שלט לHTPC
שלום לכולם.
הרכבתי מחלקים שהיו לי מחשב HTPC שיצא דווקא מאוד מוצלח .
השתמשתי במארז Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W
לוח של אינטל, מעבר dual core וזכרון 4GB dd2 2 עובד מצויין.
התקנתי win7 ו XBMC .
איך אני מתקין לזה שלט על מנת לעבוד בנוח עם ה XBMC, ואיזה שלט כדאי לרכוש ?
תודה לכל העוזרים [/b]
הרכבתי מחלקים שהיו לי מחשב HTPC שיצא דווקא מאוד מוצלח .
השתמשתי במארז Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W
לוח של אינטל, מעבר dual core וזכרון 4GB dd2 2 עובד מצויין.
התקנתי win7 ו XBMC .
איך אני מתקין לזה שלט על מנת לעבוד בנוח עם ה XBMC, ואיזה שלט כדאי לרכוש ?
תודה לכל העוזרים [/b]
שלט לXBMC
הבעיה העיקרית היא לא השלט עצמו אלא מקלט אינפרא אדום (IR).
אתה יכול לקנות שלט מיקרוסופט עם מקלט IR, או מקלט בלבד, או כרטיס טלוויזיה שמגיע עם מקלט (ובד"כ גם שלט).
ברגע שיש לך מקלט IR אתה יכול להשתמש בתוכנה כמו EVENTGHOST ולמפות איזה שלט שאתה רוצה, ואיזה כפתורים שאתה רוצה - לפעולות XBMC או למקשי KEYBOARD.
אם תלך על שלט מיקרוסופט סטנדרטי (או תואם), לXBMC יש ADDON שמכיר אותו ללא צורך בתוכנת מיפוי שלט.
בהצלחה
דן
אתה יכול לקנות שלט מיקרוסופט עם מקלט IR, או מקלט בלבד, או כרטיס טלוויזיה שמגיע עם מקלט (ובד"כ גם שלט).
ברגע שיש לך מקלט IR אתה יכול להשתמש בתוכנה כמו EVENTGHOST ולמפות איזה שלט שאתה רוצה, ואיזה כפתורים שאתה רוצה - לפעולות XBMC או למקשי KEYBOARD.
אם תלך על שלט מיקרוסופט סטנדרטי (או תואם), לXBMC יש ADDON שמכיר אותו ללא צורך בתוכנת מיפוי שלט.
בהצלחה
דן
Re: שלט לXBMC
איפה אתה מציע לקנות ? מקלטי אינפרא הם USB או שהם מתחברים ללוח ?DBBD כתב:הבעיה העיקרית היא לא השלט עצמו אלא מקלט אינפרא אדום (IR).
בהצלחה
דן...
יש הרבה ב ebay השאלה איזה יתאיםל XBMCmp3lll כתב:הם מתחברים ב USB הכי פשוט EBAY...
זה בסדר?
http://www.ebay.com/itm/USB-Remote-Cont ... 335f10dd1d
תודה