מעוניין להתחדש במסך חדש השבוע, עד 5000 ש"ח, גודל 42'-46'. לא משנה לד/פלזמה.
שלום אנשים,
אף פעם לא התעסקתי עם עולם הטלויזיות ומקריאה פה בפורום איבדתי את הידיים והרגליים.
כל חנות ממליצה לי משהו אחר, ואני לא רוצה להתחרט בסוף.
הדרישות שלי הן:
מרחק צפייה - 3.6 מטר.
גודל 42-47 יספק אותי בהחלט. באמת שלא משנה לי LED או פלאזמה. אני רק רוצה שיראו טוב.
המסך ימוקם בסלון (עם חלון גדול יציאה למרפסת שסגור בדר"כ ע"י תריס חשמלי, ויש גם 5 מנורות במרחק 2 מ' מהקיר)
לא צריך SMART/3D/WIFI. כנראה המסך יהיה מחובר ללפטופ בשביל סרטים ואינטרנט ע"י VGA/HDMI.
בהתחלה הייתי בשקם אלקטריק והמליצו לי רק על 6606 של פיליפס ואמרו שזאת הטלויזיה הכי טובה היום בשוק עם 400HZ ותעלה לי ב 46' בסביבות 5600-5900 עם אחריות 3 שנים.
אח"כ הייתי באל"מ ואמרו לי שסמסונג הכי טובות ושכדאי לי ללכת על ה D5000 ושיעשו לי אותה ב 4900 ושסמסונג הכי טובים היום אצל היצרניות.
אח"כ הלכתי לעוד חנות ששם אמרו לי שה E30 42 של פנסוניק היא הדבר הכי טוב היום ושיש לה מנגנון מיוחד שגורם לתמונה שלה להיות הכי טובה, ושמאז ומעולם פנסוניק הכי טובות, במיוחד עם ה 5 שנות אחריות.
בסוף אמרתי שאני פתוח גם לרעיונות אחרים והראו לי את הפלאזמות d490 וה d550 ואמרו שהמחירים מאוד אטרקטיביים שלהן, אבל כדאיות בעיקר לאנשים שרוצים לשים טלויזיה במרתף חשוך לחלוטין ושהן לא יתאימו לסלון שלי.
לקינוח אמרו לי שיש הזדמנות מציאה עכשיו עם דגם 5606 של פיליפס 40' ב 3700 מחיר סופי.
וכל זה עוד לפני שהסתכלתי על LG בכלל...
מה עושים?!?!?!??
תודה רבה לכל העונים!
עופר
אף פעם לא התעסקתי עם עולם הטלויזיות ומקריאה פה בפורום איבדתי את הידיים והרגליים.
כל חנות ממליצה לי משהו אחר, ואני לא רוצה להתחרט בסוף.
הדרישות שלי הן:
מרחק צפייה - 3.6 מטר.
גודל 42-47 יספק אותי בהחלט. באמת שלא משנה לי LED או פלאזמה. אני רק רוצה שיראו טוב.
המסך ימוקם בסלון (עם חלון גדול יציאה למרפסת שסגור בדר"כ ע"י תריס חשמלי, ויש גם 5 מנורות במרחק 2 מ' מהקיר)
לא צריך SMART/3D/WIFI. כנראה המסך יהיה מחובר ללפטופ בשביל סרטים ואינטרנט ע"י VGA/HDMI.
בהתחלה הייתי בשקם אלקטריק והמליצו לי רק על 6606 של פיליפס ואמרו שזאת הטלויזיה הכי טובה היום בשוק עם 400HZ ותעלה לי ב 46' בסביבות 5600-5900 עם אחריות 3 שנים.
אח"כ הייתי באל"מ ואמרו לי שסמסונג הכי טובות ושכדאי לי ללכת על ה D5000 ושיעשו לי אותה ב 4900 ושסמסונג הכי טובים היום אצל היצרניות.
אח"כ הלכתי לעוד חנות ששם אמרו לי שה E30 42 של פנסוניק היא הדבר הכי טוב היום ושיש לה מנגנון מיוחד שגורם לתמונה שלה להיות הכי טובה, ושמאז ומעולם פנסוניק הכי טובות, במיוחד עם ה 5 שנות אחריות.
