התחדשתי ב47lw450y, חייב עזרה בכיול התמונה
היום קניתי במחסני חשמל את הטלוויזיה, היא נורא מרשימה והתלת מימד מעולה, לא עברה לי בכלל שאלה אם לקחת אקטיבי או פאסיבי, היה לי מספיק לראות את הדמו של שניהם בתלת מימד..
למרות שהייתי בעד ה570, אני ראיתי את שתיהן זו לצד זו ובערוץ יס hd ראו הרבה יותר טוב ב450.
ובכלל זה יותר זול וקיבלתי עוד הרבה דברים כולל התקנה וזרוע... והסמארט TV ממש לא שימושי בשבילי.
בקיצור,
אני חייב עזרה עם האיכות תמונה, כי בSD רואים ממש ממש בהיר. כרגע אני נמצא על מצב "צבעים חיים" הצבעים באמת מעולים אבל רואים את האנשים ממש חיוורים ובהירים.
אולי מישהו שיש לו טלוויזית LG יודע על מה אני מדבר ואיך לשנות את התמונה למצב הטוב ביותר?
תודה רבה
למרות שהייתי בעד ה570, אני ראיתי את שתיהן זו לצד זו ובערוץ יס hd ראו הרבה יותר טוב ב450.
ובכלל זה יותר זול וקיבלתי עוד הרבה דברים כולל התקנה וזרוע... והסמארט TV ממש לא שימושי בשבילי.
בקיצור,
אני חייב עזרה עם האיכות תמונה, כי בSD רואים ממש ממש בהיר. כרגע אני נמצא על מצב "צבעים חיים" הצבעים באמת מעולים אבל רואים את האנשים ממש חיוורים ובהירים.
אולי מישהו שיש לו טלוויזית LG יודע על מה אני מדבר ואיך לשנות את התמונה למצב הטוב ביותר?
תודה רבה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8262
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
צבעים חיים זה מתכון למוות מהיר
משהו שמוכר בחנויות.
תתחיל מלהעביר למצב סטנדרד.
פה יש מגוון כיולים של משתמשים לתנאי צפיה שונים:
https://spreadsheets.google.com/spreads ... utput=html
חפש תחת lw450u
תתחיל מלהעביר למצב סטנדרד.
פה יש מגוון כיולים של משתמשים לתנאי צפיה שונים:
https://spreadsheets.google.com/spreads ... utput=html
חפש תחת lw450u
ערכי כיול שאני עובד איתם נלקחו מהתפריט של THX מוד
Backlight: 56
Contrast: 83
Brightness: 51
H. Sharpness: 50
V. Sharpness: 50
Color: 53
Tint: 0
Under Advanced:
Dynamic Contrast: Off
Noise Reduction: Low
Digital Noise Reduction: Off
Black Level: Low
Real Cinema: On
Color Gamut: Standard
Edge Enhancer: Off
Color Filter: Off
Color Temperature: Warm
Gamma:2.2
Method: 10 Point IRE
Pattern: Outer
IRE: 100
Luminance: 200
All the rest: 0
TruMotion: Off
LED Local Dimming: On
Backlight: 56
Under Advanced:
Gamma:2.2
Luminance: 200
אכן כן ואלה הגדרות לחדר חשוך
Backlight: 30
Under Advanced:
Gamma: 1.9/2.2
Luminance: 120
Backlight: 30
Under Advanced:
Gamma: 1.9/2.2
Luminance: 120
ואלה הגדרות שנלקחו ממגזין של LG
Brightness 52/100
Contrast 100/100
Colour 58/100
Picture profile Standard [User]
Sharpness 56/100
Backlight 65/100
Other settings Tint: 0/R50-G50
Colour temp: C20/W50-C50
Dynamic contrast: Low
Dynamic colour: Low
Clear white: Off
Skin colour: -1/±5
Noise reduction: Low
Super resolution: On
MPEG noise reduction: Low
Gamma: Medium
Black level: Low
Eye care: Low
Real cinema: On
Colour gamut: Wide
Trumotion: Off
LED local dimming:on
תבחר מבין השלושה מה אהבת וכמובן אתה יכול לשנות .
