האם כדאי להחליף את ה RX-V3067 ל RX-A3010 ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
ההבדל ש3010 הוא עם 9 ערוצים מוגברים ולכן ניתן לעבוד 9.2 מלא.iveleli כתב:האם יש הבדלים בסאונד בין שתי הרסיברים האלו?
ראיתי שב 3010 יש 10 וואט יותר מ 3067, זה משמעותי?...
הוא גם קצת יותר חזק כמו שאמרת (ה2010 עם הגברה לכל ערוץ בדיוק כמו 3067 אבל ל9 ערוצים במקום 7)
בנוסף לזה, מע' הכיול שלו משופרת יותר + ממשק ותפריט משופר.
קשה לי להאמין שתשמע הבדל בסאונד, ה 3010 אמור להיות קצת יותר "חד".
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני משתמש ב-RX-V3067 וה-RX-A3010 היה אצלי לאיזה חודש (אולי יותר), אגב תוכל לקרוא את הביקורת שלי עליו באתר.
לאחר שהחזרתי את האחרון לא מצאתי את עצמי מרגיש בחוסר כלשהו מבחינת איכות הסאונד.
מה שכן, ה-RX-A3010 מגביר 9 ערוצים מלאים כפי שנאמר בעוד ש-3067 מגביר 7.
בנוסף למספר הערוצים הוא גם נותן יותר הספק ולדעתי (לא נבדק) הוא גם דוחף יותר זרם - הדבר הזה מזיז אצל חבר בלי הרבה בעיה זוג אלקטה אמאטור.
לאחר שהחזרתי את האחרון לא מצאתי את עצמי מרגיש בחוסר כלשהו מבחינת איכות הסאונד.
מה שכן, ה-RX-A3010 מגביר 9 ערוצים מלאים כפי שנאמר בעוד ש-3067 מגביר 7.
בנוסף למספר הערוצים הוא גם נותן יותר הספק ולדעתי (לא נבדק) הוא גם דוחף יותר זרם - הדבר הזה מזיז אצל חבר בלי הרבה בעיה זוג אלקטה אמאטור.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
העוד 10 וואט זניחים לחלוטין.
תחשוב על זה כמו על לשדרג מאייפון 4 ל-4S - עברו הרוב המכריע של האנשים, אין מספיק הבדלים בין השניים כדי להצדיק שדרוג...
תחשוב על זה כמו על לשדרג מאייפון 4 ל-4S - עברו הרוב המכריע של האנשים, אין מספיק הבדלים בין השניים כדי להצדיק שדרוג...
האמת שמבחינת כמות הערוצים 7 זה מספיק לי ולא נראה לי שבעתיד הקרוב או הרחוק יהיה לי צורך ביותר מ 7 ערוצים.
ומבחינת איכות הסאונד או ההגברה אני גם לא חושב שאני ארגיש בהבדל (אולי קצת).
העיניין הוא שממש לא מזמן קניתי את ה RX-V3067 וכבר יש רסיבר מדגם האחר קצת יותר טוב ה 3010 וזה לא נראה טוב מבחינתי מול חברת ימאהה
כי חברה שמכבדת את עצמה לא מוציאה כל שני חמישי רסיבר ברמות האלו.
אבל אם בכל זאת אני ארצה לשדרג אותו ל 3010, איפה או איך אני יכול לבצע את השידרוג במינימום הוצאות?
ותודה על כל התגובות וחג שמח
ומבחינת איכות הסאונד או ההגברה אני גם לא חושב שאני ארגיש בהבדל (אולי קצת).
העיניין הוא שממש לא מזמן קניתי את ה RX-V3067 וכבר יש רסיבר מדגם האחר קצת יותר טוב ה 3010 וזה לא נראה טוב מבחינתי מול חברת ימאהה
כי חברה שמכבדת את עצמה לא מוציאה כל שני חמישי רסיבר ברמות האלו.
אבל אם בכל זאת אני ארצה לשדרג אותו ל 3010, איפה או איך אני יכול לבצע את השידרוג במינימום הוצאות?
