מהקולור שהיתה לך.
הנזילות אגב הן עניין פתיר ואפילו די בקלות - לא בגלל זה זורקים מכונה כמו הקולור. הנזילות יחזרו לך עם כל מכונה תוך כמה חודשים כיון שאינך משתמש כנראה במים מרוככים. אני זרקתי גאגיה עקב בעיה דומה ועד היום מצטער על כך.
הטמפר שלך עשוי להסתמן כלא רלוונטי עבור שתי האופציות, אם הוא 58ממ. לסאקו לא בטוח שיש צורך בטמפר והראש קטן מידי, באסקסו 57 ממ ואם יתאים אז הרווחת.
שורה סופית, אתה לא משדרג, אלא קונה משהו בעל יכולות דומות למה שיש לך (ומטה) ועם אורך חיים דומה (ומטה). שקול להשקיע בסילביה, כ-3K , מכונה עמידה ואמינה יותר משאר האופציות, ועדיפה עליהן בכל פרמטר - ומשמעותית.
what's next?
hosq כתב: הנזילות אגב הן עניין פתיר ואפילו די בקלות - לא בגלל זה זורקים מכונה כמו הקולור. הנזילות יחזרו לך עם כל מכונה תוך כמה חודשים כיון שאינך משתמש כנראה במים מרוככים.
***אני לוקח מים מהתמי 4.
הטמפר שלך עשוי להסתמן כלא רלוונטי עבור שתי האופציות, אם הוא 58ממ.
***כתבתי HOME MADE אני יכול להקטין אותו אם צריך.
שורה סופית, אתה לא משדרג, אלא קונה משהו בעל יכולות דומות למה שיש לך (ומטה) ועם אורך חיים דומה (ומטה).
***האם אני מבין שאתה אומר שגאג'יה קולור ואסקאסו אותו דבר??
שקול להשקיע בסילביה, כ-3K , מכונה עמידה ואמינה יותר משאר האופציות, ועדיפה עליהן בכל פרמטר - ומשמעותית.
***היא לא נכנסת בתקציב.
תודה על התשובות הופתעתי לטובה מהמהירות והמקצועיות.
חג שמח...
מים מתמי 4? עכשיו הכל ברור. המכונה שלך כנראה מלאה אבנית. בצע טיפול להסרה, אפשר אפילו עם מלח לימון.
רק לידיעה, תמי 4 לא מרכך, רק מסנן את המים.
האסקסו קצת יותר טובה מהגאג'ה, אבל זה לא שדרוג מהותי.
אם אין תקציב לסילביה, חבל לרכוש משהו אחר. טיפול אבנית, והקפדה מעתה והלאה על מים מרוככים יפתרו את הבעיות.
נ.ב. את הכסף שחסכת כרגע תשקיע במטחנה נורמלית. יהיה הבדל הרבה יותר מהותי מאשר שדרוג מכונה, זה בטוח.
רק לידיעה, תמי 4 לא מרכך, רק מסנן את המים.
האסקסו קצת יותר טובה מהגאג'ה, אבל זה לא שדרוג מהותי.
אם אין תקציב לסילביה, חבל לרכוש משהו אחר. טיפול אבנית, והקפדה מעתה והלאה על מים מרוככים יפתרו את הבעיות.
נ.ב. את הכסף שחסכת כרגע תשקיע במטחנה נורמלית. יהיה הבדל הרבה יותר מהותי מאשר שדרוג מכונה, זה בטוח.
נראה שלא הבנתם, כבר אין לי את הגאג'יה יותר היה לי אותה יותר מ-5 שנים.
בכל אופן הלכתי היום לאמיגו וקניתי את ה- ASCASO BASIC WHITE ב- 1750 ש"ח.
מחר אני אמור לקבל אותה, אעדכן בהמשך.
מה זה מים מרוככים? ואיך אני עושה את זה, צריך לרכוש פילטר חיצוני או משהו כזה?
מה זה מים מרוככים? ואיך אני עושה את זה, צריך לרכוש פילטר חיצוני או משהו כזה?
קודם כל מזל טוב! אפיקומן יפה.אסףאבניאל כתב:נראה שלא הבנתם, כבר אין לי את הגאג'יה יותר היה לי אותה יותר מ-5 שנים.
מה זה מים מרוככים? ואיך אני עושה את זה, צריך לרכוש פילטר חיצוני או משהו כזה?...
לסוגיית הפילטר/מרכך : סור חזרה לאמיגו, בקש פילטר מרכך אשר מניחים בתוך מיכל המים של המכונה הקיימת , לאחר חיבור צינור המים המוביל את המים מה מיכל לדוד החימום. עולה בערך 45 ש״ח כל 3 חודשים. בנוסף לכך אני מטפל בסילביה שלי עם מלח לימון אחד לחודש על מנת למנוע הצטברות אבנית לאורך זמן.
בהצלחה!!!!
דבר ראשון, סור חזרה לאמיגו ובקש את מטחנת האיימיני שמגיעה לך עם הבייסיק ב 600 שח. היא עדיפה על שלך בכמה רמות, ושוויה אלף כך שזו הזדמנות שאסור לפספס. גם אם תגלגל אותה כיד שניה תרויח, ועדיף - למכור את הנוכחית שלך שמתאימה יותר למקינטות/פילטר. את התוצאה בכוס אתה תרגיש, וגם את הנוחות בשימוש שוטף.
5 שנים זה די הרבה, אפשר לומר שהגאגיה עשתה את שלה.
אין שום צורך לנקות מכונה כל חודש אם משתמשים במים מרוככים. יותר באזור החצי שנה.
אם אני זוכר נכון המכונה שלך מגיעה עם מרכך שמספיק לחודש-חודשיים.
המרככים האלה זולים יותר משמעותית באברהמי - קונים חבילה והעלות יורדת לכשלושים שח. את הפילטרים האלה ניתן לרענן בעזרת מלח אם רוצים לחסוך את עלות ההחלפה, ואין בעיה לסחוב איתם אפילו שנה. הפילטר המומלץ באמת הוא של בריטה - http://www.vma.co.il/agalleries/c3083/41737.php
גם פילטר גם מרכך וטוב לשנה שלמה.
קניה מוצלחת, קרא את הסקירה שלנו - http://www.htcafe.co.il/article01882.%D ... caso-Basic
5 שנים זה די הרבה, אפשר לומר שהגאגיה עשתה את שלה.
אין שום צורך לנקות מכונה כל חודש אם משתמשים במים מרוככים. יותר באזור החצי שנה.
אם אני זוכר נכון המכונה שלך מגיעה עם מרכך שמספיק לחודש-חודשיים.
המרככים האלה זולים יותר משמעותית באברהמי - קונים חבילה והעלות יורדת לכשלושים שח. את הפילטרים האלה ניתן לרענן בעזרת מלח אם רוצים לחסוך את עלות ההחלפה, ואין בעיה לסחוב איתם אפילו שנה. הפילטר המומלץ באמת הוא של בריטה - http://www.vma.co.il/agalleries/c3083/41737.php
גם פילטר גם מרכך וטוב לשנה שלמה.
קניה מוצלחת, קרא את הסקירה שלנו - http://www.htcafe.co.il/article01882.%D ... caso-Basic
what's next?