האם PS51D550 במרחק של 2.8 מטר לתכני SD בלבד גדולה מדי??
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
יש לי את המסך הנ"ל גם בסלון וגם בחדר השינה [בסלון ממירHD ובחר השינה ממיר רגיל.]
בשני המסכים אותו הכיול, אך לצערי ב-SD רואים בסלון טוב יותר.
המסך בסלון נמצא במרחק 3.30 בערך [נק' הצפייה הקרובה ביותר היא 2 מטרים] ובחדר המסך נמצא כ-3 מטרים ממיקום הצפייה.
אני מאמין כי הממיר הוא הבעיה הראשית [מתוכנן לשדרג לממיר HD, לא ממש מפריע לי כי אני לא מרבה לצפות בתכני SD בחדר.]
נראה לי שממירי ה-HD מוציאים תמונה טובה יותר - תקנו אותי אם אני טועה או תאשרו את דבריי... אני אומר את זה על סמך צפייה באותו המסך מאותם המרחקים עם אותו הכיול בדיוק 1 ל-1.
בשני המסכים אותו הכיול, אך לצערי ב-SD רואים בסלון טוב יותר.
המסך בסלון נמצא במרחק 3.30 בערך [נק' הצפייה הקרובה ביותר היא 2 מטרים] ובחדר המסך נמצא כ-3 מטרים ממיקום הצפייה.
אני מאמין כי הממיר הוא הבעיה הראשית [מתוכנן לשדרג לממיר HD, לא ממש מפריע לי כי אני לא מרבה לצפות בתכני SD בחדר.]
נראה לי שממירי ה-HD מוציאים תמונה טובה יותר - תקנו אותי אם אני טועה או תאשרו את דבריי... אני אומר את זה על סמך צפייה באותו המסך מאותם המרחקים עם אותו הכיול בדיוק 1 ל-1.
adirbooking
אני מסכים איתך לחלוטין ,העברתי את ה YES MAX לחדר שינה בגלל שאישתי רצתה לצפות בסדרות המוקלטות
וחיברתי את הדיגטלי הרגיל בסלון והאיכות שונה
בעבר קראתי כתבה על חברות הכבלים ועל שיפור איכות הצפייה שלהם וראיתי שהממרים החדשים של חברות הכבלים מבצעים Upscale ובכך זה גורם לשיפור בקליטת אות הוידאו
אני מסכים איתך לחלוטין ,העברתי את ה YES MAX לחדר שינה בגלל שאישתי רצתה לצפות בסדרות המוקלטות
וחיברתי את הדיגטלי הרגיל בסלון והאיכות שונה
בעבר קראתי כתבה על חברות הכבלים ועל שיפור איכות הצפייה שלהם וראיתי שהממרים החדשים של חברות הכבלים מבצעים Upscale ובכך זה גורם לשיפור בקליטת אות הוידאו
21 פינים לא נחות כאשר מעביר RGB. כיוון שבסמסונג אין SCART האיכות אכן ירודה.דניאלהבוס כתב:סתם שתדע בממיר HD תהיה לך תוצאה טובה יותר בשידורי SD והסיבה היא פשוטה מכיוון שהממיר מחובר בכבל HDMI שהוא מעביר איכות ברמה גבוהה מאשר כבל נחות הרבה יותר של בננות רגילות או 21 פינים...
זה נכון ש 21 פינים טוב יותר מבננות אבל כבל HDMI יותר איכותי מ 21 פיניםasaf23 כתב:21 פינים לא נחות כאשר מעביר RGB. כיוון שבסמסונג אין SCART האיכות אכן ירודה.דניאלהבוס כתב:סתם שתדע בממיר HD תהיה לך תוצאה טובה יותר בשידורי SD והסיבה היא פשוטה מכיוון שהממיר מחובר בכבל HDMI שהוא מעביר איכות ברמה גבוהה מאשר כבל נחות הרבה יותר של בננות רגילות או 21 פינים......
ברמת העיקרון אתם צודקים אבל RGB SCART עדיף בשידור SD משתי סיבות:
1. UPSCALE נעשה ע"י המסך ולא ע"י ממיר ה-HD , בד"כ ייתן תוצאה טובה יותר.
2. ניתן להשתמש במתיחה החכמה של המסך . בממיר HD המתיחה החכמה תמתח גם שידור 16:9 ותעוות אותו.
1. UPSCALE נעשה ע"י המסך ולא ע"י ממיר ה-HD , בד"כ ייתן תוצאה טובה יותר.
2. ניתן להשתמש במתיחה החכמה של המסך . בממיר HD המתיחה החכמה תמתח גם שידור 16:9 ותעוות אותו.