Brightness 52/100
Contrast 100/100
Colour 58/100
Picture profile Standard [User]
Sharpness 56/100
Backlight 65/100
Other settings Tint: 0/R50-G50
Colour temp: C20/W50-C50
Dynamic contrast: Low
Dynamic colour: Low
Clear white: Off
Skin colour: -1/±5
Noise reduction: Low
Super resolution: On
MPEG noise reduction: Low
Gamma: Medium
Black level: Low
Eye care: Low
Real cinema: On
Colour gamut: Wide
Trumotion: Off
LED local dimming:on
תבחר מבין השלושה מה אהבת וכמובן אתה יכול לשנות .
כמה יצא לך אם יורשה לי לשאול ? איזה גודל לקחת ?saar121 כתב:היום קניתי במחסני חשמל את הטלוויזיה, היא נורא מרשימה והתלת מימד מעולה, לא עברה לי בכלל שאלה אם לקחת אקטיבי או פאסיבי, היה לי מספיק לראות את הדמו של שניהם בתלת מימד..
בקיצור,
תודה רבה...
יש ברשותך אולי קונסולת משחקים שחיברת אליה ? אם כן איזה והאם הבחנת בלאג בעת שימוש בקונסולה ?
תודה פלונטר ואינטגרל.
elrik,
קניתי במחסני חשמל. המחיר מחירון שם הוא 6000 ש"ח וזו טלוויזית תלת מימד פאסיבית 47 אינצ'.
אם הייתי לוחץ יותר אני בטוח ב100 אחוז שהייתי מוריד בלפחות 500 שקל.. אבל בשביל להתמקח צריך לבוא עם כוחות..
אז בסוף הוצאתי מהם ממש בלי להתאמץ את הטלוויזיה ב5800 ש"ח עם מתקן לקיר ששווה 130 ש"ח, עוד 5 זוגות משקפיים (בנוסף ל4 שמקבלים כבר בפנים)..
ובקבוק יין חח
כי זה פסח.
רואים בה ממש יפה! במיוחד ליד הסמסונגים שהיו לידה. מה גם שהחלטתי לא ללכת על סמסונג כי אין להם תלת מימד פאסיבי וזה מאוד חבל כי אם מישהו מתכנן על אקטיבי אני ממלי. על שקית הקאה לידו .. הכאב ראש שקיבלנו רק מלצפות ב5 דקות משרק בתלת מימד..
ואולי זה שטויות מה שאני אומר אבל התלת מימד בlg הרבה יותר טוב וממש אחד לאחד לתלת מימד בקולנוע.
בhd השידורים מעולים.. מול הסמסונג שהיה (ואני לא זוכר דגם אני רק זוכר שהוא היה תלת מימד) הסמסונג והlg דמו באיכותם אם כי הסמסונג היה חשוך יותר והאור בחנות השתקף עליו.
אני גם לא מבין את אלה שאמרו שממרחק 3 מטר צריך לקנות לפחות 51", אני יושב 3 מטר מה47 שלי וזה ממש בול , אם זה היה יותר גדול הייתי ממש צריך להזיז את הראש שמאלה ימינה כדי לקרוא כתוביות. ויש לזכור שכדי לראות תלת מימד צריך לעמוד לפחות 2 מטר לפני המסך ב47".. אחרת רואים את התלת מימד מטושטש.
אני מאוד מרוצה. בנוסף שמעתי על ה570 של lg שהשחורים בה לא טובים, אני לא יודע לגביה אבל השחורים ב450 מעולים.
ואם אתה מעוניין באותו דגם רק 42" יש בשקם אלקטריק במחיר ממש זול וגם מקבלים 2400 שקל לקנייה במגה ספורט.
בנוגע לקונסולה, יש לי xbox אבל לא נראה לי שאני אחבר אותה..
מקווה שעזרתי.
אגב, מי שמבין- איך משדרגים גרסא בטלוויזיה ללא חיבור לאינטרנט?
תודה.
elrik,
קניתי במחסני חשמל. המחיר מחירון שם הוא 6000 ש"ח וזו טלוויזית תלת מימד פאסיבית 47 אינצ'.
