הקומבינה הזו של בזק חוקית והאם מישהו שם לב לזה בכלל?
-
YardenBenlulu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
שמתם לב לכל אלו שגולשים 20MB+
שהחליפו את הראוטר הישן ששילמו עליו במשך 36 חודשים במודל חיוב זיכוי,
בעקבות מבצע של בזק קיבלנו את הזיכוי אבל כביכול שילמנו עליו ובזק החליטה לזכות בגלל חבילת אינטרנט מסויימת,
בואו נעזוב את זה בצד בכל מקרה עכשיו מי שמשדרג צריך להחזיר את הראוטר הישן שכביכול שילם עליו 36 חודשים והוא מקבל ראוטר חדש של D-LINK או נטגייר, עכשיו לעובדות, למרות שחל איסור מוחלט לכבול לקוח להתחייבות בזק מחייבת לקוחות של הראוטר בתשלום כביכול שהם רכשו אותו והם צריכים לשלם עליו אבל בפועל לא משלמים ויתרה מכך בסיום התקופה אנחנו גם מחזירים להם את הראוטר ואם לא מחזירים ומתנתקים משאירים אותו ומשלמים עליו, זה רק אני או שזו קומבינה רצח לקשור לקוחות וגם בדרך לא חוקית, כי לי לא אמרו שום דבר עם התחייבות לשנתיים...
שהחליפו את הראוטר הישן ששילמו עליו במשך 36 חודשים במודל חיוב זיכוי,
בעקבות מבצע של בזק קיבלנו את הזיכוי אבל כביכול שילמנו עליו ובזק החליטה לזכות בגלל חבילת אינטרנט מסויימת,
בואו נעזוב את זה בצד בכל מקרה עכשיו מי שמשדרג צריך להחזיר את הראוטר הישן שכביכול שילם עליו 36 חודשים והוא מקבל ראוטר חדש של D-LINK או נטגייר, עכשיו לעובדות, למרות שחל איסור מוחלט לכבול לקוח להתחייבות בזק מחייבת לקוחות של הראוטר בתשלום כביכול שהם רכשו אותו והם צריכים לשלם עליו אבל בפועל לא משלמים ויתרה מכך בסיום התקופה אנחנו גם מחזירים להם את הראוטר ואם לא מחזירים ומתנתקים משאירים אותו ומשלמים עליו, זה רק אני או שזו קומבינה רצח לקשור לקוחות וגם בדרך לא חוקית, כי לי לא אמרו שום דבר עם התחייבות לשנתיים...
- GolD007
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
כשטכנאי בא לשדרג ואומר לך אתה צריך ראוטר, לא תיקח?
עיקרון הכבילה נלקח מרשתות הסלולאר, זו המטרה שלהם ואתה לא יכול לעשות משהו אלא אם כן בדיוק כמו בפלאפונים, תלך לקנות ראוטר בעצמך...
כנס ליד 2 תראה כמה אנשים מוכרים ראוטרים
אפרופו, יש לי 2 סימנס ועוד אחד דומה אבל יותר טוב, מישהו מעוניין לתת הצעה?
עיקרון הכבילה נלקח מרשתות הסלולאר, זו המטרה שלהם ואתה לא יכול לעשות משהו אלא אם כן בדיוק כמו בפלאפונים, תלך לקנות ראוטר בעצמך...
כנס ליד 2 תראה כמה אנשים מוכרים ראוטרים
אפרופו, יש לי 2 סימנס ועוד אחד דומה אבל יותר טוב, מישהו מעוניין לתת הצעה?
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
עד כמה שאני יודע אין החזרות של ראוטרים במודל חיוב-זיכוי.. אתה בעצם רוכש את הראוטר ב36 תשלומים וכל עוד אתה לקוח שלהם אתה מקבל החזר כל חודש. בכל מקרה הוא נשאר אצלך.
- guycomp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
- שם מלא: גיא
אני באמת לא מבין אותם, הוט מספקת בחינם את המודם/ראוטר שלה שמעניק גלישה עד 100 מגה אני לא מבין מה כואב לבזק לספק את זה גם.
