שליטה מבוסס IR כבר קיימת איתנו עשרות שנים ומכילה אינספור חסרונות. שליטה מבוססת RF גם טומנת בתוכה שלל חסרונות ולא נפוצה כיום בשל כך. הנה כל מה שתרצו לדעת על ZigBee אשר קיים איתנו כבר עשור ובשאיפה בקרוב יגיע לכף ידינו.
הבעיה בקונטרול 4 ביחס לשאר החברות חשמל חכם שאין מספיק דרייברים עבור יוזרים בארץ בהשוואה לחו"ל כגון מערכות מיזוג מערכות אזעקה ומיגון ועוד,היבואן בארץ גם לא מספיק מנסה לפתח דרייברים לעניין ,ומה שמגיע מקונטרול 4 זה מה יש וזה יותר קושי לבצע התאמה למוצרים בארץ ומצריך את הלקוח להתמקד במס' מאוד מצומצם של מוצרים נתמכי קונטרול 4 . אילו היו משכילים לפתח דרייברים למוצרים המקומיים כאן בארץ המערכת יכולה להיות כמעט מושלמת
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אם אתה מחפש פתרונות של DIY לבית חכם, לך על z-wave ולא על zigbee...
יש מספר רב של התקנים נתמכים (מתגי תאורה, שקעים חכמים, סנסורים, מנעולים וכד')
הבסיס הוא מערכת שליטה ביתית של vera, שמאפשר שליטה דרך המחשב או ה-smartphone על כל הרכיבים בבית, במערכת פתוחה שניתן להרחיבה.
dr0n כתב:אם אתה מחפש פתרונות של DIY לבית חכם, לך על z-wave ולא על zigbee...
יש מספר רב של התקנים נתמכים (מתגי תאורה, שקעים חכמים, סנסורים, מנעולים וכד')
הבסיס הוא מערכת שליטה ביתית של vera, שמאפשר שליטה דרך המחשב או ה-smartphone על כל הרכיבים בבית, במערכת פתוחה שניתן להרחיבה.
podval + אחרים שפנו אלי בפרטי:
קיימים מיקרו-מודולים של z-wave שמתאימים בגודל לקופסאות גוויס, מסוג TKB TZ71 http://www.tkbhome.com/?cn-p-d-165.html
הם מאפשרים להפוך כל נקודת חשמל (שקע או מתג תאורה) בבית לנקודת חכמה
למתעניינים, שלחו לי את המייל שלכם בפרטי, אין לי עדיין יכולת לשלוח הודעות פרטיות אלא רק לקבל
הייתי שמח לשלוח לך את האימיל שלי בפרטי אך משום מה המערכת לא נותנת שליחת הודעות לפרטי אם אתה משתמש חדש. האימיל שלי זה [email protected]. אשמח לקבל יותר פרטים על התקני Z-WAVE בארץ.