עברתי מ YES ל HOT - חוות דעת .
היי
לאחר 9 שנים בהן הייתי לקוח נאמן של YES עזבתי בסופ"ש למבצע טריפל של HOT.
קודם כל רציתי להוזיל עלויות באופן טבעי , הרגשתי שההצעה של YES קצת מעליבה בתור לקוח ותיק ששילם נאמנה
בערך 4,500 שח בשנה. מעבר לזה שרציתי לעלות מדרגה ל הוט 30MB ולבזק אין תשתית NGN באזור מגורי.
נחזור לטלביזיה - הממיר זוועה. קודם כל חיצונית הוא נראה כמו שעון מעורר משולב רדיו שהיה לסבא שלי ז"ל לפני 30 שנה.
נניח לזה. השלט - אותו שלט לא נוח ( לפחות עבורי ) עם זמן תגובה רע מאוד , כפתורים לא במקומות הנכונים לטעמי... יוצא מצב שאני במצב עיוור לוחץ לא פעם על כפתור שלא ממש רציתי. לעומת השלט של YES זה רע. רע מאוד.
מבחינת איכות השידור - פה דווקא הופתעתי לטובה מ HOT. בערוצי ה SD דווקא אני מרגיש שיפור בתמונה משום מה.
פחות גרעינית , עושה רושם כאילו מדובר בתמונת DVD לא רעה בכלל. ב HD לא הצלחתי לזהות הבדלים בין שתי החברות.
מבחינת סאונד - הוט מפשלים בגדול. אם ביס עוד חלק מערוצי ה HD משדרים סרטים ב DD , בהוט תתחנן לזה. נתקלתי
אולי בסרט אחד בסופ"ש מתוך עשרות שבדקתי שהיה ממותג באינפו כ DD. אכזבה קשה.
תפריטים / מהירות / הקלטה - פה גם ל YES יתרון עצום. קלות התפעול בהקלטה אין מה להשוות.
תפריטים הרבה יותר נעימים לעין , ( מה זה השחור הנוראי הזה ב HOT ?? )
הממיר של YES מגיב לשלט יותר טוב ( למרות שביחס לממיר הישן שלהם הוא איטי בהרבה ) אבל ביחס להוט שנתקע
לי לא פעם במצב מדריך השידורים המצב בסדר.
בקיצור , הספיקו לי שלושה ימים כדי להבין שכנראה טעיתי ועל איכות צריך לשלם. אם לא מספיקה האכזבה שלי ,
הוט גם הספיקו לעצבן אותי בלא פתחו את כל הערוצים שמגיעים לי בחבילה המפורסמת. ערוצי HD עד היום לא היו
פתוחים לצפיה למרות שעברו 3 ימים מאז התחברתי למרות שפניתי לא פעם שיסדרו את זה.. ככה מתנהגים ללקוח
חדש ?!... מוזר.
לסיכום
אם היה מדובר רק בהפרש מסוים בטלביזיה עצמה הייתי משלם את הכמה עשרות שקלים האלה. אבל הטריפל חוסך לי בערך 150 שח מהמצב הקודם.
דיי בהתלבטות כרגע מה לעשות. קראתי שבמידה וארצה להתנתק אצטרך לשלם קנס רק על ביטול עסקה עד 14 ימי
עסקים שמתסכם בלא יותר מ 100 שח. תקנו אותי אם אני טועה פה....
אשמח לתגובות
תודה.
לאחר 9 שנים בהן הייתי לקוח נאמן של YES עזבתי בסופ"ש למבצע טריפל של HOT.
קודם כל רציתי להוזיל עלויות באופן טבעי , הרגשתי שההצעה של YES קצת מעליבה בתור לקוח ותיק ששילם נאמנה
בערך 4,500 שח בשנה. מעבר לזה שרציתי לעלות מדרגה ל הוט 30MB ולבזק אין תשתית NGN באזור מגורי.
נחזור לטלביזיה - הממיר זוועה. קודם כל חיצונית הוא נראה כמו שעון מעורר משולב רדיו שהיה לסבא שלי ז"ל לפני 30 שנה.
נניח לזה. השלט - אותו שלט לא נוח ( לפחות עבורי ) עם זמן תגובה רע מאוד , כפתורים לא במקומות הנכונים לטעמי... יוצא מצב שאני במצב עיוור לוחץ לא פעם על כפתור שלא ממש רציתי. לעומת השלט של YES זה רע. רע מאוד.