בסוף אמרתי שאני פתוח גם לרעיונות אחרים והראו לי את הפלאזמות d490 וה d550 ואמרו שהמחירים מאוד אטרקטיביים שלהן, אבל כדאיות בעיקר לאנשים שרוצים לשים טלויזיה במרתף חשוך לחלוטין ושהן לא יתאימו לסלון שלי.
לקינוח אמרו לי שיש הזדמנות מציאה עכשיו עם דגם 5606 של פיליפס 40' ב 3700 מחיר סופי.
וכל זה עוד לפני שהסתכלתי על LG בכלל...
מה עושים?!?!?!??
תודה רבה לכל העונים!
עופר
ויש גם 5 מנורות במרחק 2 מ' מהקיר...
המנורות מול הטלוויזיה? באיזה גובה המנורות ביחס לטלוויזיה? המנורות לרוב יהיה דלוקות בזמן הצפייה בטלוויזיה?
תקציב גמיש? - כי אכן למרחק שלך עדיף כמה שיותר גדולה כלומר לפחות 46/47".
זאת מנורה אחת מהגובה שמורכבת מחמש נורות שיורדות. הן גבוהות בחצי מטר בערך מהמיקום שהטלויזיה תהיה ונמצאות כ 2 מטר לפני.alex28 כתב:ויש גם 5 מנורות במרחק 2 מ' מהקיר...
המנורות מול הטלוויזיה? באיזה גובה המנורות ביחס לטלוויזיה? המנורות לרוב יהיה דלוקות בזמן הצפייה בטלוויזיה?
תקציב גמיש? - כי אכן למרחק שלך עדיף כמה שיותר גדולה כלומר לפחות 46/47"....
לרוב האור כבוי, אך כשבאים אורחים אז הוא דלוק.
אם הייתי הולך לפי מה שנראה לי בעיין הייתי הולך על ה E30.
בתצוגה היא היתה נראית לי הכי טוב מבחינת תמונה ומבחינת הטלויזיה עצמה. אך אני מבין מכם שהגודל יהיה לי קטן מדי.
יש אולי איזה דגם של LG שכדאי? אני מזכיר שאני לא צריך את המסארט/3D
אני בעקרון מעדיף טלויזיה עם תמונה איכותית יותר על גודל גדול.
התקציב לא גמיש מדי. ניתן להגיע ל 5500 ש"ח אבל אני לא רוצה להתפרע מעבר.
אין ספק ש ה E30 טובה אך היא מגיעה רק בגדול 42 אינץ ועם ציפוי מבריק מאוד שיש בזה יתרון וחסרון, יתרון -איכות תמונה טובה והחסרון שזה יכול לגרום להשתקפות ביחס למסכי מט. - החלטה שלך לגבי הגודל .
בשביל להסיר כל ספק של בעיית ההשתקפות אולי במקרה שלך עדיך ללכת על המסך מט וגם יותר גדולה במקרה הזה ה 6606 בגודל 46" שגם מבחינת איכות תמונה טובה ושתתאים לך וכמו שאתה אומר אם קיבלתה הצעות מחיר על גודל 46" סביב 5600-5900 הייתי שוקל לקחת אותה ,רק שאיני מבין איך קיבלתה עליה 3 שנים אחריות כאשר "אלקטרה" נותנים אליה שנתיים.
לגבי ה D5000 בגודל 46" גם אופציה טובה עם אתה מחפש משהו זול יותר אך גם בדגם זה יש ציפוי מבריק(יתרון וחסרון) ובין היתר אין לה מנגנון החלקת תמונה לכן היא יותר זולה .
בעקרון לפי התיאור שלך לא צריכה להיות "בעיית" השתקפות כל עוד תשמור על זוויות צפייה אנכית בצורה שהעיניים לא ירדו מתחת למסגרת של הטלווזיה ,כלומר כל עוד העיינים יהיה פחות או יותר בגובה מרכז הטלוויזיה אז ההשתקפות תהיי מינורית שתורגש רק בסצנות חשוכות לא ברמה של תסכול.
בשביל להסיר כל ספק של בעיית ההשתקפות אולי במקרה שלך עדיך ללכת על המסך מט וגם יותר גדולה במקרה הזה ה 6606 בגודל 46" שגם מבחינת איכות תמונה טובה ושתתאים לך וכמו שאתה אומר אם קיבלתה הצעות מחיר על גודל 46" סביב 5600-5900 הייתי שוקל לקחת אותה ,רק שאיני מבין איך קיבלתה עליה 3 שנים אחריות כאשר "אלקטרה" נותנים אליה שנתיים.
