שלום חברים
התחדשתי בגלקסי 2 ואני מעוניין אם בכלל אפשרי להעביר קבצים מהמחשב אל המכשיר ללא כבל רשת אלא ככונן ברשת האם אפשרי הדבר וכיצד ?
תודה לכל עזרה שתוגש
חג שמח
אם אני לא טועה זאת אחת התוכנות ,יש גם סייר קבצים פופולארי שנקרא Astro ויש לו תוסף שמאפשר לו לעבוד עם SMB .
מה שכן הוא לא יכול לפתוח את הקבצים עצמם בשלב הזה (אלה אם כן עידכנו את התוכנה מאז הנסיון האחרון שלי איתה) אבל בעיקרון היא מאפשרת לך להעתיק את הקבצים מכונן הרשת למכשיר .
חשבתי שאתה רוצה לראות כונן רשת שנמצא במחשב במכשיר ,אבל אם אתה רוצה לראות את המכשיר במחשב ככונן רשת אז הפתרונות האלו לא יעזרו לך .
לא ניסיתי את זה ככה שאני לא ממש יכול לעזור .
gamla77 כתב:חפש את airdroid נוחה פונקציונלית ולא דורשת root[/qu
תודה ..הורדתי את התוכנה וגם זאת עדיין לא מציגה לי את המכשיר במחשב ככונן ..אולי לא הסברתי את עצמי טוב ..אני רוצה לבצע בעצם שיתוף כדי שאוכל להעביר קבצים סרטים ומוזיקה וכו למכשיר ללא כבל האם זה כלל אפשרי ?
תודה על כל עזרה
harari כתב:אתה מודע לזה שאתה צריך להגדיר את הכונן במחשב? הוא לא תמיד יופיע מעצמו באורח פלא.
אחרי שאתה מפעיל את השירות בתוכנה, היא תתן לך IP או כתובת. כנס לכתובת עם סייר החלונות במחשב ואז תמפה אותו במחשב והוא ישאר שם.
...
ראשית תודה .
קיבלתי כתובת ..פתחתי דף אינטרנט אני רואה את התוכנה במחשב מצליח להעביר קבצים אבל עדיין המחשב לא רואה את המכשיר ככונן איך אני מגדיר אותו ככונן באופן קבוע כמו שאני רואה את ה מזרימדיה ואת שאר הכוננים שלי במחשב
?
תודה על העזרה המוגשת
אני משתמש ב "Ftp Server" כמו שמבינים מהשם לאחר ההפעלה הטלפון הופך לשרת FTP
לאחר ההפעלה רואים את כתובת הטלפון, הפורט המתאים, שם משתמש וסיסמה (ניתנים לשינוי) וניתן להתחבר לטלפון מהמחשב
כאשר מתחברים ע"י הרשת של הטלפון ניתן להתחבר לטלפון מכול מחשב בכול מקום ולא רק ממחשבים ברשת המקומית