מבחינת איכות השידור - פה דווקא הופתעתי לטובה מ HOT. בערוצי ה SD דווקא אני מרגיש שיפור בתמונה משום מה.
פחות גרעינית , עושה רושם כאילו מדובר בתמונת DVD לא רעה בכלל. ב HD לא הצלחתי לזהות הבדלים בין שתי החברות.
מבחינת סאונד - הוט מפשלים בגדול. אם ביס עוד חלק מערוצי ה HD משדרים סרטים ב DD , בהוט תתחנן לזה. נתקלתי
אולי בסרט אחד בסופ"ש מתוך עשרות שבדקתי שהיה ממותג באינפו כ DD. אכזבה קשה.
תפריטים / מהירות / הקלטה - פה גם ל YES יתרון עצום. קלות התפעול בהקלטה אין מה להשוות.
תפריטים הרבה יותר נעימים לעין , ( מה זה השחור הנוראי הזה ב HOT ?? )
הממיר של YES מגיב לשלט יותר טוב ( למרות שביחס לממיר הישן שלהם הוא איטי בהרבה ) אבל ביחס להוט שנתקע
לי לא פעם במצב מדריך השידורים המצב בסדר.
בקיצור , הספיקו לי שלושה ימים כדי להבין שכנראה טעיתי ועל איכות צריך לשלם. אם לא מספיקה האכזבה שלי ,
הוט גם הספיקו לעצבן אותי בלא פתחו את כל הערוצים שמגיעים לי בחבילה המפורסמת. ערוצי HD עד היום לא היו
פתוחים לצפיה למרות שעברו 3 ימים מאז התחברתי למרות שפניתי לא פעם שיסדרו את זה.. ככה מתנהגים ללקוח
חדש ?!... מוזר.
לסיכום
אם היה מדובר רק בהפרש מסוים בטלביזיה עצמה הייתי משלם את הכמה עשרות שקלים האלה. אבל הטריפל חוסך לי בערך 150 שח מהמצב הקודם.
דיי בהתלבטות כרגע מה לעשות. קראתי שבמידה וארצה להתנתק אצטרך לשלם קנס רק על ביטול עסקה עד 14 ימי
עסקים שמתסכם בלא יותר מ 100 שח. תקנו אותי אם אני טועה פה....
אשמח לתגובות
תודה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
גם אני מנוי של yes בטלויזיה וב-HOT באינטרנט וטלפון.
לא מתכוון לעבור ל-HOT בטלויזיה, נראה לי הרבה פחות נוח.
לא מתכוון לעבור ל-HOT בטלויזיה, נראה לי הרבה פחות נוח.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין מה לעשות, כמו שאמרת, על איכות בדרך כלל צריך לשלם יותר.
אני עדיין חושב שהמחירים של Yes גבוהים מאד ולא מוצדקים, אבל כל הסיפור הזה שנקרא HOT ממש לא נראה לי רציני.
שירות לקוחות - מה זה ?!
שלט - פחות נוח ונראה ומרגיש זול. (יש בו גם טעות טכנית והפכו שם בין כפתור ה INFO וכפתור החזרה לערוץ הקודם - או איזה שטות דומה)
תפריט - פשוט תפריט מכוער עם פונט גדול שמסתיר חצי מסך. מגוחך.
ומה ששבר את גב הגמל מבחינתי זה שני הדברים הבאים : (המאד זניחים לדעת רוב הציבור השפוי)
1) אין את ערוץ דיסקברי בהוט.
2) יש כל הזמן הודעות נודניקיות שצריך ללחוץ עליהם ESC. למה?!
אפשר להריץ את הסרט להתחלה ב START OVER ?
וואלה..ממש תודה. אני חושב שהבנתי את זה אחרי פעם אחת. אני לא צריך שההודעה הזו תלווה אותי לאורך כל חיי.
או הודעה שקרית בכל פעם שזפזפתם בין ערוצי הספורט שאפשר ללחוץ על הכפתור הירוק ולהגיע לספורט LIVE או משהו כזה..
ונחשתם נכון - צריך ללחוץ על ESC כדי להוריד את ההודעה.
עכשיו פעם פעמיים, חודש חודשיים זה נחמד.. אבל לכו תחיו עם זה שנים.. אני אישית לא הייתי מסוגל. ומוכן לשלם על זה בכיף עוד 200 ש"ח בחודש.
