איך נחשב כיום איזור יד אליהו מדרום ללה גארדיה?
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
שלום,
יש לי אפשרות לדירה ברח' מורדי הגטאות שבשכ' יד אליהו.
אני יודע שאיזור יד אליהו שבין יגאל אלון עד ד' הטייסים מאד השתנה לטובה, שהאכלוסיה התחלפה (צעירים, משפחות צעירות)...אך אני מדבר על רחוב שנמצא בין לה גווארדיה לבין דרך ההגנה...
האם האיזור הספציפי שמסומן במפה גם נחשב כבר לטוב מבחינת האוכלוסייה שגרה בו?
אודה לעזרתכם!
יש לי אפשרות לדירה ברח' מורדי הגטאות שבשכ' יד אליהו.
אני יודע שאיזור יד אליהו שבין יגאל אלון עד ד' הטייסים מאד השתנה לטובה, שהאכלוסיה התחלפה (צעירים, משפחות צעירות)...אך אני מדבר על רחוב שנמצא בין לה גווארדיה לבין דרך ההגנה...
האם האיזור הספציפי שמסומן במפה גם נחשב כבר לטוב מבחינת האוכלוסייה שגרה בו?
אודה לעזרתכם!
-
shaby
-
- חבר ותיק

דימה, נכון שישנה קרבה לתקווה - אך זה לא שכ' התקווה.dima_vy כתב:זה שכונת התקווה... אני לא הייתי הולך לכיוון הזה......
ציטוט מויקיפדיה אודות ה"ערך" יד אליהו:
יד אליהו היא שכונה בדרום מזרח תל אביב. גבולות השכונה הם: רחוב יצחק שדה בצפון, דרך משה דיין במזרח, רחוב דרך ההגנה בדרום ונתיבי איילון במערב. רחוב לה גוארדיה הוא הרחוב הראשי של השכונה, והוא חוצה אותה לכל אורכה, ממזרח למערב.
בעלת הבית (ועוד כמה דירות נוספות בבלוק) הינה חברת "עזרה וביצרון" של עיריית ת"א וממה שהתרשמתי - זה שבבניין גרים זוגות צעירים.
זו גם הרגשתי.concordia כתב:זה אזור ההולך ומשתפר. איכות חיים-והשקעה טובה. סה"כ זו תל אביב ולא שכונת שפירא. יש הרבה משפחות צעירות ושירותים קהילתיים.ונכון-שוק התקווה קרוב-איזה כייף! בהצלחה....
ואכן - גם אני שמח על הקרבה הרגלית לשוק התקווה!
עוד חוות דעת?
אשמח לשמוע!
תודה רבה!
-
shaby
-
- חבר ותיק

זו דירת סטודיו (חלל אחד):
יש את חדר השינה שבתוכו תיהיה גם פינת הישיבה (ספה 3 אחת+הדום) + שידת מערכת ו-TV + שולחן עבודה + ארון בגדים...ובחלל נפרד המטבח שממנו יש דלת לשירותים+מקלחת.
והמחיר: 2000ש"ח לחודש.
שוב - אל תשכח שמדובר בדירת סטודיו....מן 1-1.5 חדרים.
מצ"ב שירטוט של הדירה....
בפועל - יש הפרדה ממש מוחלטת בין חלל החדר למטבח,פינת אוכל...
יש את חדר השינה שבתוכו תיהיה גם פינת הישיבה (ספה 3 אחת+הדום) + שידת מערכת ו-TV + שולחן עבודה + ארון בגדים...ובחלל נפרד המטבח שממנו יש דלת לשירותים+מקלחת.
והמחיר: 2000ש"ח לחודש.
שוב - אל תשכח שמדובר בדירת סטודיו....מן 1-1.5 חדרים.
מצ"ב שירטוט של הדירה....
בפועל - יש הפרדה ממש מוחלטת בין חלל החדר למטבח,פינת אוכל...