השירות גרוע של ט.ר
אני רוצה לשתף אותכם בחוויה לא נעימה שעברתי היום.
יש לי DVD של פיונייר מדגם DV-470.
ט.ר הפיצו עדכון שמאפשר להציג כתוביות ללא כתב מראה.
אני מיהרתי ועדכנתי את המכשיר שלי ואז נתקלתי בבעיה..
לפני העדכון הDVD היה מלביש לי את התרגום על הסרט בצורה אוטומטית, כלומר אם הייתי בוחר בסרט X.avi הוא היה מלביש לי ישר את X.srt, עכשיו אחרי העדכון אני צריך לעשות את הפעולה הזאת דרך השלט (הכוונה היא שבמידה וA זה התרגום הראשון בדיסק אז הDVD ילביש אותו גם על הסרט A גם על B וגם על C ואני צריך ללחוץ על כפתור SUBTITLEעד שוהא מגיע לתרגום הרצוי.)
אני עובד עם השלט של הרסיבר שבו אין את הכפתור הנ"ל.
שלחתי מייל לט.ר והוא כתב לי "לא הבנתי מה אתה בדיוק רוצה תתקשר".
התקשרתי והאדון (דני יורדן) לא נותן לי לסיים משפט.
אני מנסה להסביר לו את הבעיה והוא קוטע אותי כל פעם מחדש ואומר לי שאני לא יודע כלום על הDVD ושאני אביא אותו למעבדה, אני מנסה להסביר לו שהDVD תקין ושרק יסביר לי איך אני מגדיר לDVD שילביש את הכתוביות בצורה אוטומטית, אז הוא אומר שבכלל אין כזאת אופציה ואני מצטט "אני רואה שאתה בכלל לא בקטע הזה" ושיש לו את הDVD הזה מהיום שהוא יצא והוא לא יודע על מה אני מדבר..
אני מנסה להסביר לו שעבדתי בשיטה הזאת עד עכשו והוא שוב קוטע אותי באמצע ואומר לי "למה אתה לא עובד עם תיקיות?".
אני אומר לו שניסיתי בעבר לעבוד עם תיקיות אבל הDVD הראה לי שקיימת רק תיקה אחת ולא הצלחתי לעבור בין התיקיות והוא אמר לי "אז אתה לא יודע להשתמש בDVD" והסביר לי לי איך להשתמש בו, אני מנסה להגיד לו שכבר נסיתי את מה שהוא אומר אבל הוא ממשיך בשלו.
אמרתי לו שינסה לבדוק אם יש דרך אחרת והוא אומר "תביא את הDVD למעבדה".
הבנתי שאין עם מי לדבר ואמרתי לו יפה שלום...
חבל לי שהם גם היבואנים של קליפש ושאני "מפרנס" כאלה אנשים..
השירות של האיש הזה היה מתחת לכל ביקורת וזה בלשון המעטה..
יש לי DVD של פיונייר מדגם DV-470.
ט.ר הפיצו עדכון שמאפשר להציג כתוביות ללא כתב מראה.
אני מיהרתי ועדכנתי את המכשיר שלי ואז נתקלתי בבעיה..
לפני העדכון הDVD היה מלביש לי את התרגום על הסרט בצורה אוטומטית, כלומר אם הייתי בוחר בסרט X.avi הוא היה מלביש לי ישר את X.srt, עכשיו אחרי העדכון אני צריך לעשות את הפעולה הזאת דרך השלט (הכוונה היא שבמידה וA זה התרגום הראשון בדיסק אז הDVD ילביש אותו גם על הסרט A גם על B וגם על C ואני צריך ללחוץ על כפתור SUBTITLEעד שוהא מגיע לתרגום הרצוי.)
אני עובד עם השלט של הרסיבר שבו אין את הכפתור הנ"ל.
שלחתי מייל לט.ר והוא כתב לי "לא הבנתי מה אתה בדיוק רוצה תתקשר".
התקשרתי והאדון (דני יורדן) לא נותן לי לסיים משפט.
אני מנסה להסביר לו את הבעיה והוא קוטע אותי כל פעם מחדש ואומר לי שאני לא יודע כלום על הDVD ושאני אביא אותו למעבדה, אני מנסה להסביר לו שהDVD תקין ושרק יסביר לי איך אני מגדיר לDVD שילביש את הכתוביות בצורה אוטומטית, אז הוא אומר שבכלל אין כזאת אופציה ואני מצטט "אני רואה שאתה בכלל לא בקטע הזה" ושיש לו את הDVD הזה מהיום שהוא יצא והוא לא יודע על מה אני מדבר..
אני מנסה להסביר לו שעבדתי בשיטה הזאת עד עכשו והוא שוב קוטע אותי באמצע ואומר לי "למה אתה לא עובד עם תיקיות?".
