אז אני מבין שאסור לגעת במסכי סמסונג
lalzar
אז ככה:
זה לא נכון להגיד שאסור לגעת במסכי סמסונג ,ואני באמת לא מצליח להבין איך הגעת לחשיבה הזאת ,בנוסף אני מבקר די הרבה בפורומים פה ולא הצלחתי להבין שאסור לגעת במסכי סמסונג מאף אחד כאן ,ודרך אגב סמסונג יצרנית מסכים מהגדולות בעולם {תחושה לקויה}
1.לגבי פנלים זה נכון
2.כל עיניני העננות וזליגות אור זה לא נוגע ספציפית למסכי סמסונג ,זאת בעיה של כלל מסכי LED ושל כל החברות בעולם וזה אחד החסרונות של מסכי LED ויש לזה פתרון שהוא ה FULL LED ,מונע את זליגת אור ויוצר תאורה אחידה שמונעת או מקטינה את העננות ,יש דגמים שיש בהם יותר ויש פחות
אז ככה:
זה לא נכון להגיד שאסור לגעת במסכי סמסונג ,ואני באמת לא מצליח להבין איך הגעת לחשיבה הזאת ,בנוסף אני מבקר די הרבה בפורומים פה ולא הצלחתי להבין שאסור לגעת במסכי סמסונג מאף אחד כאן ,ודרך אגב סמסונג יצרנית מסכים מהגדולות בעולם {תחושה לקויה}
1.לגבי פנלים זה נכון
2.כל עיניני העננות וזליגות אור זה לא נוגע ספציפית למסכי סמסונג ,זאת בעיה של כלל מסכי LED ושל כל החברות בעולם וזה אחד החסרונות של מסכי LED ויש לזה פתרון שהוא ה FULL LED ,מונע את זליגת אור ויוצר תאורה אחידה שמונעת או מקטינה את העננות ,יש דגמים שיש בהם יותר ויש פחות
תודה על ההתייחסות.elico1987 כתב:lalzar
אז ככה:
1.לגבי פנלים זה נכון
2.כל עיניני העננות וזליגות אור זה לא נוגע ספציפית למסכי סמסונג ,זאת בעיה של כלל מסכי LED ושל כל החברות בעולם וזה אחד החסרונות של מסכי LED ויש לזה פתרון שהוא ה FULL LED ,מונע את זליגת אור ויוצר תאורה אחידה שמונעת או מקטינה את העננות ,יש דגמים שיש בהם יותר ויש פחות...
הבנתי זאת מתוך כל התלונות על השירות הגרוע (למרות שאני בטוח שבעניין שירות היבואנים תמיד ירצו להתחמק - חוץ מט.ר שהם באמת משהו אחר) ותלונות אחרות על הפנלים.
1. לגבי עניין הפנאלים - איך באמת אדע לבחור פנאל טוב
גילוי נאות - לחבר שלי יש מסך של סמסונג ורואים בו ממש יפה, אבל מקריאה בפורום די ירד לי החשק מסמסונג למרות שממש רציתי לקנות אותם
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 420276[url]
הקישור הזה יתן לך קצת רקע וכיוון כללי [/url]
הקישור הזה יתן לך קצת רקע וכיוון כללי [/url]
צריך שבועיים בשביל לקרוא את כל מה שיש שםelico1987 כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 420276[url]
הקישור הזה יתן לך קצת רקע וכיוון כללי [/url]...
נראה לי קראת את זה כבר אולי תבוא איתי לקנות וזהוelico1987 כתב:חח צודק![]()
דבר ראשון זה טוב להכיר, ולדעת מה אתה קונה ומה אתה מקבל ,ובכלל להעשיר את הידע לא יזיק
דבר שני אני חושב ששווה לקרוא "שבועיים"ואחרי זה להנות ממוצר לאורך זמן וממוצר טוב ,לגבי כל חברה ומותג שאתה רוכש
...
asaf23 כתב:אף אחד מהמוכרים לא יבין על מה אתה מדבר....
asaf23 צודק
מוכרים לא מכירים כל כך את התופעה של הפנלים ולא ידעו מה אתה רוצה מהם
A = AU Optronics (AUO) A-MVA
•C = Chi Mei Optoelectronics MVA-CM
S = Samsung S-PVA ,S-LCD
H = Samsung S-PVA -3D