שנאי לסאב מארהב
לפי מה שאתה אומר ההספק של הסאב שלי הוא 400 וואט [אני לא יודע איך מחשבים] אז נלך על שנאי 800 וואט [200אחוז].Huvenster כתב:אתה צריך את ההספק ב WATT בפיק, כלומר המקסימלי, ומומלץ לקנות שנאי שהוא 150-200%
כלומר עבור הספק של 400 וואט לקנות שנאי של 600-1000 וואט....
אשמח להמלצה על סוג שנאי.
לפני שאני קונה רציתי לבדוק האם ניתן לחבר לשנאי אחד 2 מכשירים?
יש לי רסיבר מארהב פיוניר 1021 + שמחובר לשנאי [שקניתי על סמך המלצת החברים כאן] האם ניתן לחבר אותו עם הסאב ? האם יש מפצל בכלל לדבר כזה? האם השנאי שיש לי מספיק לשנהם?
מצורף תמונות של הרסיבר + שנאי+ הסאב
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אתה מודע לעובדה שהסאב שקנית הוא מחודש ולא חדש?דרור123 כתב:זהו?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
דבר ראשון, הסאב שלך לא צורך 400 וואט, המגיב שמעלי רק נתן את המספר הזה בתור דוגמה...
הגבול העליון של הצריכה של הסאב שלך נקבע עפ"י הנוסחה <הספק שווה זרם כפול מתח>, או במילים אחרות W=V*A. במקרה של הסאב שלך ההספק המקסימלי הוא מכפלה של המתח (1.0A) בזרם (120V), כלומר 120W לכל היותר. בפועל, הסאב שלך כנראה צורך פחות מכך (חיפוש קצר באינטרנט מצביע על 80W, אבל אני לא סגור על זה), כך שאתה צריך ממיר מתח של 250-200W כדי להתמודד איתו.
אני לא רואה שום מניעה מלחבר אותו לממיר המתח הקיים שלך, בהתחשב בעובדה שהפיוניר 1021 צורך 550W, ושיש לך ממיר מתח שנועד לשרת הספקים של עד 1,500W.
הגבול העליון של הצריכה של הסאב שלך נקבע עפ"י הנוסחה <הספק שווה זרם כפול מתח>, או במילים אחרות W=V*A. במקרה של הסאב שלך ההספק המקסימלי הוא מכפלה של המתח (1.0A) בזרם (120V), כלומר 120W לכל היותר. בפועל, הסאב שלך כנראה צורך פחות מכך (חיפוש קצר באינטרנט מצביע על 80W, אבל אני לא סגור על זה), כך שאתה צריך ממיר מתח של 250-200W כדי להתמודד איתו.
אני לא רואה שום מניעה מלחבר אותו לממיר המתח הקיים שלך, בהתחשב בעובדה שהפיוניר 1021 צורך 550W, ושיש לך ממיר מתח שנועד לשרת הספקים של עד 1,500W.
אני לא רואה שום מניעה מלחבר אותו לממיר המתח הקיים שלך, בהתחשב בעובדה שהפיוניר 1021 צורך 550W, ושיש לך ממיר מתח שנועד לשרת הספקים של עד 1,500W.[/quote]
ראשית תודה רבה. עזרת מאוד!
אני מבין שפשוט לקנות מפצל פשוט לשנאי ולחבר את שניהם, נעשה זאת.
כדאי לבדוק אם מתחמם או שאין מה לדאוג?
יש לי שאלה, אולי אתה יכול לעזור לי, אני בונה קיר גבס ומעוניין להכניס את הרמקולים בגבס כמו רמקולים שקועים, לצורך זה אני צריך גריל של רמקולים שקועים, ניתן לקנות גריל \ רשת של רמקולים או תיבה שלמה עם גריל? יש כזה דבר?
אני לא רואה שום מניעה מלחבר אותו לממיר המתח הקיים שלך, בהתחשב בעובדה שהפיוניר 1021 צורך 550W, ושיש לך ממיר מתח שנועד לשרת הספקים של עד 1,500W.[/quote]
ראשית תודה רבה. עזרת מאוד!
אני מבין שפשוט לקנות מפצל פשוט לשנאי ולחבר את שניהם, נעשה זאת.
כדאי לבדוק אם מתחמם או שאין מה לדאוג?
יש לי שאלה, אולי אתה יכול לעזור לי, אני בונה קיר גבס ומעוניין להכניס את הרמקולים בגבס כמו רמקולים שקועים, לצורך זה אני צריך גריל של רמקולים שקועים, ניתן לקנות גריל \ רשת של רמקולים או תיבה שלמה עם גריל? יש כזה דבר?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מציע לך לפתוח שרשור חדש וייעודי כאן בפורום בנושא התקנת הרמקולים בתוך נישות גבס. זה לא נשמע לי כמו פתרון טוב "לאנוס" רמקולים רגילים לתוך קיר גבס, אבל יש אנשים שמבינים יותר טוב ממני בצד של ההתקנות (JEXY למשל...)
שאלת המשך... קניתי בארה"ב - Pioneer VSX-1130-K, שיש לו הספק 550W וגם סט רמקולים שהסאב הוא גם כן 120V, 1A ומכאן שאני צריך בערך 1200W שנאי בשביל שניהם (לפי השרשור פה).
שאלה קצת טיפשית - איפה אפשר למצוא מפצל של שקעים אמריקאים בשביל לחבר לשנאי?
תודה,
נמרוד
שאלה קצת טיפשית - איפה אפשר למצוא מפצל של שקעים אמריקאים בשביל לחבר לשנאי?
תודה,
נמרוד