ותודה על כל התגובות וחג שמח
- epony
- חבר במועדון 10K

לא כל שני וחמישי, אבל כן פעם בשנה-שנתיים.
תכף תגיד לי שאפל חברה לא רצינית כי כל שנה הם מוציאים דגם חדש של אייפון, אייפוד ואייפד, שלא לדבר על המחשבים שלהם - ברוך הבא לקפיטליזם...

תכף תגיד לי שאפל חברה לא רצינית כי כל שנה הם מוציאים דגם חדש של אייפון, אייפוד ואייפד, שלא לדבר על המחשבים שלהם - ברוך הבא לקפיטליזם...
לשדרג עכשיו ל3010 (ועוד מ3067) נראה כמו טעות לדעתי.
כל שנה בסביבות יוני-יולי מוכרזים הדגמים החדשים (אם לא קודם לכן)...
לי יש 3900 שאני מבסוט ממנו מאוד בק"ב, הייתה לי הזדמנות טובה לשדרג ל 3010 אך ויתרתי,
מעדיף לחכות לדור הבא..
כל שנה בסביבות יוני-יולי מוכרזים הדגמים החדשים (אם לא קודם לכן)...
לי יש 3900 שאני מבסוט ממנו מאוד בק"ב, הייתה לי הזדמנות טובה לשדרג ל 3010 אך ויתרתי,
מעדיף לחכות לדור הבא..
Utopia
SAM22 , שלא תבין לא נכון אני מאוד אוהב את החברה הזאת, רק שכמעט כל שנה יוצא דגם אחר עם שינויים מינוריים זה לדעתי מיותר וחסר משמעות, ומה שיוצא מזה, זה מסחטת כסף שלדעתי לא מוסיפה יוקרה לחברה כמו ימאהה.
epony אפל זאת חברה שאין מה להשוות אותה לשום חברה יוקרתית, אפל מבחינתי חברה רק עם שיווק יוצא מהכלל וזהו נקודה. סתם הרבה תררם.
dor8 אני אגיד לך משהו היה לי לפני שרכשתי את ה 3067 את ה RX-V2092 חשבתי שברגע שאני אחבר את ה 3067 אני התעלף מהשינוי אבל לצערי זה לא קרה, אז גם השידרוג הבא שלי לא היה בקרוב אלה עם כן זה היה ממש הזדמנות שחבל לפספס
kipikipod צודק, אני אשדרג רק שהיה שינויים רציניים בהגברה.
epony אפל זאת חברה שאין מה להשוות אותה לשום חברה יוקרתית, אפל מבחינתי חברה רק עם שיווק יוצא מהכלל וזהו נקודה. סתם הרבה תררם.
dor8 אני אגיד לך משהו היה לי לפני שרכשתי את ה 3067 את ה RX-V2092 חשבתי שברגע שאני אחבר את ה 3067 אני התעלף מהשינוי אבל לצערי זה לא קרה, אז גם השידרוג הבא שלי לא היה בקרוב אלה עם כן זה היה ממש הזדמנות שחבל לפספס
kipikipod צודק, אני אשדרג רק שהיה שינויים רציניים בהגברה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
iveleli
מה אתה מצפה? שלא יוציאו דגמים חדשים?
שוק עם תחרות, מוציאים דגמים חדשים.
לא רואה את המסחטה כאן
זה לא שאתה אמור לשדרג
לא חושב שימהה בונים על זה בכלל
זה כמו לומר על אינטל והמעבדים שזו מסחטה
מי שמתאים לו ישדרג, מי שטוב לו עם מה שיש לו, סבבה
זה לא שמשהו לא יעבוד לך כי יש דגם חדש
מה אתה מצפה? שלא יוציאו דגמים חדשים?
שוק עם תחרות, מוציאים דגמים חדשים.
