קיבלתי את Sony MDR-Z1000 ו...אכזבה
הי,
אחרי תקופה ארוכה עם אוזניות Denon AH-D5000 החלטתי לנסות להחליפם לאחרות ובהמשך להמלצות וreviews רכשתי את הSony MDR-Z1000.
הSony נחמדות עם סאונד טוב אבל לא יותר טוב מהDenon - הן טיפה יותר 'מתכתיות' ובעיקר לא נוחות על האוזניים (אוליי זו בעיה אישית שלי)
בקיצור כנראה שכן אשקיע במגבר יעודי ואוזניות של Sennheiser אז אשמח להמלצה על שילוב טוב בתקציב +- 1000 דולר.
והSony MDR-Z1000 דרך אגב למכירה אם מישהו מעוניין:).
תודה!
אחרי תקופה ארוכה עם אוזניות Denon AH-D5000 החלטתי לנסות להחליפם לאחרות ובהמשך להמלצות וreviews רכשתי את הSony MDR-Z1000.
הSony נחמדות עם סאונד טוב אבל לא יותר טוב מהDenon - הן טיפה יותר 'מתכתיות' ובעיקר לא נוחות על האוזניים (אוליי זו בעיה אישית שלי)
בקיצור כנראה שכן אשקיע במגבר יעודי ואוזניות של Sennheiser אז אשמח להמלצה על שילוב טוב בתקציב +- 1000 דולר.
תודה!
לא הייתי מתאר את הסאונד של הZ1000 כמתכתי, אפילו במעט. הוא יחסית מלא עם טרבל בריא, כן. צליל מתכתי אתה מקבל כאשר המידריינג' מונמך ויש לך ספייק בטרבל באזור 8-10khz אאל"ט. ע"ע אולטרסון PRO900.
הן גם לא היו נוחות לי מאוד בכמה ימים ראשונים, הגריל הציק לי באחת האוזניים. אבל לאחר break-in של הפדים זה נעלם כמעט לגמרי והנוחות הייתה טובה מאוד לאוזניות סגורות, סגנון snug & secure בלי להפעיל יותר מדי לחץ.
הן גם לא היו נוחות לי מאוד בכמה ימים ראשונים, הגריל הציק לי באחת האוזניים. אבל לאחר break-in של הפדים זה נעלם כמעט לגמרי והנוחות הייתה טובה מאוד לאוזניות סגורות, סגנון snug & secure בלי להפעיל יותר מדי לחץ.
דיברתי על הbreak-in של הפדים בלבד, לגבי ממברנות שנפתחות אחרי X שעות, זה יותר קשור לbrain-in. אף פעם לא שמעתי איזה שיפור דרמטי כך שאל תצפה לניסים. עם זאת, אני כן מאמין שצריך לחיות עם האוזניות במשך תקופה מסויימת ע"מ ללמוד להכיר את הסאונד שלהן יותר לעומק ועם מגוון של סגנונות מוזיקה ועם ציוד שונה, אם אפשרי. למשל, לא ממש סבלתי את הסוני SA5000 כמה שבועות ראשונים שהן היו אצלי, אחרי זה השוויתי אותן ען הסנהייזר HD800 והבנתי כמה הן דומות אחת לשנייה מבחינה טכנית, ושאני אפילו בסה"כ מעדיף את הסוני עליהן. עכשיו אני חושב שאלה בין הTOP 3 של האוזניות הדינאמיות הכי טובות שיצא לי לשמוע.
אני לא יודע כמה מגבר משנה, לא ניסיתי אותן עם הגברה רצינית בעצמי. יותר חשוב פה המקור ללא ספק.
אני לא יודע כמה מגבר משנה, לא ניסיתי אותן עם הגברה רצינית בעצמי. יותר חשוב פה המקור ללא ספק.
שלום אחי רציתי לשאול אותך משהו ...vourtex כתב:הי,
תודה!...
אתה עשיר או משהו ?
כיאלו מאיפה לילד כמוך יש כסף רב לבזבז על אוזניות יקרות
גם היה לך דגם יקר גם קניתה דגם יקר וגם אתה עומד לקנות ביכלל ב1000$+ שזה פאקינג היה לך 4000+ על אוזניות!
תודה !
אני סתם מתעניין אחי
לדעתי הסוני האלו הן יותר שנמוך מאשר שדרוג של ה D5000, ככה שאני לא מופתע שהתאכזבת מהן...אחרי תקופה ארוכה עם אוזניות Denon AH-D5000 החלטתי לנסות להחליפם לאחרות ובהמשך להמלצות וreviews רכשתי את הSony MDR-Z1000....
בהחלטזה יותר קשור לbrain-in. אף פעם לא שמעתי איזה שיפור דרמטי כך שאל תצפה לניסים...
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
איזה סוג מוזיקה אתה שומע ?