אם הייתי לוחץ יותר אני בטוח ב100 אחוז שהייתי מוריד בלפחות 500 שקל.. אבל בשביל להתמקח צריך לבוא עם כוחות..
אז בסוף הוצאתי מהם ממש בלי להתאמץ את הטלוויזיה ב5800 ש"ח עם מתקן לקיר ששווה 130 ש"ח, עוד 5 זוגות משקפיים (בנוסף ל4 שמקבלים כבר בפנים)..
ובקבוק יין חח
רואים בה ממש יפה! במיוחד ליד הסמסונגים שהיו לידה. מה גם שהחלטתי לא ללכת על סמסונג כי אין להם תלת מימד פאסיבי וזה מאוד חבל כי אם מישהו מתכנן על אקטיבי אני ממלי. על שקית הקאה לידו .. הכאב ראש שקיבלנו רק מלצפות ב5 דקות משרק בתלת מימד..
ואולי זה שטויות מה שאני אומר אבל התלת מימד בlg הרבה יותר טוב וממש אחד לאחד לתלת מימד בקולנוע.
בhd השידורים מעולים.. מול הסמסונג שהיה (ואני לא זוכר דגם אני רק זוכר שהוא היה תלת מימד) הסמסונג והlg דמו באיכותם אם כי הסמסונג היה חשוך יותר והאור בחנות השתקף עליו.
אני גם לא מבין את אלה שאמרו שממרחק 3 מטר צריך לקנות לפחות 51", אני יושב 3 מטר מה47 שלי וזה ממש בול , אם זה היה יותר גדול הייתי ממש צריך להזיז את הראש שמאלה ימינה כדי לקרוא כתוביות. ויש לזכור שכדי לראות תלת מימד צריך לעמוד לפחות 2 מטר לפני המסך ב47".. אחרת רואים את התלת מימד מטושטש.
אני מאוד מרוצה. בנוסף שמעתי על ה570 של lg שהשחורים בה לא טובים, אני לא יודע לגביה אבל השחורים ב450 מעולים.
ואם אתה מעוניין באותו דגם רק 42" יש בשקם אלקטריק במחיר ממש זול וגם מקבלים 2400 שקל לקנייה במגה ספורט.
מקווה שעזרתי.
תודה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
סתם לידיעה כללית, אם המסך שרכשת הוא עם אחריות היבואן הרשמי, הרי שערכת המסיבה (5 זוגות נוספים)saar121 כתב:אז בסוף הוצאתי מהם ממש בלי להתאמץ את הטלוויזיה ב5800 ש"ח עם מתקן לקיר ששווה 130 ש"ח, עוד 5 זוגות משקפיים (בנוסף ל4 שמקבלים כבר בפנים)..
תודה....
מגיעה כברירת מחדל עם המסך ועם 4 הזוגות הנוספים.
יש לחנויות רבות את היכולת המדהימה של "פינוק" הרוכשים עם מתנות פיקטיביות.
חוץ מזה, אחלה מסך, אך אני לא בטוח שהשחורים בה טובים יותר מה 570, לדעתי זה אותו מסך.
תתחדש
לפי מה שקראת ב-avsforums יש צורך בסטיק USB ליצור שם תיקייה מסויימת ולחבר לטלוויזיה אבל באתר של lg יש מדריך PDF כיצד לבצע זאתsaar121 כתב:תודה פלונטר ואינטגרל.
elrik,
ובקבוק יין חחכי זה פסח.
מקווה שעזרתי.
תודה....
אתה מעדכן לגרסא מהארץ ? או גרסא מחול ?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא אותו מסך. השחורים ב 570 לפחות טובים כמו ב 450 (אני מאמין שיותר) וה MCI של ה 570 גבוה יותר (600MCI) כך שעיבוד התמונה טוב יותר יותר מאשר ב 450 (400MCI). אני מאמין שמה שראה קשור לכיולים בחנות.gal-cohen כתב:סתם לידיעה כללית, אם המסך שרכשת הוא עם אחריות היבואן הרשמי, הרי שערכת המסיבה (5 זוגות נוספים)saar121 כתב:אז בסוף הוצאתי מהם ממש בלי להתאמץ את הטלוויזיה ב5800 ש"ח עם מתקן לקיר ששווה 130 ש"ח, עוד 5 זוגות משקפיים (בנוסף ל4 שמקבלים כבר בפנים)..
