המלצות למקרן
-
amitco1212
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
התנאים המגבילים..
מחיר שהמחיר לא יהיה גבוהה מידי עד4000 שח
המקרן בעיקר בשביל אקס בוקס
ובשביל סרטי hd מהמחשב .
ובשביל חדר של 12 מ״ר
מחיר שהמחיר לא יהיה גבוהה מידי עד4000 שח
המקרן בעיקר בשביל אקס בוקס
ובשביל סרטי hd מהמחשב .
ובשביל חדר של 12 מ״ר
-
amitco1212
-
- חבר שרק התחיל

הhd20 הרבה יותר טוב , והרבה יותר שימושי לכמה דברים.
השאלה כמה המחיר הכי נמוך שאפשר לקנות אותו עם אחריות, אני לא מעוניין לקנות משומש.
השאלה כמה המחיר הכי נמוך שאפשר לקנות אותו עם אחריות, אני לא מעוניין לקנות משומש.
תלוי מה זה הרבה יותר שימושי.
האפסון כנראה בהיר יותר (מניסיון, הוא מאוד מאוד בהיר), אין בו את בעית הקשתות (בגלל הטכנולוגיה), יש לו מצב גיימינג (ללא לאגים), הוא מגיע עם החלפת נורה ראשונה חינם בשלוש שנים הראשונות (זה עוד כ 1000 שח חסכון).
האפסון כנראה בהיר יותר (מניסיון, הוא מאוד מאוד בהיר), אין בו את בעית הקשתות (בגלל הטכנולוגיה), יש לו מצב גיימינג (ללא לאגים), הוא מגיע עם החלפת נורה ראשונה חינם בשלוש שנים הראשונות (זה עוד כ 1000 שח חסכון).
-
amitco1212
-
- חבר שרק התחיל

הרזולוציה המקסימלית שלו לפי מה שראיתי היא יותר נמוכה, לא תומכת ב1080P..
והשידוק הוא לא 16:9.
והשידוק הוא לא 16:9.
-
amitco1212
-
- חבר שרק התחיל

יש לו פחות כניסה של Hdmi ...
אך, הייתי רוצה לשאול אותך אם כל מה שאמרתי , זה באמת משמעותי ..
אני לא כל כך מבין.
אך, הייתי רוצה לשאול אותך אם כל מה שאמרתי , זה באמת משמעותי ..
אני לא כל כך מבין.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
האופטומה הוא מקרן יעודי לקולנוע ביתי.
האפסון הוא מקרן מולטימדיה.
האופטומה באמת נותן תוצאה טובה יותר, משמעותית מאוד כנראה, בסרטים.
האפסון מאפשר לשחק ולצפות בספורט בחדר מואר יחסית ואין לו בעיות של לאגים במשחקים, הוא באמת מתפקד טוב יותר לשימוש מולטימדיה.
הכל ענין של צרכים.
האפסון הוא מקרן מולטימדיה.
האופטומה באמת נותן תוצאה טובה יותר, משמעותית מאוד כנראה, בסרטים.
האפסון מאפשר לשחק ולצפות בספורט בחדר מואר יחסית ואין לו בעיות של לאגים במשחקים, הוא באמת מתפקד טוב יותר לשימוש מולטימדיה.
הכל ענין של צרכים.
No place like home.......... Theater
hdmi נוסף - בד"כ לא משמעותי. רוב האנשים שמחזיקים מקרן גם מחזיקים ברסיבר.
רזולוציה - תלוי במרחק הצפיה ומקורות השידור.
אם יש לך קבצים באיכות גבוהה ב 1080P אזי יש יתרון ברור בענין הזה לאופטומה.
ככל שיחס מרחק הצפיה וגודל המקרן הפוך, היתרון של 1080P משמעותי יותר.
לגבי הרזולוציה 16:10 אומר שכל עוד אתה לא מקרין תוכן ביחס הזה (מחשב מתאים לענין) יהיו לך פסים שחורים (אפורים למעשה במקרנים ברמת המחיר הזו
) למעלה ולמטה (אלא אם תעדיף לחתוך את התמונה מעט ולמתוח אותה, לא ממליץ).
זו נקודה בהחלט לרעתו לטעמי, אבל אם חששתי שזה מאוד יפריע לי, אני יכול להגיד שזה לא.
אני הלכתי על האפסון בגלל האחריות (3 שנים כולל החלפת נורה ראשונה), בסופו של דבר מחיר זול יותר משמעותית, הטכנולוגיה המועדפת עליי (ללא בעית קשתות) והבהירות הגבוהה (חברים שבאו לראות אצלי צ'מפיונס נפלו מהתלהבות כמה המקרן הזה בהיר).
וכפלוס הוא גם מתאים מאוד לפלייסטיישן(אמנם ללא 1080P אבל עם תמיכה מעולה בכל מה שקשור ללאגים).
אסכם ואומר שזה ממש לא מקרן מושלם (או קרוב לזה), אבל אם לא מחפשים בכוח את הפגמים אפשר מאוד להנות ממנו, גם בצפיה בסרטים.
למעשה, עד עכשיו הדבר שהיה הכי מרשים בו היו סרטים שראיתי ונראו נפלא לטעמי (ולטעמו של מי שצפה איתי).
רזולוציה - תלוי במרחק הצפיה ומקורות השידור.
אם יש לך קבצים באיכות גבוהה ב 1080P אזי יש יתרון ברור בענין הזה לאופטומה.
ככל שיחס מרחק הצפיה וגודל המקרן הפוך, היתרון של 1080P משמעותי יותר.
לגבי הרזולוציה 16:10 אומר שכל עוד אתה לא מקרין תוכן ביחס הזה (מחשב מתאים לענין) יהיו לך פסים שחורים (אפורים למעשה במקרנים ברמת המחיר הזו
זו נקודה בהחלט לרעתו לטעמי, אבל אם חששתי שזה מאוד יפריע לי, אני יכול להגיד שזה לא.
אני הלכתי על האפסון בגלל האחריות (3 שנים כולל החלפת נורה ראשונה), בסופו של דבר מחיר זול יותר משמעותית, הטכנולוגיה המועדפת עליי (ללא בעית קשתות) והבהירות הגבוהה (חברים שבאו לראות אצלי צ'מפיונס נפלו מהתלהבות כמה המקרן הזה בהיר).
וכפלוס הוא גם מתאים מאוד לפלייסטיישן(אמנם ללא 1080P אבל עם תמיכה מעולה בכל מה שקשור ללאגים).
אסכם ואומר שזה ממש לא מקרן מושלם (או קרוב לזה), אבל אם לא מחפשים בכוח את הפגמים אפשר מאוד להנות ממנו, גם בצפיה בסרטים.
למעשה, עד עכשיו הדבר שהיה הכי מרשים בו היו סרטים שראיתי ונראו נפלא לטעמי (ולטעמו של מי שצפה איתי).