הייתי מוכן לשלם עוד 50 ש"ח להוט בהתחייבות ל 3 שנים רק בשביל שיועילו בטובם לבטל לי את ההודעות המטרידות האלה.
אמרו לי שזה לא אפשרי - עברתי ל Yes.
המשך שבוע טוב..
אני עדיין חושב שהמחירים של Yes גבוהים מאד ולא מוצדקים, אבל כל הסיפור הזה שנקרא HOT ממש לא נראה לי רציני.
שירות לקוחות - מה זה ?!
שלט - פחות נוח ונראה ומרגיש זול. (יש בו גם טעות טכנית והפכו שם בין כפתור ה INFO וכפתור החזרה לערוץ הקודם - או איזה שטות דומה)
ומה ששבר את גב הגמל מבחינתי זה שני הדברים הבאים : (המאד זניחים לדעת רוב הציבור השפוי)
וואלה..ממש תודה. אני חושב שהבנתי את זה אחרי פעם אחת. אני לא צריך שההודעה הזו תלווה אותי לאורך כל חיי.
או הודעה שקרית בכל פעם שזפזפתם בין ערוצי הספורט שאפשר ללחוץ על הכפתור הירוק ולהגיע לספורט LIVE או משהו כזה..
עכשיו פעם פעמיים, חודש חודשיים זה נחמד.. אבל לכו תחיו עם זה שנים.. אני אישית לא הייתי מסוגל. ומוכן לשלם על זה בכיף עוד 200 ש"ח בחודש.
הייתי מוכן לשלם עוד 50 ש"ח להוט בהתחייבות ל 3 שנים רק בשביל שיועילו בטובם לבטל לי את ההודעות המטרידות האלה.
המשך שבוע טוב..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

מצטרף,
ההודעה שצריך להוריד עם ESC כמעט בכל ערוץ היא אחד הדברים שממש לא מקובלים עלי.
ההודעה שצריך להוריד עם ESC כמעט בכל ערוץ היא אחד הדברים שממש לא מקובלים עלי.
תיאור נהדר לחלק מהתופעות ההזויות שלהם.jacko-il כתב:אין מה לעשות, כמו שאמרת, על איכות בדרך כלל צריך לשלם יותר.
שירות לקוחות - מה זה ?!
המשך שבוע טוב.....
תוסיף לזה דברים קטנים ומציקים כמו למשל אם חס וחלילה נכנסת לערוץ שלא פתוח בחבילה , זה הסוף שלך. בשביל
לצאת ממנו אתה צריך זריזות אצבעות של קוסם.
אני עוד לא מסיים יום שלישי עם HOT וכבר לא מסוגל לסבול את הטלוויזיה שלהם.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הגזמתם "בכל ערוץ" יש אותה בסך הכל בכמה ערוצים שכולם ערוצים של הוט .. בכל שאר ההערוצים אין את ההודעה הזאת . מצד שני הMagic HD באמת ממיר טיפשי ,אפילו להשתמש בEPG אי אפשר בממיר הזה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

רוב הצפייה היא בערוצים של HOT, לא?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

IamEzio,
אני לא חושב שערוצי הספורט הם ערוצי הוט וגם בזפזופ בהם יש הודעה מציקה שלא תורמת לאף אחד.
דבר נוסף הוא שזה לא חשוב אם יש בחלק מהערוצים, בכולם או רק בשניים. זה עדיין מעצבן ומיותר לגמרי.
מוצר טוב נופל וקם בדרך כלל בפרטים הקטנים וזה נכון כמעט לכל תחום, כולל טלווזיה בכבלים/לווין.
שתי החברות משדרות באיכות פחות או יותר זהה אבל גם כאן לדעתי יש ייתרון קליל ל Yes שהתקדמה כמעט בכל הערוצים
שלה לשידור רחב 16:9.
שלא לדבר על כמות ערוצי התוכן הפנימיים של Yes המשודרים במקביל גם בערוצי HD כשבנוסף, אם אני לא טועה, גם ערוץ Yes דוקו המעולה עומד להצטרף.
נ.ב "על הדרך" - התקשרתי לשירות של Yes לפני כמה שבועות כשהתחיל שלב שמינית גמר ליגת אלופות כדי לפתוח את ערוץ ספורט 5 HD (המתומכר במחיר שערורייתי של כ 35 ש"ח !!) וענה לי נציג תוך פחות מחצי דקה.