לגבי ה D5000 בגודל 46" גם אופציה טובה עם אתה מחפש משהו זול יותר אך גם בדגם זה יש ציפוי מבריק(יתרון וחסרון) ובין היתר אין לה מנגנון החלקת תמונה לכן היא יותר זולה .
בעקרון לפי התיאור שלך לא צריכה להיות "בעיית" השתקפות כל עוד תשמור על זוויות צפייה אנכית בצורה שהעיניים לא ירדו מתחת למסגרת של הטלווזיה ,כלומר כל עוד העיינים יהיה פחות או יותר בגובה מרכז הטלוויזיה אז ההשתקפות תהיי מינורית שתורגש רק בסצנות חשוכות לא ברמה של תסכול.
אתה צודק, התבלבלתי כבר מרוב הטלויזיות, קיבלתי הצעה עם אחריות של אלקטרה לשנתיים אחריות.alex28 כתב: במקרה הזה ה 6606 בגודל 46" שגם מבחינת איכות תמונה טובה ושתתאים לך וכמו שאתה אומר אם קיבלתה הצעות מחיר על גודל 46" סביב 5600-5900 הייתי שוקל לקחת אותה ,רק שאיני מבין איך קיבלתה עליה 3 שנים אחריות כאשר "אלקטרה" נותנים אליה שנתיים....
האם יורגש הבדל משמעותי בין ה D5000 ל 6606? שווה את ההבדל של כ 1300 ש"ח?
אין לי בעיה לחכות עם הרכישה לאחרי החג בשביל לקבל E5, אבל לפי מה שאני מבין המחיר יהיה גבוהה משמעותית, ובגלל המחירים יעלו בגלל שיגמרו המבצעים של החג.
תראה החסרון של חוסר החלקת תמונה בשבילי הוא מאוד משמעותי ,לאחר שמתרגלים לטלוויזיות עם "החלקת תמונה" ואם עוברים לצפות בטלוויזיה אחרת בלי החלקת תמונה לי זה מרגיש כאילו חזרתי דור אחורה, אם זאת יש כאלו שלא אוהבים את האפקט של החלקת התמונה , אתה צריך לראות בעצמך ולהחליט אם זה שווה את ההפרש מעבר לזה שיש החלקת תמונה יש עוד יתרונות כמו מסך מט ,"סמארט" ,עומק באיכות תמונה ,גימור של מסגרת מתכתית שונה מהמקובל לטובה(טעם אישי) וכו..האם יורגש הבדל משמעותי בין ה D5000 ל 6606? שווה את ההבדל של כ 1300 ש"ח?...
כמובן שגם לסמסונג יש מספר יתרונות כמו ה USB (אבל כתבתה שבכל מקרה אתה מחבר מחשב אז..) ,ממשק בעברית, 3 שנים לעומת שנתיים .
תקרא קצת פה ותראה את היתרונות החסרונות ל 6606 אולי יעזור לך :
http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_revie ... 1&cid=1922
תודה אלכס, אני מכיר את הביקורת הזאת.
משום מה התחושה שלי שההשקעה ב 6606 מוגזמת ביחס לעלות תועלת.
יש עוד טלויזיות עם מנגנון החלקת תמונה? או עם HZ גבוה יותר?
הפחדת אותי מאוד עם הביקורת על ה 100HZ של סמסונג. האיכות תמונה זה הדבר שהכי חשוב לי בסוף, ואולי כדאי לי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל 200HZ או את מנגנון החלקת התמונה?
משום מה התחושה שלי שההשקעה ב 6606 מוגזמת ביחס לעלות תועלת.
יש עוד טלויזיות עם מנגנון החלקת תמונה? או עם HZ גבוה יותר?
הפחדת אותי מאוד עם הביקורת על ה 100HZ של סמסונג. האיכות תמונה זה הדבר שהכי חשוב לי בסוף, ואולי כדאי לי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל 200HZ או את מנגנון החלקת התמונה?
