Pioneer VSX-421

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
kfir26 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
אני טס בשבוע הבא ורציתי לרכוש את הרסיבר הנ"ל הבנתי שמוכרים אותו בבאג דיוטי פרי ב$200.
עם זאת יש לי בבית yamaha RX-V396 וזוג רמקולים של bose xl-4000. הסיבה העיקרית שאני רוצה לרכוש את הפיוניר
היא לשפר את הסאונד בסטיראו (כאשר אני שומע מוזיקה) ה Yamaha לא מספיק "דוחף" את הרמקולים והסאונד עדין מידי
השאלה עם הפיוניר יתן לי שיפור במצב סטיראו (אני די אולדסקול ואוהב את הסאונד החם של פעם)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

לא חושב שתקבל הרבה יותר (אם בכלל) בסטריאו מה-421 לעומת ה-396, אבל אתה יכול לגשת לחנות מתמחה ולבקש לשמוע אותו בסטריאו עם רמקולים כמו שלך והחליט בעצמך...

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #3 

סאונד חם של פעם = רסיבר וינטאג'.
הפיוניר הזה לא יתן לך אץ הסאונד של פעם, עדיף שבסכום הזה תחפש רסיבר וינטאג' מכובד שיעשה את העבודה בסטריאו יותר טוב מרסיבר קולנוע ביתי.

kfir26 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אז זהו היה לי איזה רסיבר אפור של טכניקס ובאמת שמעו בו מדהים אבל הוא נהרס...אני מחפש משהו לא מלפני 30 שנה, משהו יחסית מודרני או מה10 שנים האחרונות...
ראיתי מספר דגמים ביד 2 כמו : Sherwood RD-6503 | Denon AVR1803 | SHERWOOD RVD 6090 | technics sa-gx130d

יש עצות??

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”