בעבר, כשהייתי ב HOT וגם משיחות עם חברים ההמתנה בדרך כלל מגיעה לאזור ה 10 דקות + .
אבל, שורה תחתונה - במצב בו רוצים לחסוך כסף, כפי שפותח הדיון תיאר - אין ספק בכלל ש HOT עדיפה ובהפרש גדול.
Yes לא תחרותית בכלל בכלל מה שקשור למחיר. אולי הם מרשים לעצמם לנוכח התחרות העלובה (עד לא קיימת) בשוק הישראלי.
אני לא חושב שערוצי הספורט הם ערוצי הוט וגם בזפזופ בהם יש הודעה מציקה שלא תורמת לאף אחד.
דבר נוסף הוא שזה לא חשוב אם יש בחלק מהערוצים, בכולם או רק בשניים. זה עדיין מעצבן ומיותר לגמרי.
מוצר טוב נופל וקם בדרך כלל בפרטים הקטנים וזה נכון כמעט לכל תחום, כולל טלווזיה בכבלים/לווין.
שתי החברות משדרות באיכות פחות או יותר זהה אבל גם כאן לדעתי יש ייתרון קליל ל Yes שהתקדמה כמעט בכל הערוצים
שלה לשידור רחב 16:9.
שלא לדבר על כמות ערוצי התוכן הפנימיים של Yes המשודרים במקביל גם בערוצי HD כשבנוסף, אם אני לא טועה, גם ערוץ Yes דוקו המעולה עומד להצטרף.
נ.ב "על הדרך" - התקשרתי לשירות של Yes לפני כמה שבועות כשהתחיל שלב שמינית גמר ליגת אלופות כדי לפתוח את ערוץ ספורט 5 HD (המתומכר במחיר שערורייתי של כ 35 ש"ח !!) וענה לי נציג תוך פחות מחצי דקה.
בעבר, כשהייתי ב HOT וגם משיחות עם חברים ההמתנה בדרך כלל מגיעה לאזור ה 10 דקות + .
אבל, שורה תחתונה - במצב בו רוצים לחסוך כסף, כפי שפותח הדיון תיאר - אין ספק בכלל ש HOT עדיפה ובהפרש גדול.
Yes לא תחרותית בכלל בכלל מה שקשור למחיר. אולי הם מרשים לעצמם לנוכח התחרות העלובה (עד לא קיימת) בשוק הישראלי.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תלוי מי ,אבל אתה לא יכול להגיד "כל הערוצים" כשאתה מתכוון רק לערוצים של הוט ..
ואם להתייחס לדיסקברי ,אז אני גם אוהב את הערוץ הזה ,וכשההיתי ביס ההיתי צופה בו המון ,אבל אנחנו בשנת 2012 והערוץ קיים בארץ רק SD ,אני לדוג' יכול לראות את התוכניות באנגלית ,אז אני פשוט מוריד את התוכניות מהרשת ,מה שגם שככה אפשר להנות גם מתכנים בHD ובנוסף גם בDD 5.1 ,מה שאני דיי בטוח שלא קיים בערוץ כפי שהוא משודר ביס .
ואם להתייחס לדיסקברי ,אז אני גם אוהב את הערוץ הזה ,וכשההיתי ביס ההיתי צופה בו המון ,אבל אנחנו בשנת 2012 והערוץ קיים בארץ רק SD ,אני לדוג' יכול לראות את התוכניות באנגלית ,אז אני פשוט מוריד את התוכניות מהרשת ,מה שגם שככה אפשר להנות גם מתכנים בHD ובנוסף גם בDD 5.1 ,מה שאני דיי בטוח שלא קיים בערוץ כפי שהוא משודר ביס .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

בשום מקום לא רשמתי בכל הערוצים או משהו דומה..
אז לפי ההקשפה שלך, אפשר לוותר גם על ערוצי סדרות וסרטים -
אפשר להוריד באינטרנט כמעט כל תוכן שמשודר שם ובדרך כלל באיכות גבוהה יותר וגם הרבה יותר קרוב למועד השחרור שלהם בחו"ל. אם כבר, אז דווקא לסרטים זה יותר מתאים מתכנים של דיסקברי.
דווקא בסרטים חשוב לי איכות התמונה ובדיסקרי זה לדעתי פחות חשוב..