למה הפחדתי אותך ? כתבתי לך שזה משהו שצריך לראות ולהחליט לבד יכול להיות שאתה לא תהנה מהחלקת התמונה ויכול להיות שכן עד שלא תסכל/תבחין בזה לבד לא ממש תוכל להבין על מה אני מדבר ,דרך אגב רוב האנשים יש להם בבית טלוויזיות בלי החלקת תמונה.הפחדת אותי מאוד עם הביקורת על ה 100HZ של סמסונג...
הסמסונג D5000 היא בעצם 50 הרץ עם מעבד "כאילו" מדמה 100 הרץ וכמו שכתבתה הפיליפס זה 100 הרץ עם מעבד שכאילו מדמה 400 הרץ + יש לה מנגנון החלקת תמונה.
תבדוק את הדגם D6000 בגודל 46" אולי תוכל למצוא אותה בפחות מ 6000ש"ח גם לה יש החלקת תמונה והיא 100 הרץ ומעבד כאילו 200 הרץ .
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796617
המחירים אוטוטו יורדים בשל כניסה של דגמים חדשים .
oferfg4a
יש המון מסכים שהם 100 הרץ ,אבל יש להם מנגנון החלקת תמונה 200 או 400 הרץ וזה לא קשור לתדר תצוגה שרשום 50 הרץ ,100 הרץ, זה משהו אחר לגמרי
בסמסונג קוראים לזה clear motion rate -CMR
בפיליפס קוראים לזה- natural motion
יש עוד כל מיני שמות כאלה ואחרים אצל חברות שונות
יש המון מסכים שהם 100 הרץ ,אבל יש להם מנגנון החלקת תמונה 200 או 400 הרץ וזה לא קשור לתדר תצוגה שרשום 50 הרץ ,100 הרץ, זה משהו אחר לגמרי
בסמסונג קוראים לזה clear motion rate -CMR
בפיליפס קוראים לזה- natural motion
יש עוד כל מיני שמות כאלה ואחרים אצל חברות שונות
תודה אליקו ואלכס...
כבר איבדתי לגמרי את הידיים והרגליים וכמעט גם את החשק לקנות...
אז איזה דגם בשורה התחתונה הייתם ממליצים ל 42' ול 46'?
אני מזכיר שאני לא צריך SMART ו 3D גם נראה לי מיותר מבחינתי. באיזור ה 5000-5500
תודה רבה!
כבר איבדתי לגמרי את הידיים והרגליים וכמעט גם את החשק לקנות...
אז איזה דגם בשורה התחתונה הייתם ממליצים ל 42' ול 46'?
אני מזכיר שאני לא צריך SMART ו 3D גם נראה לי מיותר מבחינתי. באיזור ה 5000-5500
תודה רבה!
בעיקרון אחלה טלוויזיה
.
http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_revie ... 2&cid=1922
נ.ב : קראתי פה בפורום שיצא אותו הדגם רק יצור אירופאי ,כתבו פה שזה יותר טוב מהדגם האסיאתי קח לתשומת ליבך.
http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_revie ... 2&cid=1922
נ.ב : קראתי פה בפורום שיצא אותו הדגם רק יצור אירופאי ,כתבו פה שזה יותר טוב מהדגם האסיאתי קח לתשומת ליבך.
הארופאי 200 הרץ עם הקלטה לדיסק USB וממיר עידן + אבל וזה האבל הגדול המסך בצבע מט ולא מבריק ואז אופי התמונה שונה מאוד...(נכון שלא מבריק= פחות השתקפויות אבל הצבעים והתמונה עצמה פחות מרהיבים ומרשימים...)....
חוץ מיזה השחורים והקונטרסט של 2 הדגמים מאוד חלשים :
http://www.televisioninfo.com/content/L ... L42E30.htm
היתרון של המסך הזה הוא בזויות הצפיה ועושר הצבעים....
בצפיה בחדר חשוך תגלה שרמת השחורים והקונטרסט אינם גבוהות....
הפנל IPS לטוב ולרע....
חוץ מיזה השחורים והקונטרסט של 2 הדגמים מאוד חלשים :
http://www.televisioninfo.com/content/L ... L42E30.htm
היתרון של המסך הזה הוא בזויות הצפיה ועושר הצבעים....
בצפיה בחדר חשוך תגלה שרמת השחורים והקונטרסט אינם גבוהות....
הפנל IPS לטוב ולרע....
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.