AT&T תתחיל לשחרר אייפונים שלא בחוזה מנעילה ולהפוך אותם ל sim free!
yaronkle כתב:החל מה- 8.4.2012 (יום ראשון הזה) חברת AT&T תתחחל לשחרר אייפונים שאינם בחוזה מנעילת הרשת.
מקור: The Verge
http://www.theverge.com/2012/4/6/293064 ... f-contract...
מה השימוש של כזה דבר. הרי אפל מוכרים sim free .זה יחסוך בעלות המכשיר?
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
היי,
חזרנו מטיול בליליה וסוף סוף יש זמן להגיב.
shoki222,
ל- AT&T בארה"ב הייתה בלעדיות למשך שנים ולא נמכרו מכשירים פתוחים לשאר הרשתות. המכשירים מארה"ב זולים יותר משאר המכשירים שנמכרו Sim Free.
הרבה ישראלים רכשו את הטלפון שלהם בארה"ב ונעזרו בפריצה ו- unlock בשביל לבצע שיחות.
במקרה הטוב לקוחות נתקעו עם גרסאות תוכנה ישנות מכיוון שפחדו לאבד את ה- unlock. לא מעט שידרגו בטעות את המכשיר ואיבדו את היכולת לבצע שיחות מכיוון שאין unlock בגרסאות מודם מתקדמות.
חזרנו מטיול בליליה וסוף סוף יש זמן להגיב.
shoki222,
ל- AT&T בארה"ב הייתה בלעדיות למשך שנים ולא נמכרו מכשירים פתוחים לשאר הרשתות. המכשירים מארה"ב זולים יותר משאר המכשירים שנמכרו Sim Free.
הרבה ישראלים רכשו את הטלפון שלהם בארה"ב ונעזרו בפריצה ו- unlock בשביל לבצע שיחות.
במקרה הטוב לקוחות נתקעו עם גרסאות תוכנה ישנות מכיוון שפחדו לאבד את ה- unlock. לא מעט שידרגו בטעות את המכשיר ואיבדו את היכולת לבצע שיחות מכיוון שאין unlock בגרסאות מודם מתקדמות.
שלום,
דיברתי עם נציג שלהם לפני כשבוע וחצי וכיומיים לאחר שיחת הטלפון קיבלתי מהם מייל והמשך הוראות.
בסופו של דבר היסרתי את הפריצה למודם,חיברתי לאייטונס ללא שיחזור כמו שהם מציינים שנדרש והפלא ופלא זה עובד-האייפון שלי משוחרר, סים פרי.
מקווה שעזרתי.
דיברתי עם נציג שלהם לפני כשבוע וחצי וכיומיים לאחר שיחת הטלפון קיבלתי מהם מייל והמשך הוראות.
בסופו של דבר היסרתי את הפריצה למודם,חיברתי לאייטונס ללא שיחזור כמו שהם מציינים שנדרש והפלא ופלא זה עובד-האייפון שלי משוחרר, סים פרי.
מקווה שעזרתי.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אשמח לדעת מה הדרישות לפתיחה?
אם יש לי אייפון 4 נעול ואין לי את תאריך הרכישה הם יפתחו לי אותו?
אם יש לי אייפון 4 נעול ואין לי את תאריך הרכישה הם יפתחו לי אותו?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
האם מדובר במכשיר 3GS?sinbad2 כתב:שלום,
מקווה שעזרתי....