שרשור אינטגרייטד עם HT Bypass לרסיבר קולנוע ביתי, מס' שאלות
אהלן,
בשעה טובה נרכש Peachtree Audio Nova,
[img2=550x412]http://www.UpFile4u.Net/Files/3m1p3b.jpg[/img2]
זה הטוסיק:
[img2=550x169]http://www.listenup.com/lu/graphics/000 ... a_Back.jpg[/img2]
בספר כתוב:
"The Home Theater Bypass is used when you want to integrate the Nova in to a Home Theater system that has Preamp outputs on the surround processor.. First you should turn down the volume, Then you take the Front left and Right preamp outputs from your Home Theater processor and plug them into the Aux3\HT Left and Right inputs. Next you activate the HT button next to the Aux3 input. At this point you are bypassing the preamp stage of the Nova and using the Nova's amplifier to power your left and right front speakers in your home theater.
You will also have 2 Aux inputs for analog sources such as an iPod or a CD player. This feature allows you to have a large number of digital inputs integrated in to your Home Theater setup.
עכשיו, הבנתי שצריך לחבר מהPRE OUT ברסיבר לאינטגרייטד, וללחוץ על הכפתור HT BYPASS שם,
אבל ע"פ הבנתי האינטגרייטד ישמש רק כפאוור במקרה כזה... אז מה זה בעצם שווה? הרי האינטגרייטד משתמש במנורה רק כPRE... אז בעצם הסאונד ישתנה ולא יהיה זהה לסאונד שיהיה מהפיצ'טרי לבדו כשהוא מחובר רק לרמקולים ולמקור - אני צודק? אם כן, זה דיי מאבד את הטעם של כל זה...
בשעה טובה נרכש Peachtree Audio Nova,
[img2=550x412]http://www.UpFile4u.Net/Files/3m1p3b.jpg[/img2]
זה הטוסיק:
[img2=550x169]http://www.listenup.com/lu/graphics/000 ... a_Back.jpg[/img2]
בספר כתוב:
"The Home Theater Bypass is used when you want to integrate the Nova in to a Home Theater system that has Preamp outputs on the surround processor.. First you should turn down the volume, Then you take the Front left and Right preamp outputs from your Home Theater processor and plug them into the Aux3\HT Left and Right inputs. Next you activate the HT button next to the Aux3 input. At this point you are bypassing the preamp stage of the Nova and using the Nova's amplifier to power your left and right front speakers in your home theater.
You will also have 2 Aux inputs for analog sources such as an iPod or a CD player. This feature allows you to have a large number of digital inputs integrated in to your Home Theater setup.
עכשיו, הבנתי שצריך לחבר מהPRE OUT ברסיבר לאינטגרייטד, וללחוץ על הכפתור HT BYPASS שם,
אבל ע"פ הבנתי האינטגרייטד ישמש רק כפאוור במקרה כזה... אז מה זה בעצם שווה? הרי האינטגרייטד משתמש במנורה רק כPRE... אז בעצם הסאונד ישתנה ולא יהיה זהה לסאונד שיהיה מהפיצ'טרי לבדו כשהוא מחובר רק לרמקולים ולמקור - אני צודק? אם כן, זה דיי מאבד את הטעם של כל זה...
Utopia
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
קודם כל תתחדש
שנית כל הרעיון הוא, שכאשר אתה משתמש ב HT Bypass ,אתה משתמש רק בהגברה שלו . הכל מתנהל דרך הרסיבר.
לא מבין מה חשבת שעושה ה HT Bypass הזה?
שנית כל הרעיון הוא, שכאשר אתה משתמש ב HT Bypass ,אתה משתמש רק בהגברה שלו . הכל מתנהל דרך הרסיבר.
לא מבין מה חשבת שעושה ה HT Bypass הזה?
תתחדש אדון קיפוד,
מצטרף ליואב, ברגע שאתה עובר למצב HTB, אתה למעשה מחליף את הפרה למה שמחובר ביציאה.
