מה אתם ממליצים לקנות ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא חסרים משחקים..
תתחיל לעבור על ביקורות ב YouTube ותראה מה נראה לך ומה לא..
אגב, אם אהבת את Uncharted 2 למה שלא תסגור על הדרך את כל הסדרה? קח לך גם את הראשון ואת השלישי.
אם אהבת את השני אתה לא תצטער.
ולא חסרים עוד משחקים טובים למכשיר..
תתחיל לעבור על ביקורות ב YouTube ותראה מה נראה לך ומה לא..
אגב, אם אהבת את Uncharted 2 למה שלא תסגור על הדרך את כל הסדרה? קח לך גם את הראשון ואת השלישי.
אם אהבת את השני אתה לא תצטער.
ולא חסרים עוד משחקים טובים למכשיר..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
מה שאני עושה הוא פשוט, אני נכנס לפה:
http://www.metacritic.com/browse/games/ ... =condensed
זו רשימת כל משחקי ה PS3 ממויינים לפי הציונים שהם קיבלו בביקורות. מאוד קשה ליפול עם משחק שקיבל ציון גבוה בממוצע ביקורות ושמתאים לטעם האישי שלי (לרב לפי ז'אנר) .אם אני מוצא שם משחק שמעניין אותי אני קורא ביקורת אחת (במקרה שלי לרב באתר IGN מכיוון שלרב יש להם ביקורות ווידאו), אם יש דמו למשחק, מוריד את הדמו ואם נהניתי ממנו רוכש את המשחק. אם אין דמו אחרי ק'ריאת הביקורת (או לפחות הסיכום שלה) אני נכנס ליוטיוב ומחפש GAMEPLAY של המשחק בשביל לתת לי מושג איך המשחקיות עצמה. אבל שוב, אין כמו דמו לתת לך מושג האם תתחבר למשחק או לא.
http://www.metacritic.com/browse/games/ ... =condensed
זו רשימת כל משחקי ה PS3 ממויינים לפי הציונים שהם קיבלו בביקורות. מאוד קשה ליפול עם משחק שקיבל ציון גבוה בממוצע ביקורות ושמתאים לטעם האישי שלי (לרב לפי ז'אנר) .אם אני מוצא שם משחק שמעניין אותי אני קורא ביקורת אחת (במקרה שלי לרב באתר IGN מכיוון שלרב יש להם ביקורות ווידאו), אם יש דמו למשחק, מוריד את הדמו ואם נהניתי ממנו רוכש את המשחק. אם אין דמו אחרי ק'ריאת הביקורת (או לפחות הסיכום שלה) אני נכנס ליוטיוב ומחפש GAMEPLAY של המשחק בשביל לתת לי מושג איך המשחקיות עצמה. אבל שוב, אין כמו דמו לתת לך מושג האם תתחבר למשחק או לא.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני אישית ממליץ לך על Red Dead Redemption. משחק מעולה שנותן הרבה שעות משחק ולא משעמם לרגע. אם אתה אוהב את הז'אנר של מערב פרוע כמוני אתה לא תצטער. רק בגלל המשחק הזה רכשתי XBOX.
"על החתום...."
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
Hertz33 - אתה מודע לכך שהמשחק יצא גם ל PS3, נכון?
ד"א, בהחלט משחק מהנה.
ד"א, בהחלט משחק מהנה.