בכל מקרה עדיף לקנות פרטי לדעתי ככה לא תצטרך לשלם להם כל חודש.
בכל מקרה עדיף לקנות פרטי לדעתי ככה לא תצטרך לשלם להם כל חודש.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
וזאת בעיה, כי במהירות 20+ מגה ביט אין אפשרות לרכוש נתב באופן עצמאי, אלא אך ורק דרך בזק,
לשאלה לגבי הוט - המודם\נתב שלהם הרבה יותר זול, וגם יותר נוח להם שגם טלפון והנתב נמצאים באותו המכשיר, את הכסף הם מחזיקים ע"י לקיחת כסף על שירות הנתב או התמיכה הטכנית של הרשתות שלהם.
לשאלה לגבי הוט - המודם\נתב שלהם הרבה יותר זול, וגם יותר נוח להם שגם טלפון והנתב נמצאים באותו המכשיר, את הכסף הם מחזיקים ע"י לקיחת כסף על שירות הנתב או התמיכה הטכנית של הרשתות שלהם.
- erezcap
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 395
בפעם המי יודע כמה שלי , רק בגלל התחמנות של בזק עזבתי אותה ,נחמדים הכל טוב ויפה ,אבל
על מה היית צריך לקנות ראוטר מבזק בלי ששמתי לב שהגיע לסכום של 220 שקל, סתם ,פשוט סתם .
הם חשבו שאני אשאר ,אז טעו ובגדול , עזבתי להוט קיבלתי הכל בהשאלה בטריפל כולל ראוטר -HOTBOX ,
ככה הענשתי את בזק .
על מה היית צריך לקנות ראוטר מבזק בלי ששמתי לב שהגיע לסכום של 220 שקל, סתם ,פשוט סתם .
הם חשבו שאני אשאר ,אז טעו ובגדול , עזבתי להוט קיבלתי הכל בהשאלה בטריפל כולל ראוטר -HOTBOX ,
ככה הענשתי את בזק .
- Adir88
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
אין ספק שזה צעד חכם מאוד מבחינת בזק כי כל לקוח שתגיד לו "רוצה ראוטר בחינם?" יסכים בלי לחשוב יותר מידי.
(ככה הראש הישראלי עובד - כל מה שבחינם זורם).
גם אני לצערי משלם על ראוטר VDSL אחרי שעברתי להוט.
(ככה הראש הישראלי עובד - כל מה שבחינם זורם).
גם אני לצערי משלם על ראוטר VDSL אחרי שעברתי להוט.
- lalzar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1052
לא יודע מה איתכם אני מנוי של בזק הייתי במשך מספר שנים מנוי במהירות 4 מגה במסלול חיוב זיכוי על הראוטר
כהגדלתי ל- 10 מגה קיבלתי ראוטר נוסף
מה שאני מנסה לומר אם היה לך ראוטר וכבר הסתיים המסלול חיוב זיכוי שלו אז הוא שלכם ואין צורך להחזיר לבזק
כהגדלתי ל- 10 מגה קיבלתי ראוטר נוסף
מה שאני מנסה לומר אם היה לך ראוטר וכבר הסתיים המסלול חיוב זיכוי שלו אז הוא שלכם ואין צורך להחזיר לבזק
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 587
מדובר בשיטת המצליח.
עד שכחלון יקבל מספיק תלונות לגבי זה, אנחנו תלויים ביכולת המיקוח שלנו.