זה יכול להיות רסיבר/פרה מנורות/פרוססור או כל חיה אחרת.
בק״ב אתה פחות תרגיש את ההבדל ברמת הפרה, עקב אופי השמיעה ר״ע.
בסטריאו זה כבר סיפור אחר כמובן, תבדוק ותראה שהשד לא כזה נורא שאתה רואה סרטים/הופעות.
אל תשכח שחיפשת לשפר את תחום הסטריאו אצלך.
מצטרף ליואב, ברגע שאתה עובר למצב HTB, אתה למעשה מחליף את הפרה למה שמחובר ביציאה.
זה יכול להיות רסיבר/פרה מנורות/פרוססור או כל חיה אחרת.
בק״ב אתה פחות תרגיש את ההבדל ברמת הפרה, עקב אופי השמיעה ר״ע.
בסטריאו זה כבר סיפור אחר כמובן, תבדוק ותראה שהשד לא כזה נורא שאתה רואה סרטים/הופעות.
אל תשכח שחיפשת לשפר את תחום הסטריאו אצלך.
נראה שלא הבנתם אותי,
הכוונה היא, שעל-פי מה שאני הבנתי זה כך:
קולנוע ביתי: הרסיבר עושה הכל, מלבד כוח לקדמיים שהם מוגברים ע"י האינטגרייטד, כך שהוא בעצם רק יחידת פאוור,
וכך גם בסטריאו, אז למה בעצם המנורה הקטנטנה בפיצ'טרי? למה בכלל לרכוש מגבר היברידי כשיש לך ק"ב?
גם ככה בהיברידיים המנורה היא רק בפרה....
אני מרגיש שזה ממש מטומטם, לכן שאלתי
הכוונה היא, שעל-פי מה שאני הבנתי זה כך:
קולנוע ביתי: הרסיבר עושה הכל, מלבד כוח לקדמיים שהם מוגברים ע"י האינטגרייטד, כך שהוא בעצם רק יחידת פאוור,
וכך גם בסטריאו, אז למה בעצם המנורה הקטנטנה בפיצ'טרי? למה בכלל לרכוש מגבר היברידי כשיש לך ק"ב?
גם ככה בהיברידיים המנורה היא רק בפרה....
אני מרגיש שזה ממש מטומטם, לכן שאלתי
Utopia
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
תתחדש
לא הבנתי מה אתה שואל
בסטריאו אתה עובד עם האינטיגרייטד(הפרה וההגברה שלו)
ק"ב עם הפאוור בלבד
המנורה של הפרה פעילה שהפרה עובד - סטריאו
לא הבנתי מה אתה שואל
בסטריאו אתה עובד עם האינטיגרייטד(הפרה וההגברה שלו)
ק"ב עם הפאוור בלבד
המנורה של הפרה פעילה שהפרה עובד - סטריאו
או, עכשיו הכל ברור. תודה רבהniko כתב:תתחדש![]()
לא הבנתי מה אתה שואל![]()
בסטריאו אתה עובד עם הפרה ופאוור
ק"ב עם הפאוור בלבד
המנורה של הפרה פעילה שהפרה עובד - סטריאו...
אני התרשמתי כאילו הפרה של האינטגרייטד "הלך לאיבוד" ברגע שמשרשרים רסיבר...
שאלה נוספת, אפשרי לחבר לPRE OUT (באינטגרייטד) את הסאבוופר? והאם חייב עם מפצל Y? כיוון שבREL שלי יש רק חיבור אחד, ומן הסתם באינטגרייטד 2 חיבורים (שמאל\ימין).
