חוק הטכנאים...לא תופס לגבי התקנה?
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני זוכר במפורש שחוק הטכנאים לא חל על התקנות חדשות, אולם אני לא מצליח למצוא לזה סימוכין בנוסח החוק.
http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CCFFC ... F4E72D.htm
מדובר על קריאת תיקון אך לא מצוין לגבי התקנות חדשות.
http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CCFFC ... F4E72D.htm
מדובר על קריאת תיקון אך לא מצוין לגבי התקנות חדשות.
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
חל ועוד איך!
פניה בכתב למועצה לשידורי לווין וכבלים + מייל + טלפון.
פניה למשרד התקשורת
אחרי כמה ימים חוזרים אליך על 4
פניה למשרד התקשורת
אחרי כמה ימים חוזרים אליך על 4
קרה לי היום מקרה דומה מאוד עם חברת יס.
הטכנאי הגיע באיחור של כשעה, ולאחר שהגיע סירב לבצע התקנה בנימוק שקיימת תשתית טלפון הוט בדירה, מה שמצריך העברה של כבל RG נוסף מארון ההסתעפות לדירה. הוא טען שהצינור צר מדי, למרות שמדובר בבניין חדש, ושיש צורך בצוות התקנה כדי לנסות להשחיל.
מהשירות של יס נמסר לי שאין מה לעשות באותו היום, וייתכן שאין מה לעשות בכלל, אלא אם אחתום על טופס התנתקות מהוט. כשדרשתי פיצוי 600ש״ח כחוק אמרו שלא נותנים מאחר שהחוק לא חל על התקנות חדשות.
לפותח השירשור: אשמח להתעדכן - האם הצלחת לקבל פיצוי בסוף?
הטכנאי הגיע באיחור של כשעה, ולאחר שהגיע סירב לבצע התקנה בנימוק שקיימת תשתית טלפון הוט בדירה, מה שמצריך העברה של כבל RG נוסף מארון ההסתעפות לדירה. הוא טען שהצינור צר מדי, למרות שמדובר בבניין חדש, ושיש צורך בצוות התקנה כדי לנסות להשחיל.
מהשירות של יס נמסר לי שאין מה לעשות באותו היום, וייתכן שאין מה לעשות בכלל, אלא אם אחתום על טופס התנתקות מהוט. כשדרשתי פיצוי 600ש״ח כחוק אמרו שלא נותנים מאחר שהחוק לא חל על התקנות חדשות.
לפותח השירשור: אשמח להתעדכן - האם הצלחת לקבל פיצוי בסוף?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לא מגיע לך פיצוי.
תחשוב בהגיון,פיזית אתה עוד לא מנוי.עוד לא עברת תהליך אקטיווווציה.מממש כמו שאתה רוכש תוכנה חוקית של וווינדוס
שלא מופעלת עד האיקטוב.אתה פשוט לא רשום לשרות בצורה כלשהיא.
חוץ מיזה ,בהחלט הוספת כבל נוסף באותו צינור מחדר המדרגות הביתה -משימה לא פשוטה ודורשת אדם נוסף .
במרבית המקרים אפשר להעזר בלקוח ,כל עוד הלקוח לא נכה ומוכן לשתף פעולה.במקום לתאם התקנה למועד נוסף
בו יגיע שוב מתקין בודד שפשוט יזמן טכנאי נוסף להשחלה בתעלה.
תחשוב בהגיון,פיזית אתה עוד לא מנוי.עוד לא עברת תהליך אקטיווווציה.מממש כמו שאתה רוכש תוכנה חוקית של וווינדוס
שלא מופעלת עד האיקטוב.אתה פשוט לא רשום לשרות בצורה כלשהיא.
חוץ מיזה ,בהחלט הוספת כבל נוסף באותו צינור מחדר המדרגות הביתה -משימה לא פשוטה ודורשת אדם נוסף .
במרבית המקרים אפשר להעזר בלקוח ,כל עוד הלקוח לא נכה ומוכן לשתף פעולה.במקום לתאם התקנה למועד נוסף
בו יגיע שוב מתקין בודד שפשוט יזמן טכנאי נוסף להשחלה בתעלה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
זורו44- לא הבנתי את הטיעון שלך לעניין הפיצוי - הוא לא מתייחס לחוק, ולטעמי גם חסר הגיון.
בכל מקרה הנה עדכון: יס לא מוכנים לבצע את ההתקנה!
הם הציעו לי 2 אופציות: או שאחתום על טופס התנתקות מהוט, או שאביא חשמלאי על חשבוני לביצוע העבודה, ובנוסף אאלץ לשלם 285 ש"ח דמי התקנה ליס.
מאחר שלא הסכמתי לאופציות הנ"ל הנציג אמר שמבטלים לי את המנוי באופן חד צדדי.
להבנתי מדובר על ביטול חוזה מפאת כדאיות עסקה - דבר שאסור על פי חוק. הלא אם "חשמלאי" שאני אביא יכול לבצע את העבודה, מדוע טכנאי/צוות של יס לא יכול?
אני אגיש תלונה בכתב למועצה לשידורי כבלים ולווין ולמשרד התקשרות.
האם יש עוד עצות לגבי דרכי פעולה אפשריות?
בכל מקרה הנה עדכון: יס לא מוכנים לבצע את ההתקנה!
הם הציעו לי 2 אופציות: או שאחתום על טופס התנתקות מהוט, או שאביא חשמלאי על חשבוני לביצוע העבודה, ובנוסף אאלץ לשלם 285 ש"ח דמי התקנה ליס.
מאחר שלא הסכמתי לאופציות הנ"ל הנציג אמר שמבטלים לי את המנוי באופן חד צדדי.
להבנתי מדובר על ביטול חוזה מפאת כדאיות עסקה - דבר שאסור על פי חוק. הלא אם "חשמלאי" שאני אביא יכול לבצע את העבודה, מדוע טכנאי/צוות של יס לא יכול?
אני אגיש תלונה בכתב למועצה לשידורי כבלים ולווין ולמשרד התקשרות.
האם יש עוד עצות לגבי דרכי פעולה אפשריות?