יש לי מספר קוים בבזק, באחד מהם כששדרגתי ל- VDSL, הם רצו את הראוטר הישן (שכבר סיימתי לשלם עליו בחיוב-זיכוי), והייתי צריך "להפוך שולחנות" דרך הטלפון לפני שהם ירדו מהדרישה. אבל לגבי החיוב-זיכוי החדש על ה- VDSL לא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי להיפטר מהדרישה. לא נורא, צוחק מי שצוחק אחרון, עכשיו כשכחלון הוריד את החיוב ב- Naked ADSL אני משלם להם 25ש"ח פחות... אחרי שהגעתי למנהל בכיר, טרחתי להזכיר לו את הסיבה (שאני לא נשאר בקו קל , אלא רוצה Naked ADSL), הלוא היא הקומבינה החדשה של הראוטר ב- VDSL. אני יודע שזה לא מעניין אותו, אך מניסיוני משני הצדדים, זה חודר למודעות החברה (מגיע עד לדרגה של מקבלי ההחלטות).
עד שכחלון יקבל מספיק תלונות לגבי זה, אנחנו תלויים ביכולת המיקוח שלנו.
יש לי מספר קוים בבזק, באחד מהם כששדרגתי ל- VDSL, הם רצו את הראוטר הישן (שכבר סיימתי לשלם עליו בחיוב-זיכוי), והייתי צריך "להפוך שולחנות" דרך הטלפון לפני שהם ירדו מהדרישה. אבל לגבי החיוב-זיכוי החדש על ה- VDSL לא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי להיפטר מהדרישה. לא נורא, צוחק מי שצוחק אחרון, עכשיו כשכחלון הוריד את החיוב ב- Naked ADSL אני משלם להם 25ש"ח פחות... אחרי שהגעתי למנהל בכיר, טרחתי להזכיר לו את הסיבה (שאני לא נשאר בקו קל , אלא רוצה Naked ADSL), הלוא היא הקומבינה החדשה של הראוטר ב- VDSL. אני יודע שזה לא מעניין אותו, אך מניסיוני משני הצדדים, זה חודר למודעות החברה (מגיע עד לדרגה של מקבלי ההחלטות).
-
YardenBenlulu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
אני החזרתי להם ראוטר שסיימתי לשלם אני מתכוון להתקשר מחר ולדרוש פיצוי על כך שלקחו לי את הראוטר שלי ששיך לי אחרי ששילמתי כל חודש עליו אני יראה להם מה זה זו נוכלות ועבודה בעיניים
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
אם באמת סיימת לשלם עליו במסלול חיוב-זיכוי, ובכל זאת החזרת אותו, אז כנראה שעבדו עליך...YardenBenlulu כתב:אני החזרתי להם ראוטר שסיימתי לשלם אני מתכוון להתקשר מחר ולדרוש פיצוי על כך שלקחו לי את הראוטר שלי ששיך לי אחרי ששילמתי כל חודש עליו אני יראה להם מה זה זו נוכלות ועבודה בעיניים...
הפעם היחידה שהחזרתי להם ראוטר, היתה כששידרגתי לרוחב פס גדול יותר, אבל הראוטר הקודם היה עדיין במסלול חיוב-זיכוי. הם לקחו את הישן, נתנו לי חדש, והחיוב-זיכוי התחיל מהתחלה.
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
אז גם עליך הם עבדו אבל חלקית... במידה והחדש עלה יותר כל חודש מהישן, היית צריך לשלם את ההפרש לפי מספר החודשים שעברו על הישן, ואת השארית לשלם לפי התעריף של החדש. במידה והמחיר אותו הדבר, היית צריך לשלם עד הסוף כאילו שנשאר לך הראוטר הישן, ואם הראוטר החדש זול יותר מהישן, הם צריכים להחזיר לך כסף כל חודש לפי ההפרש בין החדש לישן. הם הרוויחו עליך פעמיים לתקופה החלקית הזו.Lee כתב:אם באמת סיימת לשלם עליו במסלול חיוב-זיכוי, ובכל זאת החזרת אותו, אז כנראה שעבדו עליך...YardenBenlulu כתב:אני החזרתי להם ראוטר שסיימתי לשלם אני מתכוון להתקשר מחר ולדרוש פיצוי על כך שלקחו לי את הראוטר שלי ששיך לי אחרי ששילמתי כל חודש עליו אני יראה להם מה זה זו נוכלות ועבודה בעיניים...![]()
הפעם היחידה שהחזרתי להם ראוטר, היתה כששידרגתי לרוחב פס גדול יותר, אבל הראוטר הקודם היה עדיין במסלול חיוב-זיכוי. הם לקחו את הישן, נתנו לי חדש, והחיוב-זיכוי התחיל מהתחלה....
