היי,
קניתי 50C550 של סמסונג לפני מספר חודשים ואני מרוצה מהאיכות וכו', אך עדיין יש בעיית צבירה קשה - אם אני בטעות משאיר את התפריט של YES אפילו רק ל-2 דקות, הוא נצרב. הצריבה נהיית מאוד מאוד קשה אחרי 10 דקות למשל.
היא עוברת בשטיפה הלבנה שמגיעה עם המסך (גלילה), אבל כבר יש לי את ההרגשה מדי פעם שהצבירה נהייתה קבועה. זה יכול להיות?
ההגדרות הרלוונטיות:
הנעת פיקסלים - פועל
זמן להגנה אוטומטית (מה זה ? זה לא באמת פועל כשיש תפריט של יס לדוגמא.. אז מה ההיגיון?) - 10 דקות
אפור צידי - בהיר
מצב - דינמי
תאורת תא - 20
ניגודיות - 100
בהירות - 45
חדות - 55
צבע - 55
גוון G/R - ערך G50/R50
האם יש למישהו המלצות? האם זה נורמלי ל-C550 גם לאחר מאות שעות צפייה (יש דרך לדעת כמה שעות? אני משתמש בה כבר כמה חודשים) ? ליצור קשר עם סמליין?
תודה,
בר.
בעיית צבירה קשה ב-C550, גם לאחר מספר חודשים של שימוש
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
המסך ברשותי כשנה וחצי. יש עדין צבירות אבל אין מה להשוות להתחלה. גם אם יש צבירה היא עוברת מעצמה כשצופים בערוץ אחר.
ולא ביצעתי שום הרצה למסך...
אני מציע שתמתין עוד חודשיים שלושה ואז אתה אמור לראות שיפור.
ואין טעם לפנות ליבואן כי אין שום כיסוי לנושאי צבירה או צריבה...
ולא ביצעתי שום הרצה למסך...
אני מציע שתמתין עוד חודשיים שלושה ואז אתה אמור לראות שיפור.
ואין טעם לפנות ליבואן כי אין שום כיסוי לנושאי צבירה או צריבה...
Bartzy
מסך פלזמה חדש רגיש מאוד לצבירות/צריבות בשעות הראשונות של הצפייה,לא יזיק לבצע הרצה למסך ,תריץ גלילה משהו כמו 4-6 שעות ביום למשך כמה ימים ,בפלזמה הקודמת שלי ביצעתי את זה כשאני הולך לישון ,
אצלי ספציפית לא ביצעתי במסך החדש,יש אנשים שלא ביצעו את זה והכל בסדר,
לגבי הכיול שאתה משתמש בו ,לדעתי זאת התעללות במסך
מצב - דינמי
תאורת תא - 20
ניגודיות - 100
אם היית מעלה את הבהירות ל100 ביחד עם הכיול שרשמת אולי זה לא היה קורה
ועכשיו ברצינות תוריד את תאורת התא ל 16 +- ,ניגודיות 80+- ,תשחק עם זה לפי שיקולך אבל שלא יהיה גבוה כמו שציינת כי אתה פשוט דורש את הצבירות /צריבות עם הערכי כיול שלך
שיהיה בהצלחה
מסך פלזמה חדש רגיש מאוד לצבירות/צריבות בשעות הראשונות של הצפייה,לא יזיק לבצע הרצה למסך ,תריץ גלילה משהו כמו 4-6 שעות ביום למשך כמה ימים ,בפלזמה הקודמת שלי ביצעתי את זה כשאני הולך לישון ,
אצלי ספציפית לא ביצעתי במסך החדש,יש אנשים שלא ביצעו את זה והכל בסדר,
לגבי הכיול שאתה משתמש בו ,לדעתי זאת התעללות במסך
מצב - דינמי
תאורת תא - 20
ניגודיות - 100
אם היית מעלה את הבהירות ל100 ביחד עם הכיול שרשמת אולי זה לא היה קורה
ועכשיו ברצינות תוריד את תאורת התא ל 16 +- ,ניגודיות 80+- ,תשחק עם זה לפי שיקולך אבל שלא יהיה גבוה כמו שציינת כי אתה פשוט דורש את הצבירות /צריבות עם הערכי כיול שלך
שיהיה בהצלחה