עברתי מיס להוט. איכות התמונה אצלי ירדה. יש מה לעשות?
-
oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ביס ראו תמונה מאוד חלקה ולא מגורענת.
היום התחברתי להוט ורואים די מגורען ואפשר להגיד גם טיפה מפוקסל (נראה כמו דחיסת וידאו לא הכי איכותית)
האם יש מה לעשות? להגביר את האות איכשהו? להגדיר משהו שונה? אולי טכנאי יוכל לכוון משהו?
או שזה פשוט המצב וזהו זה?
זה מאוד מפליא אותי במיוחד לאור מה שאחד מחברי הפורום אמר - אם אני לא טועה זה היה ארז - שאמר שהוא חסיד של תמונה איכותית ולכן הוא בהוט ולא ביס.
מדובר על ממיר מג'יק HD שמחובר לפלזמה פנסוניק 50S10
היום התחברתי להוט ורואים די מגורען ואפשר להגיד גם טיפה מפוקסל (נראה כמו דחיסת וידאו לא הכי איכותית)
האם יש מה לעשות? להגביר את האות איכשהו? להגדיר משהו שונה? אולי טכנאי יוכל לכוון משהו?
זה מאוד מפליא אותי במיוחד לאור מה שאחד מחברי הפורום אמר - אם אני לא טועה זה היה ארז - שאמר שהוא חסיד של תמונה איכותית ולכן הוא בהוט ולא ביס.
מדובר על ממיר מג'יק HD שמחובר לפלזמה פנסוניק 50S10
על פי רוב חברי הפורום בהוט כולל כאלה שעברו מ YES התמונה בהוט יותר טובה נקודה בעיקר ב SD, כך שאני יותר
חד משמעית בתגובה שלי ולכן זכרת אותי ,אני יכול להגיד לך שאני רואה לפחות ב 3 LCD וב- 4 פלאזמות כולל שכנים
ובכולם רואים מעולה בעיקר בפלאזמות של LG וזה לא בגללי ,כך יצא ש 2 שכנים גם קנו LG .
המלצה שלי .
תנסה לאזן את התמונה כך: הניגודיות וחדות התמונה לממוצע + ואת הצבעים הבהירות לממוצע - ,
אני לא יודע איך זה בפנסוניק אבל ב LG יש הרבה אפשריות מתקדמות שממש עוזרות .
אני ממליץ לקפוץ ל BIG BOX צומת ביל"ו, יש להם שם הוט ,שם אפשר להתרשם באמת מהתמונה
כי יש הרבה מאד מסכים וכדאי להחליף ערוצים , אני התרשמתי לטובה מאד מ LED של סמסמונג ומדגמים יקרים
של LCD , גם של סמסנוג ,בפלאזמה עדיין LG לדעתי הכי טוב .
חד משמעית בתגובה שלי ולכן זכרת אותי ,אני יכול להגיד לך שאני רואה לפחות ב 3 LCD וב- 4 פלאזמות כולל שכנים
ובכולם רואים מעולה בעיקר בפלאזמות של LG וזה לא בגללי ,כך יצא ש 2 שכנים גם קנו LG .
המלצה שלי .
תנסה לאזן את התמונה כך: הניגודיות וחדות התמונה לממוצע + ואת הצבעים הבהירות לממוצע - ,
אני לא יודע איך זה בפנסוניק אבל ב LG יש הרבה אפשריות מתקדמות שממש עוזרות .
אני ממליץ לקפוץ ל BIG BOX צומת ביל"ו, יש להם שם הוט ,שם אפשר להתרשם באמת מהתמונה
כי יש הרבה מאד מסכים וכדאי להחליף ערוצים , אני התרשמתי לטובה מאד מ LED של סמסמונג ומדגמים יקרים
של LCD , גם של סמסנוג ,בפלאזמה עדיין LG לדעתי הכי טוב .
באמת מוזר. דווקא במג'יק HD ראינו תמונה מעולה של הוט, גם ב- SD וגם ב- HD על מסכי פנסוניק. מה גם, שראו יותר טוב מ- YES.oron1g כתב:ביס ראו תמונה מאוד חלקה ולא מגורענת.