לא רואה את המסחטה כאן
זה לא שאתה אמור לשדרג
לא חושב שימהה בונים על זה בכלל
זה כמו לומר על אינטל והמעבדים שזו מסחטה
מי שמתאים לו ישדרג, מי שטוב לו עם מה שיש לו, סבבה
זה לא שמשהו לא יעבוד לך כי יש דגם חדש
העם דורש..... כל מיני דברים
SAM22 אני ממש לא מצפה שלא יוציאו דגמים חדשים אבל קח לדוגמא את ה 3067 מול 3010 שההבדל בניהם הוא 10W, עוד כמה שיפורים מינורים ועוד איזה רגל שלדעתי זה איזה אקט שיווקי מפגר אין שום הבדל, אז לא שאני אומר שלא יוציאו בכלל אני רק אומר שיוציאו מתי שבאמת יש להם מה להציע ללקוחות שלהם ולא תוספת של איזה פיצ'ר שרק 3 אחוז מהאנשים השתמשו בו. זה לא כמו אינטל והמעבדים שלהם שלדעתי זה ממש לא מסחטת כסף כי פה כל התוכנות והמשחקים עולים ברמת דרישות החומרה שלהם. והשוק הספציפי הזה של המחשבים הוא מאוד דינמי וכל חודש יוצאת איזה תוכנה או משחק חדש שמשנה את כל דרישות החומרה שלו.
העם דורש שינוי..... משמעותי
העם דורש שינוי..... משמעותי
- epony
- חבר במועדון 10K

אתה מסרב משום מה להפנים את העובדה שחוץ ממך ומיתר בעלי ה-3067 יש עוד קהל לא קטן של אנשים שאין להם 3067 ולהם ה-3010 דווקא יכול מאוד להתאים - זה שלהוד מעלתו יש מכשיר די דומה זה לא אומר שימאהה צריכה לשנות את כל תכניות הייצור והשיווק שלה... 
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

בדיוק כך,
לא כל אחד משדרג מדגם של לפני שנה או שנתיים.
אני די משוכנע שרוב האנשים כאן קונים רסיבר אחת למעל חמש שנים.
הגיוני להוציא דגמים חדשים כל שנה
ומי שקונה השנה יקבל גם רגל חמישית, כיף לו
לא כל אחד משדרג מדגם של לפני שנה או שנתיים.
אני די משוכנע שרוב האנשים כאן קונים רסיבר אחת למעל חמש שנים.
הגיוני להוציא דגמים חדשים כל שנה
ומי שקונה השנה יקבל גם רגל חמישית, כיף לו
Eponi אני ממש לא מסרב להפנים, והכוונה שלי היתה עם לא הבנת היא לכל אלה שרכשו או רוכשים מכשיר בכל כך הרבה כסף ואחרי חצי שנה או שנה מוצאים עוד מכשיר שהוא כמעט אותו דבר.
אני לא מתכוון לאלה שמשדרגים אחרי 5 שנים ומעלה. אלה באמת הרוויחו. לא הבנתי מה הקשר "הוד מעלתו" מספיק אלי. נראה לי נעלבת ממני ממה שרשמתי על אפל, על תכעס כבוד הרב.
Sam22 מסכים איתך חלקית חוץ מהקטע של "הגיוני להוציא דגמים חדשים כל שנה". אבל סבבה זורם איתך באווירת החג.
אני לא מתכוון לאלה שמשדרגים אחרי 5 שנים ומעלה. אלה באמת הרוויחו. לא הבנתי מה הקשר "הוד מעלתו" מספיק אלי. נראה לי נעלבת ממני ממה שרשמתי על אפל, על תכעס כבוד הרב.
Sam22 מסכים איתך חלקית חוץ מהקטע של "הגיוני להוציא דגמים חדשים כל שנה". אבל סבבה זורם איתך באווירת החג.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9063
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
ואני שואל מה יגידו בעלי הרכבים שכל שנה מחליפים להם שנתון ולא תמיד דואגים לשפר את המפרט הטכני / צורה / אבזור וכו'...
אי אפשר להישאר תמיד מעודכנים.
בטוח שקנית את ה 3067 באותה נקודת הזמן זה היה הרסיבר הטוב ביותר ועכשיו יש אחד טוב יותר ועוד כמה חודשים כבר יהיה אחד אחר...
