הפעלת WDS עם HOTBOX ו DLINK 2650U
שלום
אצל חמי וחמתי הותקן לאחרונה HOTBOX
אבל, הקליטה בקומת הקרקע של הבית שלהם על הפנים, לכן חשבתי להשתמש ב DLINK 2650 שנשאר להם מהחיבור עם בזק בתור REPEATER
גיגלתי באינטרנט, קראתי באתר של netchief בקטע של WDS וכיוונון, אבל עדיין לא הצלחתי לעשות את זה
מישהו כאן התנסה בזה, והצליח? ויכול להסביר לי איך עושים את זה...
לפי מה שהבנתי, כיוונתי כשורה ב DLINK שישמש בתור BRIDGE לחיבור האלחוטי. רשמתי גם את כתובת ה MAC של ההוטבוקס
אבל באתר של netchief רשום גם לבטל את ה DHCP ולתת לראוטר IP חדש שבתחום שההוטבוקס לא מקצה (לדוגמא, ההוטבוקס מקצה 192.168.1.10-192.168.1255) ולראוטר נתתי 192.168.1.9
אבל לאחר מכן הראוטר בכלל לא עובד כשורה, אפילו בחיבור של לפטופ עם כבל לראוטר אין אפילו גישה לראוטר.
וגם מצוין שצריך להוסיף את כתובת ה MAC של ה DLINK בהגדרות של ה HOTBOX
לא מצאתי איפה לעשות את זה
אולי מישהו יכול להסביר את התהליך מ-א ועד ת, נראה לי שפשוט הסתבכתי פה עם כמה וכמה דברים ועכשיו אני לא יודע איך לצאת מזה
תודה
רמי
אצל חמי וחמתי הותקן לאחרונה HOTBOX
אבל, הקליטה בקומת הקרקע של הבית שלהם על הפנים, לכן חשבתי להשתמש ב DLINK 2650 שנשאר להם מהחיבור עם בזק בתור REPEATER
גיגלתי באינטרנט, קראתי באתר של netchief בקטע של WDS וכיוונון, אבל עדיין לא הצלחתי לעשות את זה
מישהו כאן התנסה בזה, והצליח? ויכול להסביר לי איך עושים את זה...
לפי מה שהבנתי, כיוונתי כשורה ב DLINK שישמש בתור BRIDGE לחיבור האלחוטי. רשמתי גם את כתובת ה MAC של ההוטבוקס
אבל באתר של netchief רשום גם לבטל את ה DHCP ולתת לראוטר IP חדש שבתחום שההוטבוקס לא מקצה (לדוגמא, ההוטבוקס מקצה 192.168.1.10-192.168.1255) ולראוטר נתתי 192.168.1.9
אבל לאחר מכן הראוטר בכלל לא עובד כשורה, אפילו בחיבור של לפטופ עם כבל לראוטר אין אפילו גישה לראוטר.
וגם מצוין שצריך להוסיף את כתובת ה MAC של ה DLINK בהגדרות של ה HOTBOX
לא מצאתי איפה לעשות את זה
אולי מישהו יכול להסביר את התהליך מ-א ועד ת, נראה לי שפשוט הסתבכתי פה עם כמה וכמה דברים ועכשיו אני לא יודע איך לצאת מזה
תודה
רמי
שלום,
WDS הינו שירשור אלחוטי. ישנו הבדל מהותי בין שירשור אלחוטי לבין REPEATER.
לא מספיק ששני הנתבים צריכים לתמוך ב WDS גם שני הנתבים צריכים להיות מבוססים רכיבים זההים/רכיבים מאותו יצרן.
גם צריך לקחת בחשבון שהביצויים ירדו בחצי.
תודה.
WDS הינו שירשור אלחוטי. ישנו הבדל מהותי בין שירשור אלחוטי לבין REPEATER.
לא מספיק ששני הנתבים צריכים לתמוך ב WDS גם שני הנתבים צריכים להיות מבוססים רכיבים זההים/רכיבים מאותו יצרן.
גם צריך לקחת בחשבון שהביצויים ירדו בחצי.
תודה.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אם הביצועים ישמרו, למי אכפת מהביצויים ? 
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הWDS לא יעבוד לך כי ההוטבוקס לא תומך בזה.. הדבר שאתה כן יכול לעשות הוא לקחת להעביר כבל רשת לקומה התחתונה ושם לחבר את הכבל לאחת מיציאות הLAN שלו ולכבות את הDHCP בו , במצב כזה ההוטבוקס יהיה זה שמחלק את הכתובות ויהיה ה"ראוטר" והD-Link ישמש כ"סוויץ" וAcsses point שכל המחשבים בקומה הזאת יכולו להתחבר אליו אלחוטית במקום ישירות להוטבוקס .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |