תיקון בדרך לתלת מימד של סמסונג בסדרה 6XXX?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כשיצא העדכון תוכנה עם התיקון למסך שלך תוכל פשוט להוריד אותו ולהתקין .. עידכוני קושחה לא אמורים לעלות כסף .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
שמעו, היום הייתי בחנות וראיתי את הD6400 ואני לא מבין בכלל על מה כולם מדברים.
אחרי שכולם אמרו שהתלת שלו לא כל כך טוב הייתי חייב לבדוק לפני שאני קונה ואני חייב לומר, התלת מדהים ואין בו בעיות, אם הם יוציאו עדכון שיגרם לו להראות יותר טוב אני יהיה מופתע ושמח
אחרי שכולם אמרו שהתלת שלו לא כל כך טוב הייתי חייב לבדוק לפני שאני קונה ואני חייב לומר, התלת מדהים ואין בו בעיות, אם הם יוציאו עדכון שיגרם לו להראות יותר טוב אני יהיה מופתע ושמח
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תראה תלת מימד במסכים אחרים ותראה שהרזולוציה שאתה מקבל במסכים אחרים הרבה יותר טובה מזאת שאתה מקבל בD6400 ,בתלת מימד כמובן .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
ראיתי תלת של סמסונג פלזמה 43" והוא היה יותר טוב מה D6400 אבל בכל מקרה התלת של הD6400 לא גרוע כמו שכולם אומרים, אגב מישהו יודע איזה זוג משקפיים מקבלים כשקונים את הD6400, דיברתי עם best electric והם מוכרים ב5800 עם אחריות של סמליין וגם שתי זוגות משקפיים שהמוכר אמר לי מגיעות בתוך הקופסא, יש כזה דבר משקפיים תלת מימד לא טובות שאני אצתרך לקנות אחרות?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
עד שלא סיפרו לי על בעיית התלת של סידרה 6 בכלל לא שמתי לב שיש בעיה.
זה באמת לא היסטרי, אבל יהיה נחמד אם הבעיה הזאת תיפתר.
בכל מקרה אחוז הצפיה בסרטי תלת מימד עומד אצלי על חצי אחוז...לא בגלל האיכות אלא בגלל שזה לא נוח ומטריף את המוח והעיניים.
זה באמת לא היסטרי, אבל יהיה נחמד אם הבעיה הזאת תיפתר.
בכל מקרה אחוז הצפיה בסרטי תלת מימד עומד אצלי על חצי אחוז...לא בגלל האיכות אלא בגלל שזה לא נוח ומטריף את המוח והעיניים.