פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
14 הודעות
• דף 1 מתוך 1
armagedd0n
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 537
שליחה
שלום רב וחג שמח לכולם !
דיברתי עם בזק ונאמר לי כי אני יכול לשדרג את מהירות האינטרנט אצלי למקסימום 30 מגה נכון לזמן זה.
אני לא מעוניין לקחת את המודמים -ראוטרים של בזק ולהתחייב להם לשנתיים שימוש במכשיר .
כרגע יש לי מודם ישן של אזטק 600E שמחובר לראוטר TL-WR1043ND עם מהירות גלישה 10 מגה .
השאלה שלי :
איזה מודם כדאי לרכוש ואיפה ,תתנו לי הכוונה ראשונית לשמות מוצרים ודגמים ששווה להסתכל עליהם .
אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל לצורך העניין .
המטרה היא כמובן יכולת של תעבורת מידע מעל 30 מגה בעתיד ..
התקציב לא יותר מ500 ש"ח (זה בעצם המחיר המלא +- שבזק מתמכרים את הראוטרים האלה שלהם ).
לא מוכרים מודמי VDSL בארץ ,האמת היא שלא מוכרים מודמים בכלל ,יש מודמים משולבים ראוטר בסגנון שבזק מספקת ,יש את הX3000 שהוא נתב משולב מודם של Lynksys והמחיר כמעט כפול ממה שהגדרת לעצמך והוא מודם ADSL2+ מה שאומר שהוא יתאים רק ל15מגה ומטה , האפשרות השנייה היא דגם של TP-LINK שזול בהרבה תומך באותה מהירות ..
אם אתה רוצה מודם VDSL תצתרך לחפש בחו"ל כי בארץ לא תמצא ,וגם שם מחיר של מודמים כאלו הוא לא זול בכלל .
אז הפתרון שלי זה מודם ראוטר => שיעבוד כמודם בברידג' לראוטר הקיים שלי ?
וכאלה אני מבין יש גם בארץ כמו של בזק למשל .
אין בעיות עם זה ?
הכוונה לא יהיו בעיות של עודף חיבורים למשל ?
קודם תמצא מודם שתומך בVDSL בארץ ,לא משימה פשוטה לדעתי .. כי כפי שאמרתי כל המודמים שהם מודמים משולבים נתבים שראיתי בארץ עובדים בADSL2+ מה שלא מתאים לך .
אז לקחת את הראוטר של בזק ולחבר אותו כראוטר ?
זה הפתרון הכי טוב ?
אני בסה"כ לא רוצה להסתבך יתר על המידה ..
מה שמפריע לי אצל בזק זה התנאים שלהם (שנתיים התחייבות על ראוטר )
אם אני לוקח את הראוטר שלהם הוא יתפקד טוב כמודם ?
יש הרבה תלונות ?
אני לא מוריד סופר כבד אבל אפשר לומר 100 חיבורים לטוררנט אחד זה מה שיש לי ומקסימום כללי 500 ..
שבוע טוב חברים .
אני לא הבנתי משהו .,
המודם ראוטר של בזק מספיק טוב לתפקד כמודם -ברידג' ?
בשביל מהירות של 30-50 מגה נאמר .. ?
או שאני צריך לחפש אלטרנטיבה אחרת בשוק
וואו יקר, 1000 - 1400 ש"ח למודם שהוא לא אלחוטי אפילו? מה קרה?
GoF-iL
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שליחה
ValorHeart כתב:וואו יקר, 1000 - 1400 ש"ח למודם שהוא לא אלחוטי אפילו? מה קרה?
...
כן קצת יקר .
IamEzio כתב:אם שמת לב ההודעה שלי היתה מלפני שלושה חודשים ,כנראה שעכשיו מוכרים ..קודם לא מכרו .
...
כן בטח ששמתי לב . אני שבוע לקוח של בזק 30Mbps והתחלתי לחפור בנושא של ה-VDSL.
יש לי NETGEAR VVG2000 שמוגדר במצב מודם (לקחתי מבזק בהשאלה) וראוטר GIGASET 604 IL . וברצוני לשפר את הרשת .
מפני ש הפיתרון הזה יעלה בסביבות 400$ אני שואל האם מישהו מכיר את ה-DRAYTEK
roeeb
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
שליחה
אני גם עם מודם VVG2000. המודם נמצא בגרסה האחרונה (test2) והוא כל כמה ימים נתקע ומחייב כיבוי והדלקה. כבר החליפו לי פעם אחת את המודם אבל זה לא עזר, והנציגים שדיברתי איתם ב-166 לא מכירים שום בעיה עם הדגם הזה (קצת מוזר...).