הלוואי עלינוו שיהיה יום אחד אצלנו בבתים

מן הסתם..אבל יש מהירות כזאת גם בבתים פרטיים בקריית שמונה (בניסוי של חברת החשמל, 100Mbps סימטרי ל-150 בתי אב)iakovl כתב:זה קו מסחרי אצלהם, לא בייתי... ולכן המהירות לא מפתיע...
אתה יודע מה אפשר לעשות עם אפלואד כזה גבוה ?gil900 כתב:אני לא מבין מה אתם צריכים את זה?
למה להעלות בכלל?
אני יכול להבין אם משתמשים ביוטורנט אבל הכי טוב לשלם לשרת הורדות וזהו לא צריך להעלות כלום...
זאת גישה כזאת אדישה. אם כולם היו חושבים כמוך, אז כנראה שהיינו נשארים גם בעוד 20 שנה עם אפלוד מעפן כמו היום.gil900 כתב:אני לא מבין מה אתם צריכים את זה?
למה להעלות בכלל?
אני יכול להבין אם משתמשים ביוטורנט אבל הכי טוב לשלם לשרת הורדות וזהו לא צריך להעלות כלום...
אם הוא רוצה לקרוא רק Ynet שילך למכולת לקנות עיתונים או שיאזין לרדיו. אנחנו לא צריכים לסבול בגלל אותו אדם.dima_vy כתב:nerya40
אל תשכח שלא כולם צריכים את זה, יש לא מעט אנשים שרק קואים ynet דרך האינטרנט... אבל אני בספק שהם קוראים את ההודעה שאני כתבתי......

את מי שמשתמש באינטרנט לצרכים בסיסיים כ"כ לא מעניינת גם מהירות הורדה גבוהה כ"כ, כך שזה בכל מקרה לא השוק שאליו פונה חבילה כזו גם אם היא תהיה במחיר ריאלי.dima_vy כתב:nerya40
אל תשכח שלא כולם צריכים את זה, יש לא מעט אנשים שרק קואים ynet דרך האינטרנט... אבל אני בספק שהם קוראים את ההודעה שאני כתבתי......
אלו בדיוק הסיבות שבגללן אנחנו לא מקבלים מהירויות גבוהות, כדי שמי שכן רוצה לארח אתרים בבית ישלם יותר.nerya40 כתב: אתה יודע מה אפשר לעשות עם אפלואד כזה גבוה ?
1. קידום כל עניין הטורנטים בארץ. יקומו יותר אתרי טורנט פרטיים, המבחר יגדל ויהיו המון קבצים בארץ בגישה מאוד מהירה.
2. זה יאפשר לכל אחד מאיתנו לעשות מהמחשב שלו שרת, לארח אתרים גדולים, לארח שרתי משחק גדולים וכו'.
3. נוכל לשלוח אחד לשני את הקבצים שלנו במהירות אדירה ללא צורך בתיווך, תוכל לשלוח לחבר שלך משחקים וסרטים גדולים תוך כמה דקות.
4. נוכל לגבות את כל המחשב שלנו ברשת ללא בעיה. תוך דקה אחד בלבד תוכל לגבות 750 מגה.
5. נוכל להעלות ליוטיוב ואחרים תוך כמה דקות ולא שעות. תוכל להעלות לפייסבוק אלפי תמונות בלי לחכות שעה.
6. נוכל לבצע שיחות וידאו מרובות משתתפים באיכות HD, להעביר מאות שידורים לכל אחד שרק נרצה.
אני לא צריך לפרט עוד.... תנסה שניה לחשוב על כל השימושים הנרחבים שאפשר לעשות באפלואד גבוה....
אתה שוכח דבר אחד, אנחנו המיעוט, לא האנשים שקוראים ynet.אם הוא רוצה לקרוא רק Ynet שילך למכולת לקנות עיתונים או שיאזין לרדיו. אנחנו לא צריכים לסבול בגלל אותו אדם.
מי שבאמת משתמש באינטרנט צריך את זה. אפלואד גבוה תמיד צריך. נכון שלרוב האנשים האפלואד לא ישמש לטורנטים, אבל להעלות סרטונים ליוטיוב, תמונות לפייסבוק, לעשות שיחות וידאו בועידה באיכות HD, לשלוח לחברים קבצים גדולים וכו' כן יהיה מאוד שימושי לאדם הממוצע....
אין שום סיבה בעולם שבחו"ל יהיו מהירויות העלאה גבוהות ללקוחות פרטיים במחיר נורמלי, ובמדינת ישראל שהיא מדינה "מפותחת" לא תהיה מהירות העלאה נורמלית, רק בגלל שבזק והוט החליטו לעשות קופה על הלקוחות העסקיים.haimbl כתב:אלו בדיוק הסיבות שבגללן אנחנו לא מקבלים מהירויות גבוהות, כדי שמי שכן רוצה לארח אתרים בבית ישלם יותר.nerya40 כתב: אתה יודע מה אפשר לעשות עם אפלואד כזה גבוה ?
