קליטת DTT בראש העין
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
בפארק אפק באיזור התעשייה יש קליטה מצויינת.
מומלץ שתנסה להשיג מקלט להתנסות ואם אין אפשרות, אז לרכוש אחד עם אפשרות להחזרה במידה ואין קליטה.
מומלץ שתנסה להשיג מקלט להתנסות ואם אין אפשרות, אז לרכוש אחד עם אפשרות להחזרה במידה ואין קליטה.
אם בפארק אפק יש קליטה טובה אז כמעט בטוח שגם בגבעת הסלעים תהיה קליטה טובה. זה תלוי באיזה שכונה אתה גר. לפי מה שאני זוכר אמא של חבר שלי גרה בותיקה (שבזי) ולא היה לה קליטה טובה. זה היה לפני 9 חודשים בערך.
אני זוכר שהיה גם אתר כזה שבודק איזה סוג אנטנה צריך לכל אזור. אם אני אמצא אותו אני אפרסם פה.
אני זוכר שהיה גם אתר כזה שבודק איזה סוג אנטנה צריך לכל אזור. אם אני אמצא אותו אני אפרסם פה.
תודה על התשובות,
הצלחתי לשם את היד על מכשיר של חבר, innova 7002 HD.
המכשיר הגיע עם אנטנה קטנטנה איתה לא יכולתי לקלוט דבר.
כאשר חיברתי אנטנה רצינית יותר (מצורפת תמונה) והוצאתי את האנטנה למרפסת באופן פרובזורי הקליטה היתה טובה.
שאלות
1. מצויין שזו אנטנה פנימית. צריכה להיות בעיה אם אתקין אותה בחוץ ?
2. האם יש הבדל בית אנטנות פנימיות לחיצוניות ?
3. ניתן להשיג אנטנה קטנה כמו זו אך חיצונית ?
4. כדי להוצא אות האנטנה החוצה מהמקום המיועד של הממיר אני זקוק ל-11 מטר של כבל, במידה ואני רוכש כבל כזה (איכותי, מסוכך...) ומחבר לאנטנה - אתם צופים בעיות ?
nerya40 - אני מתגורר בין השכונה הוותיקה לחדשה, באיזור שבזי פינת יהודה הלוי.
אם תמצא את האתר אני יותר מאשמח.
תודה
הצלחתי לשם את היד על מכשיר של חבר, innova 7002 HD.
המכשיר הגיע עם אנטנה קטנטנה איתה לא יכולתי לקלוט דבר.
כאשר חיברתי אנטנה רצינית יותר (מצורפת תמונה) והוצאתי את האנטנה למרפסת באופן פרובזורי הקליטה היתה טובה.
שאלות
1. מצויין שזו אנטנה פנימית. צריכה להיות בעיה אם אתקין אותה בחוץ ?
2. האם יש הבדל בית אנטנות פנימיות לחיצוניות ?
3. ניתן להשיג אנטנה קטנה כמו זו אך חיצונית ?
4. כדי להוצא אות האנטנה החוצה מהמקום המיועד של הממיר אני זקוק ל-11 מטר של כבל, במידה ואני רוכש כבל כזה (איכותי, מסוכך...) ומחבר לאנטנה - אתם צופים בעיות ?
nerya40 - אני מתגורר בין השכונה הוותיקה לחדשה, באיזור שבזי פינת יהודה הלוי.
אם תמצא את האתר אני יותר מאשמח.
תודה
-
- אנטנה פנימית לממיר לקליטת ערוצים דיגיטאליים
אני גר בראש העין הותיקה. אנטנה פנימית במרפסת אשר בקומה שמינית (עם כבל מעריך) מייצר קליטה מעולה באפיק 26 (ממירים קוקנקה 980 ו- NOWCOM)shlompis כתב:שלום,
האם יש חברים בפורום שמשתמשים בממיר DTT בראש העין ?
אני שוקל לעבור ל DTT ואין לי מושג האם קולטים היטב את עידן+ בשכונה שלי.
תודה...
חיבור לאנטנה מרכזית (במקום אנטנה יש צלחת לוויין) מייצר קליטה מעולה הן באפיק 26 והן באפיק 29 (עצמה 95 אייכות 95-100 בקונקה ועצמה 80-81 איכות 97 ב- NOWCOM)
לא הייתי תולה הרבה תקוות באיכות הקליטה באינובה היות ואצלי הממיר הזה מייצר איכות קליטה בינונית מינוס.
ממה שאמרו לי לפני כשנה ברשות השנייה - אנטנת שידור אמורה להיות (או שכבר) מוזקפת באזור התעשייה החדש של ראש העין. ממליץ לנסות לכוון את האנטנה לכיוון הזה.