התנהלות חברת YES
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני לא יודע אם שמתם לב אבל לא משנה מה תבקשו גם אם תשלמו ליס שכירות 50 שקל בחודש על מקס טוטאל עדיין יחייבו אתכם ב 150 שקל להחלפת ממיר ויס ממש חצו קו !
בממיר HD הקטן שלהם יש VOD שעובד עם התקן USB 8GB,
ה USB נשבר לי ולא עובד כתוצאה מכך גם ה VOD לא עובד ככל הנראה תקלה לכל דבר ואני מוכן לשלם את הנזק - 30 ש"ח על ההתקן, אבל יס לא מכירים בזה כתקלה אלא כהחלפה ורוצים לקחת לי 150 שקל על טכנאי שיבוא להחליף את ה USB,
מה דעתם על זה?
אני פשוט חטפתי עצבים ועוד נציגה מטומטמת מדברת איתי צועקת עליי יותר נכון וחיה בסרט שהיא יכולה לעשות את זה צעקתי עליה שתנתק אותי ושתסתום, ומעצבים התנתקתי, אבל מרוב שאני כבר מכיר את ההליך מתקשר אליי מחר מנהל שיגיד לי שהוא מתאם לי טכנאי ללא עלות וגם הוא יוריד לי את התשלום החודשי כפיצוי..
חבל שצריך ללכת כל כך רחוק כל פעם מחדש בשביל פעולה שאמורה להיות בסיסית ופשוטה
בממיר HD הקטן שלהם יש VOD שעובד עם התקן USB 8GB,
ה USB נשבר לי ולא עובד כתוצאה מכך גם ה VOD לא עובד ככל הנראה תקלה לכל דבר ואני מוכן לשלם את הנזק - 30 ש"ח על ההתקן, אבל יס לא מכירים בזה כתקלה אלא כהחלפה ורוצים לקחת לי 150 שקל על טכנאי שיבוא להחליף את ה USB,
מה דעתם על זה?
אני פשוט חטפתי עצבים ועוד נציגה מטומטמת מדברת איתי צועקת עליי יותר נכון וחיה בסרט שהיא יכולה לעשות את זה צעקתי עליה שתנתק אותי ושתסתום, ומעצבים התנתקתי, אבל מרוב שאני כבר מכיר את ההליך מתקשר אליי מחר מנהל שיגיד לי שהוא מתאם לי טכנאי ללא עלות וגם הוא יוריד לי את התשלום החודשי כפיצוי..
חבל שצריך ללכת כל כך רחוק כל פעם מחדש בשביל פעולה שאמורה להיות בסיסית ופשוטה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
פעם שעברה היה חסר לו מתח,והתקינו לו שנאי בגודל בלאטה.
אולי הפעם במקום זכרון נייד ב150 +30 ,תקנה זכרון באופן עצמאי יותר זול.
לא הבנתי איך הצלחת לשבור את ההתקן?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 08#1639208
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 08#1639208
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

ילד בן 3 נותן לך תשובה מספיק טובה לאיך ה USB נשבר?זורו44 כתב:פעם שעברה היה חסר לו מתח,והתקינו לו שנאי בגודל בלאטה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 08#1639208...
ואמרתי לה שאני יקנה היא טוענת שזה לא יעבוד - לא ניסיתי,
לגבי שילוח בדואר אין להם אפשרות אמרתי לה שאני מוכן גם לבוא ולאסוף את זה היא אמרה שגם זה לא אפשרי...
מחברה עם שירות יוצא דופן בסטנדרטים ישראליים, יס הפכה לחברה עם רמת שירות ירודה, המזלזלת בלקוחותיה (הותיקים בעיקר), ומתנהלת בצורה פשוט בזיונית.
אמנם ההתנתקות מהם לפני קרוב לחצי שנה עלתה לי 500 שח, ואמנם לא קיבלתי אותם בחזרה מהוט (ותודה ליס שלא שלחה את החשבונית במייל כמובטח באי אילו שיחות טלפוניות), אבל זה עדיין היה הצעד הטוב ביותר שיכולתי לעשות (חוץ מלחכות חודשיים ולעשות את זה דרך החוק החדש בזול יותר).
חברה שאני לא יכול לתאר כמה בזיונית היא ביחסה ללקוחות. בושה וחרפה.
אמנם ההתנתקות מהם לפני קרוב לחצי שנה עלתה לי 500 שח, ואמנם לא קיבלתי אותם בחזרה מהוט (ותודה ליס שלא שלחה את החשבונית במייל כמובטח באי אילו שיחות טלפוניות), אבל זה עדיין היה הצעד הטוב ביותר שיכולתי לעשות (חוץ מלחכות חודשיים ולעשות את זה דרך החוק החדש בזול יותר).
חברה שאני לא יכול לתאר כמה בזיונית היא ביחסה ללקוחות. בושה וחרפה.
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

שמע אחי בוא לא נגזים יס לא הדבר הכי טוב שיש אבל תיהיה בטוח שבהוט תקבל את זה בזלזול רציני יותר ולא משנה מי אתה, אם אתה מעמיד יס מול הוט יס לוקחים בשירות וכן יש להם גם מה לשפר כמו ההתנהלות הזו,barakbl כתב:מחברה עם שירות יוצא דופן בסטנדרטים ישראליים, יס הפכה לחברה עם רמת שירות ירודה, המזלזלת בלקוחותיה (הותיקים בעיקר), ומתנהלת בצורה פשוט בזיונית.
חברה שאני לא יכול לתאר כמה בזיונית היא ביחסה ללקוחות. בושה וחרפה....
ממש ברגע זה אני בשיחה עם מנהלת על הקו זיכתה את כל עלות ההתקנה, ועכשיו היא בודקת לי פיצוי והקדימה טכנאי במקום שיבוא עוד שבוע שיבוא מחר...
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

עידכון:
לגבי הפיצוי קיבלתי סוף סוף את ערוץ FOX SPORT HD בחינם לשלוש שנים, אלו דברים שעושים כדי לשמר ולשפר את ההרגשה שעושקים אותך בכסף אבל שוב זו דוגמא לחברה שבמובן מסויים מרצה את הלקוח..
לגבי הפיצוי קיבלתי סוף סוף את ערוץ FOX SPORT HD בחינם לשלוש שנים, אלו דברים שעושים כדי לשמר ולשפר את ההרגשה שעושקים אותך בכסף אבל שוב זו דוגמא לחברה שבמובן מסויים מרצה את הלקוח..
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו