מחפש המלצה על מגבר סטריאו יד שניה או חדש
-
kfir26
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
התקציב הוא בסביבות ה1200 פלוס מינוס, ליד שניה הרבה פחות, לא מסוגל לשמוע מוזיקה בכל הרסיברים קולנוע ביתי החדשים שיש היום,, לא מחפש את המגברים האפורים של פעם, אלא מגברים מה15 שנה האחרונות, אשמח לדגמים מומלצים...
בשביל כיוון - פעם שמעתי את ה harman kardon avr2000 במצב סטריאו והוא נשמע מצויין בשבילי אבל לא יצא לי לקנות בסוף
בשביל כיוון - פעם שמעתי את ה harman kardon avr2000 במצב סטריאו והוא נשמע מצויין בשבילי אבל לא יצא לי לקנות בסוף
- tomyeshuah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
האם אתה מחפש מגבר או רסיבר?
יש לפיוניר מגברים משולבים חדשים לא רעים בכלל בתקציב שלך (או טיפה מעל), הכוללים אפילו כניסת פונו.
דגמי ה-A-___-R:
http://www.pioneerisrael.co.il/pioneer/ ... 64&catid=7
יש לפיוניר מגברים משולבים חדשים לא רעים בכלל בתקציב שלך (או טיפה מעל), הכוללים אפילו כניסת פונו.
דגמי ה-A-___-R:
http://www.pioneerisrael.co.il/pioneer/ ... 64&catid=7
נערך לאחרונה על ידי tomyeshuah ב 06/04/2012 1:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
kfir26
-
- חבר שרק התחיל

כעקרון לא משנה לי אני צריך כניסה אחת רק שיוצאת מהכרטיס קול במחשב..אבל אני חושב שלרמקולים שיש לי כרגע שהם bose xl-4000 יתאים יותר רסיבר
- tomyeshuah
-
- חבר ותיק

רסיבר הוא בסך הכל מגבר שיש בו טיונר מובנה ע"מ לקלוט רדיו. אין משמעותי כיום בדגמים בטווח המחירים הנ"ל בדרגת ההגברה בין מגבר לרסיבר.kfir26 כתב:כעקרון לא משנה לי אני צריך כניסה אחת רק שיוצאת מהכרטיס קול במחשב..אבל אני חושב שלרמקולים שיש לי כרגע שהם bose xl-4000 יתאים יותר רסיבר...
-
kfir26
-
- חבר שרק התחיל

תשמע הסתכלתי על ה A-109-R ופשוט מעצבן אותי שפה הוא עולה 1700 ובח"ול 125 יורו זה אפילו יותר מכפול במחיר
- tomyeshuah
-
- חבר ותיק

לגבי המחירים בארץ, לרוב זה המצב. הפתרון היחיד שאני מציע הוא רכישה מיד שנייה. שם המבחר עצום ועל כן עליך למקד את הדרישות שלך.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
פיוניר 209 עולה בדיוטי 200$kfir26 כתב:תשמע הסתכלתי על ה A-109-R ופשוט מעצבן אותי שפה הוא עולה 1700 ובח"ול 125 יורו זה אפילו יותר מכפול במחיר...
-
kfir26
-
- חבר שרק התחיל

באמת???
כי לא ראיתי באתר שלהם...
כי לא ראיתי באתר שלהם...
-
kfir26
-
- חבר שרק התחיל

אין מישהו שיודע אם מוכרים את המגבר הזה בבאג דיוטי פרי?
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
לפני כמה שבועות הוא היה באתר וגם פורסם כמוסף באג בעיתוני סופשבוע.kfir26 כתב:אין מישהו שיודע אם מוכרים את המגבר הזה בבאג דיוטי פרי?...
תתקשר לבאג לבדוק אם עוד ניתן לרכוש אותו.
- קאליפסו
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
ממליץ לך בחום על ROTEL
היה לי RX-850,הדגם הספציפי הזה ממש טובה,אך מעבר אליו ישנם דגמים רבים נוספים מעולים...
-
kfir26
-
- חבר שרק התחיל

ביררתי ועדיין מוכרים אותו בדיוטי פרי.. השאלה אם הוא יתן לי בסטיראו תוצאות יותר טובות מהyamaha rx-v396??
יש לי רמקולים ישנים יחסית אבל טובים של bose xl-4000.
יש לי רמקולים ישנים יחסית אבל טובים של bose xl-4000.
- tomyeshuah
-
- חבר ותיק

הימאהה המדובר הוא רסיבר קולנוע ביתי בעל יכולות ניתוב וידאו.kfir26 כתב:ביררתי ועדיין מוכרים אותו בדיוטי פרי.. השאלה אם הוא יתן לי בסטיראו תוצאות יותר טובות מהyamaha rx-v396??
יש לי רמקולים ישנים יחסית אבל טובים של bose xl-4000....
יש להניח שמושם דגש על איכות כאשר מדובר ב-2 ערוצים בלבד מול 6 ערוצים בק"ב (כמובן בדגמים זולים).
כלומר על הנייר, יהיה יתרון מסוים.
נסה לשמוע בחנויות את הפיוניר עם הרמקולים שלך. מדובר בדגם נפוץ יחסית.