אני אומר לו שניסיתי בעבר לעבוד עם תיקיות אבל הDVD הראה לי שקיימת רק תיקה אחת ולא הצלחתי לעבור בין התיקיות והוא אמר לי "אז אתה לא יודע להשתמש בDVD" והסביר לי לי איך להשתמש בו, אני מנסה להגיד לו שכבר נסיתי את מה שהוא אומר אבל הוא ממשיך בשלו.
אמרתי לו שינסה לבדוק אם יש דרך אחרת והוא אומר "תביא את הDVD למעבדה".
הבנתי שאין עם מי לדבר ואמרתי לו יפה שלום...
חבל לי שהם גם היבואנים של קליפש ושאני "מפרנס" כאלה אנשים..
השירות של האיש הזה היה מתחת לכל ביקורת וזה בלשון המעטה..
1.למה בפורום ללא קשר?
2.למה לא שאלת קודם בפורום?
2.למה לא שאלת קודם בפורום?
הכי טוב לא לפנות אליהם, רק אם זאת בעיה טכנית...
וחבל שזה ככה...
וחבל שזה ככה...
1.תבקש שיעבירו לך את השרשור
2.אף פעם לא מאוחר
2.אף פעם לא מאוחר
דיבור לא נאה מצידו
יצא לי פעם לדבר איתו אבל הוא לא דיבר ככה אז....
בכל אופן הוא צודק בקטע של התקיות
וגם בקטע שאתה אמור להביא לו את המכשיר למעבדה ככה הוא יכול לראות בעניים
שלו מה הבעיה, אמנם זה בת"א אבל אין ברירה....
יצא לי פעם לדבר איתו אבל הוא לא דיבר ככה אז....
בכל אופן הוא צודק בקטע של התקיות
וגם בקטע שאתה אמור להביא לו את המכשיר למעבדה ככה הוא יכול לראות בעניים
שלו מה הבעיה, אמנם זה בת"א אבל אין ברירה....
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
וגם לשרשור הזה- http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=15901
זה כנראה אותו "דני" איש שרות למופת
זה כנראה אותו "דני" איש שרות למופת
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')נכון, זה אותו דני - דני יורדן. אגב, עם הסיפור שלי ניסיתי ללכת הלאה ולדבר עם גיל לייזר (אחראי על שיווק)- וגם שם לא מצאתי אוזן קשובה במיוחד. וויתרתי.zy כתב:וגם לשרשור הזה- http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=15901
זה כנראה אותו "דני" איש שרות למופת...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
גיל לייזר זה שם המשפחה האמיתי..shay כתב:גיל "לייזר"
זה שם מעוברת?
מתקופת הלייזר דיסקים??
מה רע ב- "גיל בלו ריי"?...
חמד של בחור ונותן שירות משכמו ומעלה..
האחרים צריכים ללמוד ממנו.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
משום מה צצות פה יותר מידי ידיעות על שירות לקוחות גרוע של ט.ר.
אני זוכר שלי היתה בעיה עם הOPPO שלי דיברתי עם אותו בחור "סימפטי" וסיפרתי לו קצת על הבעיה בריצוד בין ה435 שלי לבין הנגן,הוא החליט שהנגן דפוק ושהוא לא מבין בכלל למה קונים נגן כזה כי הוא "לא שווה כלום" היות ואין דבר כזה להמיר תמונה, כבר אז הבנתי עם מי יש לי עסק ופשוט נפרדתי בידידות.
אגב לי יש בעיה אחרת עם ט.ר בנוגע לקרטליזציה אבל אני חושב שזה לשרשור אחר,אני עוד חוקר את הנושא עד הסוף מסקנות יוגשו בקרוב.
אני זוכר שלי היתה בעיה עם הOPPO שלי דיברתי עם אותו בחור "סימפטי" וסיפרתי לו קצת על הבעיה בריצוד בין ה435 שלי לבין הנגן,הוא החליט שהנגן דפוק ושהוא לא מבין בכלל למה קונים נגן כזה כי הוא "לא שווה כלום" היות ואין דבר כזה להמיר תמונה, כבר אז הבנתי עם מי יש לי עסק ופשוט נפרדתי בידידות.
אגב לי יש בעיה אחרת עם ט.ר בנוגע לקרטליזציה אבל אני חושב שזה לשרשור אחר,אני עוד חוקר את הנושא עד הסוף מסקנות יוגשו בקרוב.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
לא יודע, לא יודע... במקרה שלי הוא לא קיים את מה שהבטיח, ואני לא התעקשתי כי כבר התעייפתי מהתקשרות עם ט.ר. ...נמר כתב: גיל לייזר זה שם המשפחה האמיתי..
חמד של בחור ונותן שירות משכמו ומעלה. האחרים צריכים ללמוד ממנו....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים