הוזמנה מערכת
לרגל הכניסה המתקרבת לדירה החדשה הוחלט לרכוש מערכת ק"ב.
עם אפס הבנה וקשיים תקציביים החלו החיפושים,בהתחלה בזאפ אח"כ גוגל וכך הגעתי לפורום שבו בעיקר קראתי...
בהתחלה חשבנו על מה שאתם מכנים מוצרי מדבקה בתקציב 2500,אך עם הקריאה הבנתי את הצורך להעלות בתקציב,או לחפש יד שניה.
לא מצאתי משהו שעיניין אותי משומש ולבסוף הוזמן: רסיבר פיוניר 821 וסט של מורל.
כמובן שחרגנו מהתקציב... הבחירה הראשונית היתה בפיוניר 521,אבל בעצת המוכר נבחר ה821 בין היתר בשל אפשרות לשליטה ברמקולים נוספים בגינה(עתידי)
הרמקולים שניקנו הם 2 קדמיים,סנטר ובס,בלי אחוריים מכיוון שאני לא רוצה לחצוב בקיר. בהנחה שהמערכת תשמש לסרטים ומוזיקה כמעט באותה מידה האם הוויתור על האחוריים הוא שגיאה רצינית?
עם אפס הבנה וקשיים תקציביים החלו החיפושים,בהתחלה בזאפ אח"כ גוגל וכך הגעתי לפורום שבו בעיקר קראתי...
בהתחלה חשבנו על מה שאתם מכנים מוצרי מדבקה בתקציב 2500,אך עם הקריאה הבנתי את הצורך להעלות בתקציב,או לחפש יד שניה.
לא מצאתי משהו שעיניין אותי משומש ולבסוף הוזמן: רסיבר פיוניר 821 וסט של מורל.
כמובן שחרגנו מהתקציב... הבחירה הראשונית היתה בפיוניר 521,אבל בעצת המוכר נבחר ה821 בין היתר בשל אפשרות לשליטה ברמקולים נוספים בגינה(עתידי)
הרמקולים שניקנו הם 2 קדמיים,סנטר ובס,בלי אחוריים מכיוון שאני לא רוצה לחצוב בקיר. בהנחה שהמערכת תשמש לסרטים ומוזיקה כמעט באותה מידה האם הוויתור על האחוריים הוא שגיאה רצינית?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קודם כל, תתחדש ותהנה, ונשמח כמובן גם לראות תמונות..!
באשר לוויתור על האחוריים, אם המטרה היא לשמוע סרטים בסראונד מלא, אז בהחלט יש כאן פספוס לעניות דעתי...
שקלת להעמיד את האחוריים על סטנדים במקום לתלות אותם על הקיר?
באשר לוויתור על האחוריים, אם המטרה היא לשמוע סרטים בסראונד מלא, אז בהחלט יש כאן פספוס לעניות דעתי...
שקלת להעמיד את האחוריים על סטנדים במקום לתלות אותם על הקיר?
תודהעל התגובה וכמובן יועולו תמונות שניכנס לדירה.
לא שקלתי להעמיד על סטנדים משתי סיבות: הראשונה עקב מבנה הסלון אחוריים יחייבו תעלה לא רק בגובה פנאל,אלא גם הקפה של חלון יציאה למרפסת.נראה לי שזה יכער מעט.והסיבה השניה היא שלבת שלי בת השנה וקצת יש דרך משלה לטפל בעצמים שמפריעים לה במרחב...
אשמח לשמוע דעתך גם בנושא איכות האלמנטים שנבחרו והאם קלעתי למטרה:מערכת ברמת כניסה אך שתשאר עדכנית לאורך זמן?(המערכת עדיין בחנות יש מקום לשינויים)
לא שקלתי להעמיד על סטנדים משתי סיבות: הראשונה עקב מבנה הסלון אחוריים יחייבו תעלה לא רק בגובה פנאל,אלא גם הקפה של חלון יציאה למרפסת.נראה לי שזה יכער מעט.והסיבה השניה היא שלבת שלי בת השנה וקצת יש דרך משלה לטפל בעצמים שמפריעים לה במרחב...
אשמח לשמוע דעתך גם בנושא איכות האלמנטים שנבחרו והאם קלעתי למטרה:מערכת ברמת כניסה אך שתשאר עדכנית לאורך זמן?(המערכת עדיין בחנות יש מקום לשינויים)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה
ולשאלה ששאלת ובכן קולנוע ביתי ללא סראונד זה לא בדיוק קולנוע ביתי.
יש חשיבות ענקית לרמקולי סראונד.
עצתי לך תחצוב בקיר ותבצע תיקון , ממש לא סיפור.
ולשאלה ששאלת ובכן קולנוע ביתי ללא סראונד זה לא בדיוק קולנוע ביתי.
יש חשיבות ענקית לרמקולי סראונד.
עצתי לך תחצוב בקיר ותבצע תיקון , ממש לא סיפור.
תודה על התגובות.
כמה חרגתי בתקציב שלי....אני שוקל בחיוב להוסיף את האחוריים של הסט.
לגבי עיניין מקור המוסיקה\סרטים,לפחות בהתחלה יהיה נגן פשוט מאד.בנוסף מחשב נייד,האם איחסון קבצים(הופעות וסרטים) בדיסק קשיח חיצוני והקרנה דרך הלפטופ הוא משהו הגיוני?
לגבי עיניין מקור המוסיקה\סרטים,לפחות בהתחלה יהיה נגן פשוט מאד.בנוסף מחשב נייד,האם איחסון קבצים(הופעות וסרטים) בדיסק קשיח חיצוני והקרנה דרך הלפטופ הוא משהו הגיוני?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה והנייד שלך בנוי להעביר את פורמטי הסאונד החדשים שימוש בו כמדיה סנטר הגיוני ביותר.yakova כתב:תודה על התגובות.
לגבי עיניין מקור המוסיקה\סרטים,לפחות בהתחלה יהיה נגן פשוט מאד.בנוסף מחשב נייד,האם איחסון קבצים(הופעות וסרטים) בדיסק קשיח חיצוני והקרנה דרך הלפטופ הוא משהו הגיוני?...
אפשרות נוספת היא רכישת סטרימר יד שניה בכ 500 ש״ח ובזה נגמר כל הסיפור.