אי אפשר להישאר תמיד מעודכנים.
בטוח שקנית את ה 3067 באותה נקודת הזמן זה היה הרסיבר הטוב ביותר ועכשיו יש אחד טוב יותר ועוד כמה חודשים כבר יהיה אחד אחר...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
avihuli
טוב ממש לא התכוונתי להיכנס לזה אבל תחשוב רגע לדוגמא על אפל יצא אייפון 4, כולם חיכו לסוף השנה בקוצר רוח וחיכו לשינויי רציני ובסוף קיבלו רק ASS אוי סליחה S שום שינוי רציני, ההר הוליד עכבר.
אז מה שאני מנסה לומר בסה"כ הוא: שעם אני קונה את ה 3067 ואחרי שנה לחברת ימאהה אין איזה משהו רציני לשפר שצורך דגם נוסף, שלא יוציאו. שיוציאו עדכון קשוחה שיכולה לשפר לדוגמא את מערכת הכיול שלהם, יש המון דברים שאפשר לשפר בעדכון קשוחה לא צריך בשביל זה להוציא רסיבר חדש (ועל זה אני אומר מסחטת כסף). ואז שהחברה כן מוציאה דגם חדש אז אתה יודע שזה לא שינוי פיצפון והולך לשלם איזה 13 אלף על פארש, אתה קונה את הדגם החדש שלהם בידיעה שפה יש שינוי משמעותי, וזה לדעתי מוסיף יוקרה ומעריצים לחברה.
ובזמן הביניים הזה עד שיוצא דגם חדש אתה תקנה את ה 3067 ותהייה מבסוט ממנו מאוד. לא יקרה כלום עם כל שנה לא יצא דגם חדש.
טוב ממש לא התכוונתי להיכנס לזה אבל תחשוב רגע לדוגמא על אפל יצא אייפון 4, כולם חיכו לסוף השנה בקוצר רוח וחיכו לשינויי רציני ובסוף קיבלו רק ASS אוי סליחה S שום שינוי רציני, ההר הוליד עכבר.
אז מה שאני מנסה לומר בסה"כ הוא: שעם אני קונה את ה 3067 ואחרי שנה לחברת ימאהה אין איזה משהו רציני לשפר שצורך דגם נוסף, שלא יוציאו. שיוציאו עדכון קשוחה שיכולה לשפר לדוגמא את מערכת הכיול שלהם, יש המון דברים שאפשר לשפר בעדכון קשוחה לא צריך בשביל זה להוציא רסיבר חדש (ועל זה אני אומר מסחטת כסף). ואז שהחברה כן מוציאה דגם חדש אז אתה יודע שזה לא שינוי פיצפון והולך לשלם איזה 13 אלף על פארש, אתה קונה את הדגם החדש שלהם בידיעה שפה יש שינוי משמעותי, וזה לדעתי מוסיף יוקרה ומעריצים לחברה.
ובזמן הביניים הזה עד שיוצא דגם חדש אתה תקנה את ה 3067 ותהייה מבסוט ממנו מאוד. לא יקרה כלום עם כל שנה לא יצא דגם חדש.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

iveleli,
שוב,
אתה מפספס משהו.
אתה לא הקהל לרסיבר הזה.
הקהל הוא מי שמרגיש שהפיצ'רים האלו הם שדרוג מהותי.
ומי שקונה ב2012 צריך לקבל את כל הפיצ'רים של אותה שנה.
אפילו אם הם זעירים. לא הגיוני להפסיק לייצר עד שיהיה שדרוג משמעותי...
ומה שזניח עבורך, משמעותי לאחר
שוב,
אתה מפספס משהו.
אתה לא הקהל לרסיבר הזה.
הקהל הוא מי שמרגיש שהפיצ'רים האלו הם שדרוג מהותי.
ומי שקונה ב2012 צריך לקבל את כל הפיצ'רים של אותה שנה.
אפילו אם הם זעירים. לא הגיוני להפסיק לייצר עד שיהיה שדרוג משמעותי...
ומה שזניח עבורך, משמעותי לאחר