בכל מקרה, אני לא מוצא פה נושא לוויכוח. איש איש בדעותיו. בגלל זה יש לכל חברה את קהל הלקוחות המרוצים שלה.
למה מרוצים? זה פשוט - כי אחרת הם היו לקוחות של החברה השניה.
אגב, חושב שאכפת לי מ Yes או שאני מנסה לגונן עליה? ממש לא. אני שונא אותה כמעט כמו כל גוף שקרן במדינה הזו שאני נאלץ לשלם לו כסף. מבחינתי - החיבור האידיאלי זה לקבל רק תכני ספורט בשידור ישיר באיכות טובה וכמובן בתשלום. אין לי שום בעיה לוותר על שאר הערוצים, לחסוך המון כסף ולהשיג את התכנים שאני אוהב באופן עצמאי ופרטני.
אז לפי ההקשפה שלך, אפשר לוותר גם על ערוצי סדרות וסרטים -
אפשר להוריד באינטרנט כמעט כל תוכן שמשודר שם ובדרך כלל באיכות גבוהה יותר וגם הרבה יותר קרוב למועד השחרור שלהם בחו"ל. אם כבר, אז דווקא לסרטים זה יותר מתאים מתכנים של דיסקברי.
דווקא בסרטים חשוב לי איכות התמונה ובדיסקרי זה לדעתי פחות חשוב..
בכל מקרה, אני לא מוצא פה נושא לוויכוח. איש איש בדעותיו. בגלל זה יש לכל חברה את קהל הלקוחות המרוצים שלה.
למה מרוצים? זה פשוט - כי אחרת הם היו לקוחות של החברה השניה.
אגב, חושב שאכפת לי מ Yes או שאני מנסה לגונן עליה? ממש לא. אני שונא אותה כמעט כמו כל גוף שקרן במדינה הזו שאני נאלץ לשלם לו כסף. מבחינתי - החיבור האידיאלי זה לקבל רק תכני ספורט בשידור ישיר באיכות טובה וכמובן בתשלום. אין לי שום בעיה לוותר על שאר הערוצים, לחסוך המון כסף ולהשיג את התכנים שאני אוהב באופן עצמאי ופרטני.
שתי החברות משווקות עצמן פחות או יותר באופן קבוע החל מהיום הראשון לתחרות בינהן. ייס - משווקת עצמה כאיכותית ויוקרתית (או במילים אחרות - יקרה) הוט הולכת על הדגש הכמותי ומוסיפה עוד ועוד יתרונות למחיר הזול (יחסית) שהיא מציעה. בשורה התחתונה שתי החברות לא ממש מציעות תמורה הולמת למחירים שהן דורשות אבל בשוק הישראלי המנוון זה די מקובל.
כן זה דיי משקף מה שכתבת ,כמו שכתבת התמונה בהוט יותר טובה ולדעתי BIG טיים ואני חסיד של
תמונה טובה לכן אני בהוט.
הוט הגיעו כבר ל 200 ערוצים ,170 ב SD , ו 21 ב HD השאר אינטראקטיב.
תמונה טובה לכן אני בהוט.
הוט הגיעו כבר ל 200 ערוצים ,170 ב SD , ו 21 ב HD השאר אינטראקטיב.
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 03/04/2012 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 523
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני מתלבט בימים האחרונים אם לעזוב את הוט לטובת יס (מנוי רק על הTV) מכמה סיבות:
1. ערוצי הסרטים בHD ירדו בסוף מארס ללא כל הודעה מוקדמת ועכשיו דורשים 20 ש''ח עבור החבילה. לשאלתי ''אז מה אני צריך עכשיו ממיר HD '' נעניתי ש'' 20 ש''ח זה מבצע חצי מחיר''. הודיתי בנימוס והשתחוויתי אפיים ארצה על הנדיבות שנתקלתי בה כך סתם, באמצע היום.
2. שירות לקוחות שמאוייש ע''י ילדים שלא מבינים דבר וחצי דבר ב.... ''שירות לקוחות''.
3. זמן תגובה של הממיר אכן נוראי ונתקע המון (ממיר HD ישן , לא החדש הידוע לשמצה).
4. לא יודע איך זה ביס אבל הפרסומות לסדרות שתופסות כל הזמן חמישית מהמסך מוציאות ממני את המיטב
מצד שני, כמו שרשמו רבים, האחד טריפה והשני נבלה אז .... ???
