שלום,
אני מעוניין לרכוש סטרימר וממש לא יודע מה יש לשוק להציע היום,
אני אשמח להמלצה מכם.
תכונות חובה:
*חיבור rca(זה מה יש בנתיים..)
*wi-fi(אין לי אפשרות לחיבור קווי)
*תמיכה בכל סוגי הוידאו והכתוביות הנפוצים(srt idx avi mkv mp4)
*שיהיה מסוגל "להזרים" קבצי וידאו(לא hd) בלי תקיעות,אחרת זה קצת מיותר
*חיבור hdmi,כי מתישהו אני אהיה חייב להתקדם
תכונות רצויות מאד אבל לא חובה:
*שיכיל הארד דיסק עם אפשרות לסנכרון מול המחשב(הכוונה היא במקום להזרים בזמן אמת עם הוו-פיי לאפשר סינכרון אוטומטי בין הסטרימר למחשב,ממש כמו כמו מחשבים ברשת, ככה שכל קובץ שאני שומר בתקייה מסויימת במחשב יסונכרן עם הכונן של הסטרימר וכך כשארצה אוכל לצפות בו ישירות מהכונן ולא בהזרמה)
*אפשרות לגלוש באתרי אינטנרט
*אפשרות ל"משחק" עם גודל הכתוביות
בסופו של דבר המטרה היא מכשיר שיאפשר לי לראות את כל הסדרות שיש לי במחשב דרך הטלוויזיה במינימום התערבות וסיבוכים וכמובן בלי תקיעות(שוב,אני יודע שבתכני HD ווי-פיי לא יעבוד חלק,אבל נדיר שאני צופה בכאלה כי הטלוויזיה לא HD בכל מקרה..).
תודה רבה מראש.
מבקש המלצה לסטרימר
אני אנסה נסיון נוסף.
הסתכלתי קצת על המאמרים והנושאים פה באתר וניסיתי להבין קצת יותר על כל המכשירים(זו הזדמנות להגיד שהביקורות והסיקורים מאד מרשימים ומקצועיים,תודה וכל הכבוד על כך).
צמצמתי מבין האפשרויות ל-3 דגמים שאני חושב שיתאימו לצרכים שלי-
* Popcorn Hour A-210
* Xtreamer Prodigy
* Xtreamer Pro
גם הc-300 נראה מדהים,אבל עולה הרבה יותר.
יש לי כמה שאלות בנוגע לדגמים האלו -
א. לפי מה שהבנתי הפרו והa200 די ישנים- האם זה אומר שכבר לא יוצאים להם עדכונים/יהיה קשה לקבל "תמיכה" למכשירים באינטרנט/ עתידים להיעלם מסלונו של הישראלי הממוצע בקרוב?
ב. לשלושתם יש אפשרות להרד-דיסק פנימי שזה חשוב מבחינתי-האם זה משנה איזה דיסק מתקינים בפנים?
ג. מבחינת רשת- האם הם מתפקדים כמחשב לכל דבר? או במילים אחרות- האם אוכל לעשות סנכרון קבוע בין תקיית הסרטים שבמחשב שלי לסטרימר דרך ווי-פיי? ובאותו הקשר-האם אוכל לעשות את אותו הדבר אם במקום להתקין דיסק בסטרימר אחבר אליו הארד-דיסק חיצוני באמצעות usb?
ד. מבחינת רשת אלחוטית - אם הבנתי נכון לכל המכשירים צריך בעצם לחבר "מקלט" usb כדי להשתמש ברשת האלחוטית עם הסטרימר. האם יש אחד ספציפי שצריך לקנות או שכל "מקלט" כזה יעבוד עם כל סטרימר(יש לי ראוטר d-link 524 ללא תקן n,אם זה משנה)
ה. לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי בProdigy הוא התלת מימד,מה שלא משנה לי בכלל, אבל האם בכל זאת כדאי לתת לו עדיפות בגלל שהוא חדש יותר?
ו. באופן כללי- אשמח להמלצות מה עדיף מבינהם/אם בכלל עדיף ללכת על משהו אחר.
שוב תודה מראש.
הסתכלתי קצת על המאמרים והנושאים פה באתר וניסיתי להבין קצת יותר על כל המכשירים(זו הזדמנות להגיד שהביקורות והסיקורים מאד מרשימים ומקצועיים,תודה וכל הכבוד על כך).
צמצמתי מבין האפשרויות ל-3 דגמים שאני חושב שיתאימו לצרכים שלי-
* Popcorn Hour A-210
* Xtreamer Prodigy
* Xtreamer Pro
גם הc-300 נראה מדהים,אבל עולה הרבה יותר.
יש לי כמה שאלות בנוגע לדגמים האלו -
א. לפי מה שהבנתי הפרו והa200 די ישנים- האם זה אומר שכבר לא יוצאים להם עדכונים/יהיה קשה לקבל "תמיכה" למכשירים באינטרנט/ עתידים להיעלם מסלונו של הישראלי הממוצע בקרוב?
ב. לשלושתם יש אפשרות להרד-דיסק פנימי שזה חשוב מבחינתי-האם זה משנה איזה דיסק מתקינים בפנים?
ג. מבחינת רשת- האם הם מתפקדים כמחשב לכל דבר? או במילים אחרות- האם אוכל לעשות סנכרון קבוע בין תקיית הסרטים שבמחשב שלי לסטרימר דרך ווי-פיי? ובאותו הקשר-האם אוכל לעשות את אותו הדבר אם במקום להתקין דיסק בסטרימר אחבר אליו הארד-דיסק חיצוני באמצעות usb?
ד. מבחינת רשת אלחוטית - אם הבנתי נכון לכל המכשירים צריך בעצם לחבר "מקלט" usb כדי להשתמש ברשת האלחוטית עם הסטרימר. האם יש אחד ספציפי שצריך לקנות או שכל "מקלט" כזה יעבוד עם כל סטרימר(יש לי ראוטר d-link 524 ללא תקן n,אם זה משנה)
ה. לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי בProdigy הוא התלת מימד,מה שלא משנה לי בכלל, אבל האם בכל זאת כדאי לתת לו עדיפות בגלל שהוא חדש יותר?
ו. באופן כללי- אשמח להמלצות מה עדיף מבינהם/אם בכלל עדיף ללכת על משהו אחר.
שוב תודה מראש.