Utopia
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הפרה של האינטגרייטד לא פעיל(למרות שהמנורות דולקות) בזמן שאתה משתמש ב HTB .kipikipod כתב:או, עכשיו הכל ברור. תודה רבהniko כתב:תתחדש![]()
ק"ב עם הפאוור בלבד
המנורה של הפרה פעילה שהפרה עובד - סטריאו...![]()
שאלה נוספת, אפשרי לחבר לPRE OUT (באינטגרייטד) את הסאבוופר? והאם חייב עם מפצל Y? כיוון שבREL שלי יש רק חיבור אחד, ומן הסתם באינטגרייטד 2 חיבורים (שמאל\ימין)....
גם בסטריאו?istarmini כתב:הפרה של האינטגרייטד לא פעיל(למרות שהמנורות דולקות) בזמן שאתה משתמש ב HTB .kipikipod כתב:או, עכשיו הכל ברור. תודה רבהniko כתב:תתחדש![]()
ק"ב עם הפאוור בלבד
המנורה של הפרה פעילה שהפרה עובד - סטריאו...![]()
שאלה נוספת, אפשרי לחבר לPRE OUT (באינטגרייטד) את הסאבוופר? והאם חייב עם מפצל Y? כיוון שבREL שלי יש רק חיבור אחד, ומן הסתם באינטגרייטד 2 חיבורים (שמאל\ימין).......
Utopia
תודה רבהopv כתב:חיובי.kipikipod כתב:הרגתם אותי שתהיו לי בריאיםopv כתב:למה להפעיל HTB בסטריאו?...![]()
בקיצור, כשאני בסטריאו אני עם האינטגרייטד, בק"ב אני עם האינטגרייטד כפאוור?...
תתחדש....
נשמע מדהים העץ אפרסקים הזה... מי היה מאמין שסאונד כזה יכול להגיע מחברה יחסית קטנה ולא מוכרת כזו...
מישהו יוכל לעזור לי לשרשר סאבוופר לעניין?
Utopia
- niko
- חבר מביא חבר

גם לי יש רל, את החיבור המיוחד את מחבר כפי שרשום בחוברת לאפרסק ואת LOW FREQkipikipod כתב:תודה רבהopv כתב:חיובי.kipikipod כתב:הרגתם אותי שתהיו לי בריאיםopv כתב:למה להפעיל HTB בסטריאו?...![]()
בקיצור, כשאני בסטריאו אני עם האינטגרייטד, בק"ב אני עם האינטגרייטד כפאוור?...
תתחדש....![]()
נשמע מדהים העץ אפרסקים הזה... מי היה מאמין שסאונד כזה יכול להגיע מחברה יחסית קטנה ולא מוכרת כזו...
מישהו יוכל לעזור לי לשרשר סאבוופר לעניין?...
אתה מחבר עם קואקס לרסיבר.
- niko
- חבר מביא חבר

לא מסכים איתך, לפי דבריך כל הרעיון של HT BP הלך לאיבוד.a_yaron כתב:אני מניח שבמצב HT Bypass הפרה ממשיך לעבוד כרגיל ורק הווליום מקובע על רמה קבועה ולא שהמגבר המשולב הופך לפאוור בלבד לכן אופי הצליל של הפרה (המנורה...) משפיע כרגיל
ירון...
מה שאתה אומר מתאים לאינטיגרייטד רגיל.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
מסכים.niko כתב:לא מסכים איתך, לפי דבריך כל הרעיון של HT BP הלך לאיבוד.a_yaron כתב:אני מניח שבמצב HT Bypass הפרה ממשיך לעבוד כרגיל ורק הווליום מקובע על רמה קבועה ולא שהמגבר המשולב הופך לפאוור בלבד לכן אופי הצליל של הפרה (המנורה...) משפיע כרגיל
ירון...
מה שאתה אומר מתאים לאינטיגרייטד רגיל....
מנגנון HTB אמור למנוע מעבר של הסיגנל בשני מעגלי פרה, אחד של הרסיבר ואחד במגבר.
זה בסדר לא להסכים איתי...
בדיקה שביצעתי בפרה הנוכחי (שמחובר למגבר) ובמגבר המשולב הקודם שהיה לי - שניהם היו עם יכולת ByPass (אצלי זו דרישה בסיסית...)