1. ערוצי הסרטים בHD ירדו בסוף מארס ללא כל הודעה מוקדמת ועכשיו דורשים 20 ש''ח עבור החבילה. לשאלתי ''אז מה אני צריך עכשיו ממיר HD '' נעניתי ש'' 20 ש''ח זה מבצע חצי מחיר''. הודיתי בנימוס והשתחוויתי אפיים ארצה על הנדיבות שנתקלתי בה כך סתם, באמצע היום.
2. שירות לקוחות שמאוייש ע''י ילדים שלא מבינים דבר וחצי דבר ב.... ''שירות לקוחות''.
4. לא יודע איך זה ביס אבל הפרסומות לסדרות שתופסות כל הזמן חמישית מהמסך מוציאות ממני את המיטב
מצד שני, כמו שרשמו רבים, האחד טריפה והשני נבלה אז .... ???
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
תוסיף לזה שהחיוב בהוט זה כמו הגרלה, אתה לא יודע בכמה ייחייבו אותך בסוף החודש, תמיד הם טועים לטובתם.bilbog כתב:אני מתלבט בימים האחרונים אם לעזוב את הוט לטובת יס (מנוי רק על הTV) מכמה סיבות:
4. לא יודע איך זה ביס אבל הפרסומות לסדרות שתופסות כל הזמן חמישית מהמסך מוציאות ממני את המיטב![]()
מצד שני, כמו שרשמו רבים, האחד טריפה והשני נבלה אז .... ???...
אין פעם אחת שאתה תקבל בדיוק את מה שאתה משלם עליו, וכל הזמן יש שם רק שידורים חוזרים
אני עברתי לפני 3 שנים ליס ( אחרי גיהנום שעברתי בהוט) ואין לי מילה אחת רעה להגיד על יס
אומנם המחיר מעט גבוה אך לטעמי אך אני מוכן לשלם אותו,כרגע, ולא להיות מנוי בהוט.
בחברות תקשורת, המעבר בין YES ל- HOT ולהיפך זהו המעבר שהכי קשה לעשות. ולמה ?
אם אני אתן לך לגלוש באינטרנט אתה תצליח להבדיל בתשתית שאתה גולש בה ? אתה תצליח להבדיל באיזה ספק אתה גולש ?
אם אני אתן לך לדבר בטלפון הקווי או הסלולרי, אתה תצליח להבחין דרך איזה חברת תקשורת אתה מדבר ?
בוודאי שלא.
בטלוויזיה ההבדל הוא עצום. כשאתה מתרגל ל- YES או ל- HOT קשה לך לעבור לחברה אחרת סתם ככה במיוחד אם אף פעם לא התנסת בחברה השנייה או שאתה התרגלת כבר לחברה שבה אתה נמצא.
התרגלת לממיר שיש לך, לרמת השימוש, לסדרות, לערוצים וכו', ופתאום שמשנים לך הכל בבת אחד אתה מרגיש שזה נורא.
תן לזה חודש-חודשיים ותראה איך אתה מתחיל להסתדר עם זה.
אם אני אתן לך לגלוש באינטרנט אתה תצליח להבדיל בתשתית שאתה גולש בה ? אתה תצליח להבדיל באיזה ספק אתה גולש ?
אם אני אתן לך לדבר בטלפון הקווי או הסלולרי, אתה תצליח להבחין דרך איזה חברת תקשורת אתה מדבר ?
בוודאי שלא.
בטלוויזיה ההבדל הוא עצום. כשאתה מתרגל ל- YES או ל- HOT קשה לך לעבור לחברה אחרת סתם ככה במיוחד אם אף פעם לא התנסת בחברה השנייה או שאתה התרגלת כבר לחברה שבה אתה נמצא.
התרגלת לממיר שיש לך, לרמת השימוש, לסדרות, לערוצים וכו', ופתאום שמשנים לך הכל בבת אחד אתה מרגיש שזה נורא.
תן לזה חודש-חודשיים ותראה איך אתה מתחיל להסתדר עם זה.
