יס פשוט הזויים עם המעבר של הערוצי HD
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
המעבר של ערוצי הטבע לאפיקים 90 ומעלה מעצבן.
אי אפשר לזפזפ ולראות מה משודר בזמן שצופים בתוכנית אחרת, כי זה לא פרקטי לזפזפ עד 90. ושילבו שם גם ערוצי HD ורגילים ברצף, אז לממיר/מסך לוקח כמה שניות טובות לעבור בין אחד לשני. מטופש ביותר.
אי אפשר לזפזפ ולראות מה משודר בזמן שצופים בתוכנית אחרת, כי זה לא פרקטי לזפזפ עד 90. ושילבו שם גם ערוצי HD ורגילים ברצף, אז לממיר/מסך לוקח כמה שניות טובות לעבור בין אחד לשני. מטופש ביותר.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
תגידו את MGM HD הורידו ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

997? וואו כל כך רחוק ? 
- agent__smith
- חבר מכור קשה

איינשטיין אתה פשוט גאון הדור !

- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
עדיין לא הבנתי את הפואנטה של החלפת מספרי הערוצים 
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מנסיון, כשמחביאים ערוצים (997, נו באמת),
אחרי כמה שבועות/חודשים הם יירדו לגמרה.
אחרי כמה שבועות/חודשים הם יירדו לגמרה.
לקח לי שעה למצוא את MGM HD, אני משוכנע שהם עומדים להעיף אותו.
זה ש511 לא עבר ל 11 - זה גם הזוי.
מעבר דפוק לגמרי, כבר היה עדיף מה שהיה קודם.
כמובן שליס יש תשובה מוכנה מראש - תשים את הערוצים החביבים עליך בפייבורטיס - מ 900 ומעלה, אני חושב.
זה ש511 לא עבר ל 11 - זה גם הזוי.
מעבר דפוק לגמרי, כבר היה עדיף מה שהיה קודם.
כמובן שליס יש תשובה מוכנה מראש - תשים את הערוצים החביבים עליך בפייבורטיס - מ 900 ומעלה, אני חושב.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
במצב הקיים של ערוץ 511 ,עדיף כבר שישאירו אותו איפה שהוא ,הערוץ משדר רוב הזמן ב"כאילו Upscale" תכני 4:3 .. כשצופים בערוץ בSD עוד אפשר לעשות מתיחה לתמונה, אבל לא לערוץ כשהוא בHD .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
דווקא ערוצים כמו MGM נחשבים לקלאסיים ומושכים לא מעט צופים -
אבל בטח ב'יס' יושב לו בוגר תואר ראשון במדעי החברה שמשוכנע שיש היגיון בבלאגן העצום שנוצר עם שינוי הערוצים!
שמתם לב שערוצי מדע וטבע סמוכים מדיי לערוצים האירוטיים (מלמטה) ובקשר לא ברור לערוץ המקומי ולערוץ הכנסת?!
בחייכת יס! מה נהיה?! חסרות ספרות? חסרים מיקומים?!
אבל בטח ב'יס' יושב לו בוגר תואר ראשון במדעי החברה שמשוכנע שיש היגיון בבלאגן העצום שנוצר עם שינוי הערוצים!
שמתם לב שערוצי מדע וטבע סמוכים מדיי לערוצים האירוטיים (מלמטה) ובקשר לא ברור לערוץ המקומי ולערוץ הכנסת?!
בחייכת יס! מה נהיה?! חסרות ספרות? חסרים מיקומים?!
אין כמו ערוצי המדע והטבע כדי להעביר מהר כשאבא נכנס לחדרi_zik כתב:דווקא ערוצים כמו MGM נחשבים לקלאסיים ומושכים לא מעט צופים -
בחייכת יס! מה נהיה?! חסרות ספרות? חסרים מיקומים?!...
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
כן, גם אני אתמול הרגשתי שיש איזה שיפור באיכות השידורים בערוצי הסדרות לפחותbarjodudu כתב:שמתם לב לשיפור באיכות השידורים של ה HD?...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
ערוץ 511 לא עבר בגלל שהוא לא ערוץ מראה מלא לערוץ 11
בערוץ 511 לא משודרים תכני החינוכית שמשודרים בערוץ 11
ויש תכנים רבים שמשודרים ביחס המסך הנכון, כלומר עם פסים מהצדדים בזמן שידור תכני SD ולא כולם אוהבים לצפות כך.
חוץ מזה ערוץ 11 מפנה לערוץ 511 בזמן שידורי HD וזה המספר גם ב-HOT.
אם היו 2 מספרי ערוצים שונים ב-yes ו-HOT לערוץ 1 ב-HD זה היה מסורבל.
בערוץ 511 לא משודרים תכני החינוכית שמשודרים בערוץ 11
ויש תכנים רבים שמשודרים ביחס המסך הנכון, כלומר עם פסים מהצדדים בזמן שידור תכני SD ולא כולם אוהבים לצפות כך.
חוץ מזה ערוץ 11 מפנה לערוץ 511 בזמן שידורי HD וזה המספר גם ב-HOT.
אם היו 2 מספרי ערוצים שונים ב-yes ו-HOT לערוץ 1 ב-HD זה היה מסורבל.
מה לא מובן... ערוץ 11 משדר את רוב התכנים לא באיכות HD ובתמונה לא רחבה, לכן רוב הזמן עדיף באמת לראות את ערוץ 11 הרגיל.
ערוצים כמו National Geographic HD ו- MTV HD משדרים תכנים שונים מגרסת ה-לא HD שלהם, לכן שמו אותם במקבץ עם הערוצים הרגילים
לא היה מקום להכניס את המקבצים ברצף איך שזה היה לפני לכן העבירו את ערוצי הטבע למקום אחר ואז הכל הסתדר.
זה גם מקל להגיע לערוץ 16 שלא משדר ב-HD כי איך שזה היה קודם אם היית ב515 היית לא יכלת לזפזפ אחד למעלה.
ערוצים כמו National Geographic HD ו- MTV HD משדרים תכנים שונים מגרסת ה-לא HD שלהם, לכן שמו אותם במקבץ עם הערוצים הרגילים
לא היה מקום להכניס את המקבצים ברצף איך שזה היה לפני לכן העבירו את ערוצי הטבע למקום אחר ואז הכל הסתדר.
זה גם מקל להגיע לערוץ 16 שלא משדר ב-HD כי איך שזה היה קודם אם היית ב515 היית לא יכלת לזפזפ אחד למעלה.
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
בקיצור, שכל אחד יכין לעצמו טבלת אקסל עם הערוצים שנדדו למקומות מוזרים (כמו 997 ו MTV-HD שגם נדד)
אני יכול להבין את ההיגיון בנוחות של ערוצי הסרטים/סדרות והמיקום שלהם במספרים הנמוכים אבל כל השאר קצת התבלגן, אולי זאת הכנה לפני הוספה/הסרת ערוצים
אני יכול להבין את ההיגיון בנוחות של ערוצי הסרטים/סדרות והמיקום שלהם במספרים הנמוכים אבל כל השאר קצת התבלגן, אולי זאת הכנה לפני הוספה/הסרת ערוצים