שרשור תגובות: התוכנה הפופולארית Instagram מגיעה לאנדרואיד

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

למאמר: התוכנה הפופולארית Instagram מגיעה לאנדרואיד

תמונה
התוכנה, שהיא למעשה סוג של רשת חברתית מבוססת שיתוף תמונות, היתה אקסלוסיבית הרבה מאוד זמן למערכת ההפעלה של iOS בלבד. היום, החברה הכריזה על הגירסא עבור מכשירי אנדרואיד והיא זמינה להורדה מחנות ה-Google Play.התוכנה תואמת כל המכשירים המריצים מערכת הפעלה 2.2 ומעלה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

קודם כל אני מברך על כל תוכנה שמגיעה לאנדרואיד אחרי שהיתה "אקסלוסיבית" במערכות IOS.
זה מראה שחברות התוכנה והמפתחים התחילו להפנים את העובדה שיש יותר אנדרואידים מ IOS ..

לגופו של עניין, אולי זה רק אני ואולי זה בכלל הגיל, אני פשוט לא מצליח להבין את כל הקטע הזה עם רשתות חברתיות, שיתוף פרטים אישיים עם כל העולם ואחותו והשיא, לצלם את עצמך בכל מיני סיטואציות ולהעלות לרשת ..
מוזר מאוד בעיני .. אבל שוב, זה כנראה רק אני.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

Lior_M כתב:קודם כל אני מברך על כל תוכנה שמגיעה לאנדרואיד אחרי שהיתה "אקסלוסיבית" במערכות IOS.
זה מראה שחברות התוכנה והמפתחים התחילו להפנים את העובדה שיש יותר אנדרואידים מ IOS ..

לגופו של עניין, אולי זה רק אני ואולי זה בכלל הגיל, אני פשוט לא מצליח להבין את כל הקטע הזה עם רשתות חברתיות, שיתוף פרטים אישיים עם כל העולם ואחותו והשיא, לצלם את עצמך בכל מיני סיטואציות ולהעלות לרשת ..
...
מסכים עם כל מילה (Y)

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #4 

Lior_M כתב:קודם כל אני מברך על כל תוכנה שמגיעה לאנדרואיד אחרי שהיתה "אקסלוסיבית" במערכות IOS.

...
מסכים עם כל מילה (Y)

judaki
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

התוכנה הזאת לא רק רשת חברתית
אלא גם אפשרות לערוך את התמונות שלך בצורה יותר יפה,עם אפקטים
ואז לדוגמא בא לך להעלות אותה ל"רשת" שהחברים הקרובים שלך יראו או מי שמחפש אותי - בתוכנה הזאת.
באמת אבל לפני כמה ימים חיפשתי אותה,אתה בטוח שהיא כבר יצאה?

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”