זקוק להמלצה ל "LCD 32 לחדר שינה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
barduck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84

שליחה

שלום,

אני צריך LCD לחדר שינה. מרחק צפייה כ 3 וחצי מטר אבל אני מוגבל ברוחב ל 80 ס"מ אז זה משאיר אותי עם 32 אינץ. תקציב בסביבות 2500 ש"ח. רוצה Full HD , השימוש יהיה למטרות צפייה בהוט (SD ו HD ) וסרטים ברזולוציות שונות.

הייתי מעדיף שיהיה סטרימר מובנה שיוכל להתחבר לרשת (קווית או אלחוטית) ולקרוא משרת הקבצים שלי ישירות (ללא צורך בכל מיני תוכנות יעודיות) אבל אני לא יודע אם יש כזה. לא קריטי, אוכל להוסיף סטרימר.

אשמח להמלצות.

תודה!

barduck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אין לאף אחד שום המלצה או שזו מסוג השאלות שכבר נמאס לענות עליהן ?

Stas13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233

שליחה

למה באמת אף אחד לא עונה? אני בעצמי רציתי כמה פעמים לפתוח נושא עם השאלה לגבי 32" אבל אף אחד לא עונה

DBBD
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83

שליחה

המלצה שלי - לפחות 37".
מעבר לזה, לחדר שינה LG או SAMSUNG, כל מה שייתן את התכונות שאתה מחפש יהיה בסדר גמור.

Stas13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233

שליחה

אבל הוא ביקש 32, אז למה להמליץ על יותר

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

DBBD כתב:המלצה שלי - לפחות 37".
מעבר לזה, לחדר שינה LG או SAMSUNG, כל מה שייתן את התכונות שאתה מחפש יהיה בסדר גמור.
...
אבל הוא אמר שמעל 32" לא יכנס לו :roll:

לאחרונה רכשתי מסך 37" לחדר שינה.
למרות שרכשתי פנסוניק, מהברורים שעשיתי, רק המסכים של סמסונג תומכים בפורמטי הסאונד המקובלים ובכתוביות בעברית.
זה מבחינת הסטרימר המובנה. לגבי חיבור רשת לא ממש התעמקתי, אך הוא קיים.
בתקציב זה גם LED D5000 של סמסונג יענה על הצרכים שלך ונחשב למסך טוב במחירים אלו.

בהצלחה :wink:

barduck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תודה על התגובות.

מה עדיף לשימוש שלי, D5000 או D550 ?

למישהו יש ניסיון עם הסטרימר המובנה? האתר של סמסונג לא מפרט שום נתון שימושי עליו. איזה פורמטים הוא תומך? האם אפשר לגשת לקבצים ברשת עם SMB ? או שצריך להריץ איזה תוכנה יעודית על המחשב כדי שהמסך יוכל להציג את הוידאו?

Finkel5
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

שליחה

אני קניתי סמסונג 32 LCD מדגם D550
מאד מרוצה מהקנייה, יש בה חיבור רשת ואפשרות לחבר דונגל של סמסונג, אם אתה יכול לחבר כבל רשת, עדיף בגלל המחיר.

לגבי הסטרימר המובנה, מדובר על DLNA, יש להוריד למחשב את תוכנת allshare וכך תוכל לצפות בטלוויזיה בכל התמונות והסרטים שעל המחשב

עם כתוביות בעברית וקבצי MKV של 1080P

הטלוויזיה היא לא סמארט טי וי עם דפדפן מובנה אבל בשביל חדר שינה היא עונה על הרבה דרישות

barduck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Finkel5 כתב:אני קניתי סמסונג 32 LCD מדגם D550
מאד מרוצה מהקנייה, יש בה חיבור רשת ואפשרות לחבר דונגל של סמסונג, אם אתה יכול לחבר כבל רשת, עדיף בגלל המחיר.

לגבי הסטרימר המובנה, מדובר על DLNA, יש להוריד למחשב את תוכנת allshare וכך תוכל לצפות בטלוויזיה בכל התמונות והסרטים שעל המחשב

עם כתוביות בעברית וקבצי MKV של 1080P

הטלוויזיה היא לא סמארט טי וי עם דפדפן מובנה אבל בשביל חדר שינה היא עונה על הרבה דרישות
...
תודה על המידע.

זה הופך את הסטרימר המובנה ללא רלווטי מבחינתי. ממש אין לי צורך בדפדפן אבל אני צריך שהסטרימר יוכל לקרוא קבצי וידאו ישירות משרת הקבצים.

בכל מקרה, אלא אם יש למישהו הצעה למסך טוב שכן יש לו סטרימר כזה, אני כרגע מתלבט בין ה D5000 ל D550. דעות?

n-007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124

שליחה

גם אני זקוקה ל-32 אין מקום ליותר. מה עדיף: LG 32 LD 460 LCD או ; SAMSUNG UA 32 D 5000
אני יודעת שאחד LCD והשני LED
תודה וחג שמח :מקינטה:

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”