תודה....
מגיעה כברירת מחדל עם המסך ועם 4 הזוגות הנוספים.
יש לחנויות רבות את היכולת המדהימה של "פינוק" הרוכשים עם מתנות פיקטיביות.
חוץ מזה, אחלה מסך, אך אני לא בטוח שהשחורים בה טובים יותר מה 570, לדעתי זה אותו מסך.
תתחדש...
אני חושב שמי שהולך לראות הרבה תלת מימד באמת יהנה יותר כשהמסך גדול יותר, אבל כשאני רואה חדשות או אפילו אתמול באח הגדול הרגשתי כאילו אני ממש מתאמץ בלראות את כל התמונה אפילו כאבו לי טיפה העיניים ומזה אני מפחד.. אבל נראה לי שזה עניין של זמן. אני מקווה.
לא קיבלתי טלפון סקייפ :/ אבל מי שבאמת הולך לקנות שיגיע מוכן להתמקח כי זה ברור שהוא היה יורד בהרבה מהמחיר אני פשוט לקחתי אותה על הדרך.. בכלל קניתי מכונת וופל בלגי - אגב, מומלץ לא פחות מהטלוויזיה..
את ה570 פסלתי לא בגלל המחיר אלא בגלל איך שהיא נראת והתמונה שלה עצמה.. העיצוב שלה משונה לטעמי ואני מעדיף מסגרת שחורה וגם בגלל שאני לא צריך סמארט טיוי. זה שהיא יותר זולה זה רק פלוס. וכן, הטלוויזיה היא לא מייבוא מקביל אלא מהייבוא של י.ח ובגלל זה גם קיבלתי עוד 5 זוגות משקפיים
אני גם לא האמנתי שיכלתי לפתוח את הטלוויזיה ישר מהקופסא כי בדרכ צריך לבוא טכנאי לראות שהכל בסדר..
החוסר תמיכה של הDTS מחרפן אותי ובגלל זה קניתי סטרימר קטן של WD - אני יוכל לשמוע בטלוויזיה את הקול אם הסטרימר תומך בdts נכון?
לא קיבלתי טלפון סקייפ :/ אבל מי שבאמת הולך לקנות שיגיע מוכן להתמקח כי זה ברור שהוא היה יורד בהרבה מהמחיר אני פשוט לקחתי אותה על הדרך.. בכלל קניתי מכונת וופל בלגי - אגב, מומלץ לא פחות מהטלוויזיה..
את ה570 פסלתי לא בגלל המחיר אלא בגלל איך שהיא נראת והתמונה שלה עצמה.. העיצוב שלה משונה לטעמי ואני מעדיף מסגרת שחורה וגם בגלל שאני לא צריך סמארט טיוי. זה שהיא יותר זולה זה רק פלוס. וכן, הטלוויזיה היא לא מייבוא מקביל אלא מהייבוא של י.ח ובגלל זה גם קיבלתי עוד 5 זוגות משקפיים
אני גם לא האמנתי שיכלתי לפתוח את הטלוויזיה ישר מהקופסא כי בדרכ צריך לבוא טכנאי לראות שהכל בסדר..
החוסר תמיכה של הDTS מחרפן אותי ובגלל זה קניתי סטרימר קטן של WD - אני יוכל לשמוע בטלוויזיה את הקול אם הסטרימר תומך בdts נכון?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יכול להשתמש בתוכנה הזאת כדי להמיר DTS ל AC3.saar121 כתב: החוסר תמיכה של הDTS מחרפן אותי ובגלל זה קניתי סטרימר קטן של WD - אני יוכל לשמוע בטלוויזיה את הקול אם הסטרימר תומך בdts נכון?...
http://www.videohelp.com/tools/MKV2AC3
זה מאוד פשוט ואפשר לעשות הרבה סרטים ביחד בלילה.
עידכון
עידכון תוכנה אתה יכול למצוא בלינק המוצרף כולל הסבר איך לבצע את זה .
http://www.lg.com/il/support/product/su ... ct-profile#
http://www.lg.com/il/support/product/su ... ct-profile#