קראתי בפורום הרבה המלצות על pioneer 421 שנמכר בדיוטי פרי ב$200 ועל סט סטלייטים של פיוניר במחיר דומה.
אני מתכוון להזמין בעצמי רסיבר וסט רמקולים מחו"ל, ולא לקנות בדיוטי פרי.
מה צפויה להיות העלות של רסיבר ורמקולים ברמה דומה? והאם ההמלצה שלכם לגבי היצרן והדגם תשתנה, ברגע שאני מזמין מחו"ל ולאו דווקא את מה שמציע הדיוטי פרי?
רסיבר ורמקולים לק"ב בתקציב נמוך
-
ep8350
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- Moshe_L
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 363
הזמנה מחו"ל כרוכה ב30-40 אחוז בערך תוספת מיסים על המחיר של המוצר
בחנות בחו"ל. על סכום של 400 דולר אין הנחות כמדומני. תברר זאת.
אז קח את זה בחשבון.
וגם האחריות של המוצרים תקפה בדרך כלל רק לחו"ל, ככה שאם יש בעיה אתה צריך לשלוח
את זה לחו"ל.
וגם התקן האמריקאי שונה מהישראלי בחשמל, ככה שכנראה תצטרך ממיר מתח בנוסף.
בחנות בחו"ל. על סכום של 400 דולר אין הנחות כמדומני. תברר זאת.
אז קח את זה בחשבון.
וגם האחריות של המוצרים תקפה בדרך כלל רק לחו"ל, ככה שאם יש בעיה אתה צריך לשלוח
את זה לחו"ל.
וגם התקן האמריקאי שונה מהישראלי בחשמל, ככה שכנראה תצטרך ממיר מתח בנוסף.
- סלון-חללית
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 72
למה להזמין את הסט הזה מחול.. חבל
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
עם כבר חו"ל אז Klipsch HD Theater 1000 5.1-channel Home Theater Speaker System
www.amazon.com
שזה אומנם 500$ אבל ליגה שונה לחלוטין.
עכשיו השאלה (כמו שכתבו) זה איך ההזמנה מגיעה לארץ?
www.amazon.com
עכשיו השאלה (כמו שכתבו) זה איך ההזמנה מגיעה לארץ?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
באשר להזמנה מחו"ל באופן כללי, צריך לקחת בחשבון את השיקולים הבאים:
1. יש להוסיף עלויות משלוח שתלויות בגודל ומשקל החבילה.
2. יש להוסיף עלויות מס ומע"מ שמסתכמות ב-33.4%, ואם המשלוח מתבצע ע"י ספק המוצרים ולא ע"י חברת שילוח ייעודית, יש סיכוי שהמיסים האלה יהיו על הסה"כ כולל המשלוח, ולא רק על עלות המוצרים.
3. יש להוסיף לרכישה עלות של ממיר מתח מ-110V ל-220V כדי שיהיה אפשר לחבר את המכשירים (הרסיבר והסאב לצורך העניין) לרשת החשמל בארץ.
כלל אצבע ליבוא אישי מחו"ל של רסיבר ורמקולים הוא להכפיל את העלות של המוצרים כדי לקבל הערכה גסה של העלות הכוללת - כלומר רכישת רסיבר שעולה $200 ועוד סט רמקולים שעולה $200 תסתכם בעלות כוללת אחרי משלוח ובתוספת ממיר מתח של כ-$800 (או אולי קצת פחות).
בתקציב הנתון אני אישית הייתי הולך כנראה על מערכת קומפלט של אונקיו (HT-S3400 או HT-S5400) - שים לב שהאחרונה כרגע במבצע ואם מוסיפים אותה לעגלת הקניות מתקבל מחיר של $360 בלבד למערכת 7.1 כולל רסיבר..!) או דנון (1312AB, שגם היא נמכרת בהנחה כרגע ועולה $499 במקום $599, או 1312XP שעולה אפילו פחות - $399).
היתרון הוא שאתה קונה הכל בקופסה אחת אז אתה משלם רק על משלוח אחד מה שיכול בהחלט להוזיל לך חלק מהעלויות.
מצד שני, עדיין מדובר על עלות של למשל $360 לאונקיו HT-S7400 לפני שילוח, מסים וממיר מתח - כלומר עלות כוללת של כ-600-$700.
1. יש להוסיף עלויות משלוח שתלויות בגודל ומשקל החבילה.
2. יש להוסיף עלויות מס ומע"מ שמסתכמות ב-33.4%, ואם המשלוח מתבצע ע"י ספק המוצרים ולא ע"י חברת שילוח ייעודית, יש סיכוי שהמיסים האלה יהיו על הסה"כ כולל המשלוח, ולא רק על עלות המוצרים.
3. יש להוסיף לרכישה עלות של ממיר מתח מ-110V ל-220V כדי שיהיה אפשר לחבר את המכשירים (הרסיבר והסאב לצורך העניין) לרשת החשמל בארץ.
כלל אצבע ליבוא אישי מחו"ל של רסיבר ורמקולים הוא להכפיל את העלות של המוצרים כדי לקבל הערכה גסה של העלות הכוללת - כלומר רכישת רסיבר שעולה $200 ועוד סט רמקולים שעולה $200 תסתכם בעלות כוללת אחרי משלוח ובתוספת ממיר מתח של כ-$800 (או אולי קצת פחות).
בתקציב הנתון אני אישית הייתי הולך כנראה על מערכת קומפלט של אונקיו (HT-S3400 או HT-S5400) - שים לב שהאחרונה כרגע במבצע ואם מוסיפים אותה לעגלת הקניות מתקבל מחיר של $360 בלבד למערכת 7.1 כולל רסיבר..!) או דנון (1312AB, שגם היא נמכרת בהנחה כרגע ועולה $499 במקום $599, או 1312XP שעולה אפילו פחות - $399).
היתרון הוא שאתה קונה הכל בקופסה אחת אז אתה משלם רק על משלוח אחד מה שיכול בהחלט להוזיל לך חלק מהעלויות.
מצד שני, עדיין מדובר על עלות של למשל $360 לאונקיו HT-S7400 לפני שילוח, מסים וממיר מתח - כלומר עלות כוללת של כ-600-$700.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
נ.ב. אם כבר חו"ל אז Energy Take Classic במאה דולר פחות מהקליפשngold7 כתב:עם כבר חו"ל אז Klipsch HD Theater 1000 5.1-channel Home Theater Speaker System
www.amazon.com
עכשיו השאלה (כמו שכתבו) זה איך ההזמנה מגיעה לארץ?...
- Moshe_L
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 363
epony כתב:נ.ב. אם כבר חו"ל אז Energy Take Classic במאה דולר פחות מהקליפשngold7 כתב:עם כבר חו"ל אז Klipsch HD Theater 1000 5.1-channel Home Theater Speaker System
www.amazon.com
עכשיו השאלה (כמו שכתבו) זה איך ההזמנה מגיעה לארץ?...
...
epony השארתי לך הודעה בשרשור האחרון שפתחתי