Samsung D6000
היי אנשים,
לפני כשבוע רכשתי מסך Samsung D6000 שהינו LCD עם תאורת LED אחורית.
אתמול, בזמן שצפיתי בסרט, הבחנתי כי ישנה תופעה מאד חזקה וברורה של זליגת אור (Backlight Bleeding) בפינות של המסך וכמו כן תופעת עננות לא סימטרית במרכז המסך. בנוסף, הבחנתי במבט מקרוב גם בפסים אופקיים בחלק העליון ובחלק התחתון של המסך. התופעות הנ"ל מפריעות מאד לראות את איכות התמונה שציפיתי לראות כאשר רכשתי מסך מעין זה. איך ניתן לטפל בתופעות אלו והאם הן קיימות בכל המסכים בדגם הנ"ל ?
אשמח לתגובה.
תודה וחג שמח,
גדי.
לפני כשבוע רכשתי מסך Samsung D6000 שהינו LCD עם תאורת LED אחורית.
אתמול, בזמן שצפיתי בסרט, הבחנתי כי ישנה תופעה מאד חזקה וברורה של זליגת אור (Backlight Bleeding) בפינות של המסך וכמו כן תופעת עננות לא סימטרית במרכז המסך. בנוסף, הבחנתי במבט מקרוב גם בפסים אופקיים בחלק העליון ובחלק התחתון של המסך. התופעות הנ"ל מפריעות מאד לראות את איכות התמונה שציפיתי לראות כאשר רכשתי מסך מעין זה. איך ניתן לטפל בתופעות אלו והאם הן קיימות בכל המסכים בדגם הנ"ל ?
אשמח לתגובה.
תודה וחג שמח,
גדי.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
בהחלט יכולה להיות השפעה של ההרכבה וההובלה.
ברור שהם מחוייבים. אתה צריך לדבר איתם, ולעמוד על זה שיחליפו לך את הטלוויזיה לשביעות רצונך. לא קנית שמאייר אלא סמסונג ואני מניח שמייבוא רשמי. אם אתה נתקל בהתנגדות של הטלפנית שתענה לך תבקש לדבר עם המנהלים ותעמוד על שלך.
ברור שהם מחוייבים. אתה צריך לדבר איתם, ולעמוד על זה שיחליפו לך את הטלוויזיה לשביעות רצונך. לא קנית שמאייר אלא סמסונג ואני מניח שמייבוא רשמי. אם אתה נתקל בהתנגדות של הטלפנית שתענה לך תבקש לדבר עם המנהלים ותעמוד על שלך.
כמובן שקניתי אצל היבואן הרשמי של סמסונג - סמליין, דרך א.ל.מ.
דיברתי עם השירות הטכני שלהם - רטפון והם מגיעים מחר לראות את התופעה.
דיי ברור לי שהם יגידו שמבחינתם זה לא רציני ושזה קורה בכל הדגמים, אבל מבחינתי זה מאד קריטי ואני ממש לא מתכוון לוותר על זה - עד שהמסך יוחלף למסך חדש לחלוטין ללא התופעות הללו.
במידה וזה לא יקרה אני אדרוש כמובן לבטל את העסקה כיוון שזכותי המלאה לקבל מוצר תקין לחלוטין ללא שום פגם ייצור - שנובע מהרכבה לא תקינה, שינוע לא תקין או אחסנה לא תקינה.
גדי.
דיברתי עם השירות הטכני שלהם - רטפון והם מגיעים מחר לראות את התופעה.
דיי ברור לי שהם יגידו שמבחינתם זה לא רציני ושזה קורה בכל הדגמים, אבל מבחינתי זה מאד קריטי ואני ממש לא מתכוון לוותר על זה - עד שהמסך יוחלף למסך חדש לחלוטין ללא התופעות הללו.
במידה וזה לא יקרה אני אדרוש כמובן לבטל את העסקה כיוון שזכותי המלאה לקבל מוצר תקין לחלוטין ללא שום פגם ייצור - שנובע מהרכבה לא תקינה, שינוע לא תקין או אחסנה לא תקינה.
גדי.
אל תוותר - אם סמליים רוצה להלחם ביבוא מקביל - היא תהיה חייבת לטפל בבעיה הזו.
זליגת אור לא אמורה להיות כה חריפה כפי שאתה מתאר.
אם תוכל לצלם את התופעה ולהעלות אותה לכאן, זה עשוי לסייע לך ולהבין את הבעיה טוב.
ושוב - אל תוותר!
זליגת אור לא אמורה להיות כה חריפה כפי שאתה מתאר.
אם תוכל לצלם את התופעה ולהעלות אותה לכאן, זה עשוי לסייע לך ולהבין את הבעיה טוב.
ושוב - אל תוותר!