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
זאת לא הקובינה היחידה מבית בזק גם מי שמזמין מהם אינטרנט נטו בלבד הם גובים תשלום על ההתקנה אילו מי שמזמין מבזק אניטרנט + שיחות הם לא גובים תשלום על ההתקנה ..
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
ממש לא עבדו עלי... :barman כתב:אז גם עליך הם עבדו אבל חלקית... במידה והחדש עלה יותר כל חודש מהישן, היית צריך לשלם את ההפרש לפי מספר החודשים שעברו על הישן, ואת השארית לשלם לפי התעריף של החדש. במידה והמחיר אותו הדבר, היית צריך לשלם עד הסוף כאילו שנשאר לך הראוטר הישן, ואם הראוטר החדש זול יותר מהישן, הם צריכים להחזיר לך כסף כל חודש לפי ההפרש בין החדש לישן. הם הרוויחו עליך פעמיים לתקופה החלקית הזו.Lee כתב:אם באמת סיימת לשלם עליו במסלול חיוב-זיכוי, ובכל זאת החזרת אותו, אז כנראה שעבדו עליך...YardenBenlulu כתב:אני החזרתי להם ראוטר שסיימתי לשלם אני מתכוון להתקשר מחר ולדרוש פיצוי על כך שלקחו לי את הראוטר שלי ששיך לי אחרי ששילמתי כל חודש עליו אני יראה להם מה זה זו נוכלות ועבודה בעיניים...![]()
הפעם היחידה שהחזרתי להם ראוטר, היתה כששידרגתי לרוחב פס גדול יותר, אבל הראוטר הקודם היה עדיין במסלול חיוב-זיכוי. הם לקחו את הישן, נתנו לי חדש, והחיוב-זיכוי התחיל מהתחלה.......
התשלום עבור שני הראוטרים היה זהה- 19.9 לחודש.
עבור הראוטר הישן שולמו מספר החודשים שהיה אצלי בשימוש (x חודשים כפול 19.90 ש"ח). ברגע שסופק לי ראוטר חדש, אין כל קשר לחיוב שנעשה עד כה עבור הישן, ותמורתו יש מסלול חיוב-זיכוי מחדש של 24 חודשים כפול 19.90 ש"ח.
לכאן או לכאן, זה ממש לא משנה, כי אל תשכח שבמסלולי חיוב-זיכוי בפועל אני לא משלם שקל ! הענין היחידי הוא שכביכול קיימת התחייבות לשנתיים בגלל הראוטר- וגם זה בטל בשישים, משום שגם בלעדיו הייתי נשאר בבזק למשך השנתיים הקרובות.
- Adir88
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
גם ההורים שלי חשבו כמוך, שהם לעולם לא יעזוב את בזק ואז הגיעו הוט שנתנו מבצע שאי אפשר לסרב לו.Lee כתב:ממש לא עבדו עלי... :barman כתב:אז גם עליך הם עבדו אבל חלקית... במידה והחדש עלה יותר כל חודש מהישן, היית צריך לשלם את ההפרש לפי מספר החודשים שעברו על הישן, ואת השארית לשלם לפי התעריף של החדש. במידה והמחיר אותו הדבר, היית צריך לשלם עד הסוף כאילו שנשאר לך הראוטר הישן, ואם הראוטר החדש זול יותר מהישן, הם צריכים להחזיר לך כסף כל חודש לפי ההפרש בין החדש לישן. הם הרוויחו עליך פעמיים לתקופה החלקית הזו.Lee כתב:אם באמת סיימת לשלם עליו במסלול חיוב-זיכוי, ובכל זאת החזרת אותו, אז כנראה שעבדו עליך...YardenBenlulu כתב:אני החזרתי להם ראוטר שסיימתי לשלם אני מתכוון להתקשר מחר ולדרוש פיצוי על כך שלקחו לי את הראוטר שלי ששיך לי אחרי ששילמתי כל חודש עליו אני יראה להם מה זה זו נוכלות ועבודה בעיניים...![]()
הפעם היחידה שהחזרתי להם ראוטר, היתה כששידרגתי לרוחב פס גדול יותר, אבל הראוטר הקודם היה עדיין במסלול חיוב-זיכוי. הם לקחו את הישן, נתנו לי חדש, והחיוב-זיכוי התחיל מהתחלה.......