טוב , לאחר שבוע ימים עם הוט החלטנו אשתי ואני שאין סיכוי שנשרוד את האיטיות , תקיעות והממיר שלהם ועזבנו
חזרה ליס. אתמול התקינו לי בחזרה יס לאחר מיקוח והוזלה של החבילה ב 70 שח. לסיכום - הניעור עזר לקבל
מחיר טוב יותר. בנוסף גם קיבלתי את הממיר HD MAX העדכני ביותר שלהם , נראה שהוא מהיר מאוד לעומת הקודם
למרות שאחרי הוט כל דבר נראה מהיר...
דבר אחרון - עכשיו לאחר שיכולתי לבדוק לעומק את איכות התמונה , צר לי לומר שיס נופלים בגדול מול הוט בערוצי SD.
מאוד מפתיע אותי שחברה ששמה בראש סדר עדיפויותיה לאורך השנים את איכות התמונה נפלה בגדול בנושא הזה.
ההבדלים מורגשים ברמות מטורפות בעיקר במסכי פלזמה כך נאמר לי וכנראה שזה נכון...
חבל

אם ידוע לכם על כיול שניתן לעשות שיכול לשפר במעט אשמח לשמוע.
חזרה ליס. אתמול התקינו לי בחזרה יס לאחר מיקוח והוזלה של החבילה ב 70 שח. לסיכום - הניעור עזר לקבל
מחיר טוב יותר. בנוסף גם קיבלתי את הממיר HD MAX העדכני ביותר שלהם , נראה שהוא מהיר מאוד לעומת הקודם
למרות שאחרי הוט כל דבר נראה מהיר...
דבר אחרון - עכשיו לאחר שיכולתי לבדוק לעומק את איכות התמונה , צר לי לומר שיס נופלים בגדול מול הוט בערוצי SD.
מאוד מפתיע אותי שחברה ששמה בראש סדר עדיפויותיה לאורך השנים את איכות התמונה נפלה בגדול בנושא הזה.
ההבדלים מורגשים ברמות מטורפות בעיקר במסכי פלזמה כך נאמר לי וכנראה שזה נכון...
חבל
אם ידוע לכם על כיול שניתן לעשות שיכול לשפר במעט אשמח לשמוע.
אני אישית עברתי להוט ולא מתחרט לרגע.
כן, הממיר מג'יק HD מחורבן בכל מה שקשור לתוכנה שלו. הוא איטי ומתסכל.
כן, ליס יש ממיר מנצח ביד.
יחד עם זאת, יס לקחו ממני מחירים מאוד יקרים במשך שנים, סירבו להתגמש (כי הייתי בהתחייבות) והיחס שלהם אליי היה יחס משפיל, יחס שגרם לי להבין שהם רק מנסים לעקוץ אותי, שאני מבחינתם אובייקט לעשית כמה שיותר כסף (שזה ככה, אבל לא ככה צריך לגרום ללקוח להרגיש).
אמרתי לא עוד ועברתי להוט.
המצב לא מושלם כמובן, אבל אני חוסך מאות שקלים בחודש (באמצעות הטריפל), איכות התמונה לטעמי משמעותית טובה יותר מאשר ביס, גם ב hd וגם ב SD.
בשביל ממיר עם תוכנה טובה יותר (משמעותית) אני לא מוכן לשלם עוד אלפי שקלים בשנה. זה ממש לא מוצדק.
וכבונוס אני מקבל גם איכות תמונה משמעותית טובה יותר.
כן, הממיר מג'יק HD מחורבן בכל מה שקשור לתוכנה שלו. הוא איטי ומתסכל.
כן, ליס יש ממיר מנצח ביד.
יחד עם זאת, יס לקחו ממני מחירים מאוד יקרים במשך שנים, סירבו להתגמש (כי הייתי בהתחייבות) והיחס שלהם אליי היה יחס משפיל, יחס שגרם לי להבין שהם רק מנסים לעקוץ אותי, שאני מבחינתם אובייקט לעשית כמה שיותר כסף (שזה ככה, אבל לא ככה צריך לגרום ללקוח להרגיש).
אמרתי לא עוד ועברתי להוט.
המצב לא מושלם כמובן, אבל אני חוסך מאות שקלים בחודש (באמצעות הטריפל), איכות התמונה לטעמי משמעותית טובה יותר מאשר ביס, גם ב hd וגם ב SD.
בשביל ממיר עם תוכנה טובה יותר (משמעותית) אני לא מוכן לשלם עוד אלפי שקלים בשנה. זה ממש לא מוצדק.
וכבונוס אני מקבל גם איכות תמונה משמעותית טובה יותר.