מדובר על ממיר מג'יק HD שמחובר לפלזמה פנסוניק 50S10...
-
oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

אנסה בערב לשחק עם הגדרות המסך ואעדכן.
מדובר על 4 מסכים שטוחים. אני בדקתי ב-2 מתוכם - הפלזמה 50" של פנסוניק ו-LCD 46" של טושיבה.
שניהם מסכים מדגמים לא זולים ועל שניהם הורגש הבדל ניכר.
יכול להיות שבאיזורים שונים בארץ יש הבדלים באיכות התמונה של הוט? אולי משהו בכבילה?
מדובר על 4 מסכים שטוחים. אני בדקתי ב-2 מתוכם - הפלזמה 50" של פנסוניק ו-LCD 46" של טושיבה.
שניהם מסכים מדגמים לא זולים ועל שניהם הורגש הבדל ניכר.
יכול להיות שבאיזורים שונים בארץ יש הבדלים באיכות התמונה של הוט? אולי משהו בכבילה?
-
oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

טוב חברים -
שיחקתי במסך בכל מה שאפשר - חדות, קונטרסט, צבעים וכו'
שום דבר לא שינה את המצב. איכות התמונה לא משהו. וביס ראו משמעותית יותר טוב.
יכול להיות שיש משהו לעשות בתשתית עצמה שישפר את המצב? אולי משהו בארון תקשורת מחובר בחובבנות ומשפיע על איכות התמונה?
שיחקתי במסך בכל מה שאפשר - חדות, קונטרסט, צבעים וכו'
שום דבר לא שינה את המצב. איכות התמונה לא משהו. וביס ראו משמעותית יותר טוב.
יכול להיות שיש משהו לעשות בתשתית עצמה שישפר את המצב? אולי משהו בארון תקשורת מחובר בחובבנות ומשפיע על איכות התמונה?
איכות תמונה בממיר הוא מג'יק HD
חברים כבר כתבתי בדיונים אחרים בפורום הזה
מאז שקבלתי את הממיר הנ"ל איכות התמונה אצלי ירדה פלאים ואגב אין שום צליל DD היכן שהיה צריך להיות כמו בנאשיונל גיאוגרפיק HD וסרטים מסוימים.
אני לא רוצה לציין כאן את הדברים הרבים הנוספים הם מצויים בדבדי הכותבים השונים
לעניין יש לברר באופן הכי ברור הכי מחאתי וכמותי עם הוט מה בדעתם לעשות ולהסיק במקביל את המסקנות שלנו
אגב כפי שכבר ציינו רבים הוט נחושים לא לספק יותר ממיר HD אחר שאיתו כמובן המצב היה הרבה יותר טוב
למה... ככה..
מאז שקבלתי את הממיר הנ"ל איכות התמונה אצלי ירדה פלאים ואגב אין שום צליל DD היכן שהיה צריך להיות כמו בנאשיונל גיאוגרפיק HD וסרטים מסוימים.
אני לא רוצה לציין כאן את הדברים הרבים הנוספים הם מצויים בדבדי הכותבים השונים
לעניין יש לברר באופן הכי ברור הכי מחאתי וכמותי עם הוט מה בדעתם לעשות ולהסיק במקביל את המסקנות שלנו
אגב כפי שכבר ציינו רבים הוט נחושים לא לספק יותר ממיר HD אחר שאיתו כמובן המצב היה הרבה יותר טוב
למה... ככה..
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מבחינת הסאונד ,יש בעיות עם הממיר בקטע הזה והוא לא מוציא DD מהHDMI עד כמה שאני מבין ,מה שאתה יכול לעשות זה לחבר כבל אופטי .. זה אמור לעבוד .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
סאונד בממיר מג'יק HD של הוט
אני מחובר עם הממיר לדסיבר דנון וממנו לטלביזיה איך לחבר כבל אופטי
מהיכן להיכן
אנא הסבר
מהיכן להיכן
אנא הסבר