לאאאאאאאאאאאאאאאא, רק עכשיו ראיתי מה כתבו לך....
תתחדש

טלוויזיה פיצוץ
אני גם עם ה E30 עם מחשב מחובר ישירות MINI HDMI ל HDMI או DVI ל HDMI , אותו הדבר (דיגיטלי).
עדיפות לכבל DVI ל HDMI איכותי (גם אני בהתחלה הייתי עם המיני לרגיל), תבדוק באיביי מחירים...
אל תשנה שום דבר בהרצים של המחשב, אני לא יודע למה אמרו לך לעשות ככה, אבל לא משנה זה אמור להיות ב 60HZ זה המקס של הטלווזיה, הלוואי והיה 120HZ...
יכול להיות שהם התכוונו ל 32 COLOR DEPTH אבל זה הדיפולט כבר שנים(בקולנוע זה רק עכשיו מגיע ל p24 )!!!! לא משנה...
בקשר לסאונד דרך כרטיס המסך והרמקולים ביחד, אצלי זה פועל פיקס.
בכרטיסי מסך נורמליים (כמו שלך,רק תתקין את הדרייברים הכי חדשים מאתר NVIDIA ),
יש אפשרות בהגדרות SETUP DIGITAL AUDIO , שם אתה יכול לבחור איזה יציאה בכרטיס מסך משדרת סאונד אם בכלל.
יש לך אפשרות להוציא סאונד מכל חיבור בכרטיס מסך, זה בסך הכל הגדרה של שנייה בכרטיס מסך, וקביעה של איזה כרטיס אחראי להוציא את הסאונד ( כרטיס הקול, כרטיס המסך ) פשוט וקל....
בקשר ל 100HZ זה בלוף, זה לא 100HZ אמיתי (לדוגמא: אין אפשרות לשנות במחשב ל100HZ). זה טכנולוגית החלקת תמונה שמנסה דרך חישובים מורכבים לשפר את התמונה לכאילו 100 פריים בשנייה, סתם נפילה. בצפייה בתוכן מהיר הכל נראה מבולבל ולא אמיתי עם ההגדרות הלא מתאימות, אבל זה הכל אישי אז תשחק שם....
הגדרות תמונה בטלוויזיה P-NR תשחק, ובלשונית ADVANCED SETTINGS תחת RESOLUTION ENHANCER גם תשחק קצת, תראה תוכן מהיר, ותקבע איזה הגדרות הכי נוחות בשבילך, ותעביר במצבי צפייה ל GAME שהמחשב מחובר, זה ההגדרה הנכונה למחשב ועם הכי פחות אינפוט לאג...