קיבעתי את רמת הווליום לרמה הזהה למצב הByPass בכניסה המתאימה לHT הפעלתי וניתקתי את ה ByPass ולא שמעתי הבדל לכן אני מניח שהפרה עבד בשני המצבים
אם אני זוכר נכון במדריך של המגבר הקודם היה כתוב שמצב הByPass הוא רק קיבוע עוצמת הווליום ולא מעקף הפרה, אנסה למצוא את הPDF ברשת
יתכן שיש מנגנונים משני הסוגים
ירון
בדיקה שביצעתי בפרה הנוכחי (שמחובר למגבר) ובמגבר המשולב הקודם שהיה לי - שניהם היו עם יכולת ByPass (אצלי זו דרישה בסיסית...)
קיבעתי את רמת הווליום לרמה הזהה למצב הByPass בכניסה המתאימה לHT הפעלתי וניתקתי את ה ByPass ולא שמעתי הבדל לכן אני מניח שהפרה עבד בשני המצבים
אם אני זוכר נכון במדריך של המגבר הקודם היה כתוב שמצב הByPass הוא רק קיבוע עוצמת הווליום ולא מעקף הפרה, אנסה למצוא את הPDF ברשת
יתכן שיש מנגנונים משני הסוגים
ירון
ציטוט:
[left]
By-pass
The amplifier might be put in bypass mode. In this case, pre-amplifier gain is reduced to 0dB (unit gain) and you may select the input
to bypass in the set-up menu. It allows you integrating the amplifier into a multi-channel system where the unit is used to operate on
the main channels (when By-pass is activated) or using high-quality stereophonic sound source. In this case, the main channel outs
of the multi-channel processor have to be connected to the Puccini Settanta in selected for the bypassing. To select the input you
want to by-pass, hit the key SET on the remote control, select the input to by-pass and than hit SET again to confirm. To activate bypassing
it is sufficient to press the “STBY” button on the remote controller for a few seconds when the amplifier is on: on the amplifier
front panel will switch-on the led light corresponding to the by-passed input and the two led lights placed on top of volume knob. To
de-activate by-pass, hit the STBY button again on the remote control and the amplifier will go back to normal mode. Please note that
the amplifier is working when in By-pass mode. Do not keep the unit in this mode for a long time.
Warning: when unplugging the unit from the wall outlet you will lose your set-up configuration for by-pass. In this case, when Puccini
Settanta is turned on again, by-pass function will be deactivated.
[/left]
אני מבין נכון ?
ירון
[left]
By-pass
The amplifier might be put in bypass mode. In this case, pre-amplifier gain is reduced to 0dB (unit gain) and you may select the input
to bypass in the set-up menu. It allows you integrating the amplifier into a multi-channel system where the unit is used to operate on
the main channels (when By-pass is activated) or using high-quality stereophonic sound source. In this case, the main channel outs
of the multi-channel processor have to be connected to the Puccini Settanta in selected for the bypassing. To select the input you
want to by-pass, hit the key SET on the remote control, select the input to by-pass and than hit SET again to confirm. To activate bypassing
it is sufficient to press the “STBY” button on the remote controller for a few seconds when the amplifier is on: on the amplifier
front panel will switch-on the led light corresponding to the by-passed input and the two led lights placed on top of volume knob. To
de-activate by-pass, hit the STBY button again on the remote control and the amplifier will go back to normal mode. Please note that
the amplifier is working when in By-pass mode. Do not keep the unit in this mode for a long time.
Warning: when unplugging the unit from the wall outlet you will lose your set-up configuration for by-pass. In this case, when Puccini
Settanta is turned on again, by-pass function will be deactivated.
[/left]
אני מבין נכון ?
ירון
נערך לאחרונה על ידי a_yaron ב 04/04/2012 11:37, נערך פעם 1 בסך הכל.