עבור הראוטר הישן שולמו מספר החודשים שהיה אצלי בשימוש (x חודשים כפול 19.90 ש"ח). ברגע שסופק לי ראוטר חדש, אין כל קשר לחיוב שנעשה עד כה עבור הישן, ותמורתו יש מסלול חיוב-זיכוי מחדש של 24 חודשים כפול 19.90 ש"ח.
לכאן או לכאן, זה ממש לא משנה, כי אל תשכח שבמסלולי חיוב-זיכוי בפועל אני לא משלם שקל ! הענין היחידי הוא שכביכול קיימת התחייבות לשנתיים בגלל הראוטר- וגם זה בטל בשישים, משום שגם בלעדיו הייתי נשאר בבזק למשך השנתיים הקרובות....
הטריפל של הוט חוסך להם לא פחות מ200 שקל! (כן רק על שיחות היינו משלמים יותר ממאה שקל) אז יצא שהיום הם ממשיכים לשלם לבזק על הראוטר.
במקרה הזה אני הרווחתי מהעניין, שידרגתי אצלי בבית ל20 מגה בלי להתחייב על כלום ובלי להוסיף שקל.
תאמין לי הקומבינה הזו תופסת הרבה אנשים מלעזוב את בזק. הבעיה שאנשים לא מבינים שעדיף להם לשלם את הקנס היחסית קטן הזה ולחסוך הרבה יותר.
ד"א אני בגדול מעדיף הרבה יותר את בזק מהוט אבל 200 שקל זה לא מעט כסף..
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
בטח שיש קשר.Lee כתב: ממש לא עבדו עלי... :
לכאן או לכאן, זה ממש לא משנה, כי אל תשכח שבמסלולי חיוב-זיכוי בפועל אני לא משלם שקל ! הענין היחידי הוא שכביכול קיימת התחייבות לשנתיים בגלל הראוטר- וגם זה בטל בשישים, משום שגם בלעדיו הייתי נשאר בבזק למשך השנתיים הקרובות....
הם לקחו ממך את הראוטר בחזרה. הוא היה שלך!
נניח שהראוטר שווה בסה"כ 200 ש"ח, וכל חודש לוקחים ממך 10 ש"ח (20 חודשים סה"כ) ומחזירים לך 10 ש"ח. אחרי 10 חודשים אתה מחליף לראוטר חדש שעולה אותו הדבר ומשלם 10 ש"ח כל חודש מחדש, ונותן את הישן. שילמת ב- 10 החודשים הראשונים 100 ש"ח סה"כ, החזירו לך 100 ש"ח ו*לקחו* ממך *בנוסף* ראוטר ששלמת עליו את שוויו היחסי בסך 100 ש"ח ו*נתנו* לך ראוטר חדש ואתה משלם עליו מחדש 10ש"ח*20.
סה"כ הרווחת 100-100-100+200-200= מינוס 100 ש"ח. קרי, בשביל הראוטר החדש היית צריך להמשיך לשלם כאילו שהיה לך את הישן, כלומר 100 ש"ח בסה"כ (במקום 200 ש"ח) ואז זה היה מתאזן.
ההבדל בינו לבינך - אתה החזרת את הראוטר באמצע התשלומים והוא בסופם. הוא הפסיד יותר ממך באופן יחסי. זה הכל.