1. קידום כל עניין הטורנטים בארץ. יקומו יותר אתרי טורנט פרטיים, המבחר יגדל ויהיו המון קבצים בארץ בגישה מאוד מהירה.
2. זה יאפשר לכל אחד מאיתנו לעשות מהמחשב שלו שרת, לארח אתרים גדולים, לארח שרתי משחק גדולים וכו'.
3. נוכל לשלוח אחד לשני את הקבצים שלנו במהירות אדירה ללא צורך בתיווך, תוכל לשלוח לחבר שלך משחקים וסרטים גדולים תוך כמה דקות.
4. נוכל לגבות את כל המחשב שלנו ברשת ללא בעיה. תוך דקה אחד בלבד תוכל לגבות 750 מגה.
5. נוכל להעלות ליוטיוב ואחרים תוך כמה דקות ולא שעות. תוכל להעלות לפייסבוק אלפי תמונות בלי לחכות שעה.
6. נוכל לבצע שיחות וידאו מרובות משתתפים באיכות HD, להעביר מאות שידורים לכל אחד שרק נרצה.
אני לא צריך לפרט עוד.... תנסה שניה לחשוב על כל השימושים הנרחבים שאפשר לעשות באפלואד גבוה.......
יש מלא סיבות. העיקריות שבהן:lior19 כתב:
אין שום סיבה בעולם שבחו"ל יהיו מהירויות העלאה גבוהות ללקוחות פרטיים במחיר נורמלי, ובמדינת ישראל שהיא מדינה "מפותחת" לא תהיה מהירות העלאה נורמלית, רק בגלל שבזק והוט החליטו לעשות קופה על הלקוחות העסקיים....
אתה כאילו מנסה להצדיק את זה שנותנים לנו מהירות העלאה נמוכה? זה נשמע כאילו אתה לא רוצה שינוי, ואתה רוצה להיתקע לנצח עם מהירות העלאה שלך עכשיו.barman כתב:יש מלא סיבות. העיקריות שבהן:lior19 כתב:
אין שום סיבה בעולם שבחו"ל יהיו מהירויות העלאה גבוהות ללקוחות פרטיים במחיר נורמלי, ובמדינת ישראל שהיא מדינה "מפותחת" לא תהיה מהירות העלאה נורמלית, רק בגלל שבזק והוט החליטו לעשות קופה על הלקוחות העסקיים....
1) אנחנו רחוקים מ"איזורי הפעילות". בשעה שכמעט כל מדינה באירופה מהווה צומת מרכזית לאמריקה ולשאר העולם, אצלנו זה בלתי אפשרי. אנחנו באיזור מרוחק ומבודד. דבר זה מעלה את העלויות של התחזוקה והתעבורה בצורה דרסטית.
2) מסקנה מ- 1 - אין תחרות. במקרה הרע יש מונופול. במקרה הטוב יש מונופול שנותן לך מחירים סבירים להורדות מהירות ומשאיר את הנתח הקטן של העסקים שממנו הוא יעשה את הקופה הגדולה. באירופה למשל - יש תחרות. מכיוון שאתה יכול לתת גם למשתמש רגיל מהירות העלאה גבוהה במחיר סביר, אתה יכול ליצור גם תחרות בין החברות השונות ובין המדינות השונות. כאן אתה יכול לעשות תחרות בין ישראל לבין... סוריה?
3) מסקנה מ- 2 - מכיוון שהשוק קטן, אם תתן לכולם מהירות העלאה גבוהה במחיר סביר, בעלי עסקים יעברו לחבילות של משתמשים רגילים, והתוצאה היא שהרווחים יקטנו. אם הרווחים יקטנו, המחירים יעלו (מישהו צריך לספוג את ההפסדים, מן הסתם), גם למשתמשים סבירים שיכולים להסתפק עם מהירות העלאה נמוכה (הרוב המכריע של המשתמשים בארץ ובעולם, איך שלא תסתכל על זה). בלי קשר, הביקוש למהירות העלאה גבוהה באופן אבסולוטי הוא מיעוט, וככל הנראה מיעוט בלתי-רווחי. בקיצור, אתה לא יכול להתעלם מהשוק בארץ שהוא קטן גם ככה. בטח ובטח שאתה לא יכול לספר לנו שאתה, המשתמש הפשוט, חשוב יותר מהמשתמש העסקי במקרה זה![]()
זה נשמע ציני, אבל בשיא הרצינות - תעשה לעצמך סימולציה ותחשוב שאתה ספק אינטרנט חדש שרוצה לתת מהירות העלאה גבוהה ובזול. תחשוב מה זה הולך לעשות בארץ, מעבר לבאזז. תחשוב כמה אתה הולך להרוויח מזה, אם בכלל.
חיבור אינטרנט מטעמי פילנטרופיה או הפסד זה עדיין לא קרה בעולם. יהיה נחמד לקבל את זה בארץ. מעניין מה יהיו ההשלכות....
לא יאומן. קשה איתכםlior19 כתב: אתה כאילו מנסה להצדיק את זה שנותנים לנו מהירות העלאה נמוכה?...