בעיה : רסיבר דנון מכבה את עצמו - מצורף סרטון
שלם רב לכולם ,
רכשתי רסיבר DENON AVR-1311 , אחרי חודש היתה תקלה ברסיבר הוא היה פשוט נתקע , עדיין שומעים אבל לא מגיב לכיבוי או לכל פעולה אחרת פשוט תקוע . את הבעיה הזו תיקנו לי ע"י עדכון גירסא.
הכל עבד יופי עד שהשבוע הרסיבר שוב התחיל לעשות לי בעיה , הפעם אני מדליק את הרסיבר הוא נדלק מנגן 2 שניות ואז מכבה את עצמו והנורית הופכת לאדום מהבהב ( בד"כ היא ירוקה ).
צילמתי סרטון קצר כיצד הרסיבר נכבה :
אני רוצה לציין שיש לי ציוד חדש לגמרי :
YES MAX HD מקליט.
רמקולים חדשים עם BOSE
טלוויזיה : פנסוניק LED 42"
אשמח תגובות , פעם שניה בדרך למעבדה תוך 4 חודשים. מה אתם אומרים ?
רכשתי רסיבר DENON AVR-1311 , אחרי חודש היתה תקלה ברסיבר הוא היה פשוט נתקע , עדיין שומעים אבל לא מגיב לכיבוי או לכל פעולה אחרת פשוט תקוע . את הבעיה הזו תיקנו לי ע"י עדכון גירסא.
הכל עבד יופי עד שהשבוע הרסיבר שוב התחיל לעשות לי בעיה , הפעם אני מדליק את הרסיבר הוא נדלק מנגן 2 שניות ואז מכבה את עצמו והנורית הופכת לאדום מהבהב ( בד"כ היא ירוקה ).
צילמתי סרטון קצר כיצד הרסיבר נכבה :
אני רוצה לציין שיש לי ציוד חדש לגמרי :
YES MAX HD מקליט.
רמקולים חדשים עם BOSE
טלוויזיה : פנסוניק LED 42"
אשמח תגובות , פעם שניה בדרך למעבדה תוך 4 חודשים. מה אתם אומרים ?
קרה לי פעם ברסיבר של דנון .
זה קשור לחיבור של הרמקולים מאחורה - אולי הם מקצרים .
אני פשוט ניתקתי את כם החיבורים של הרמקולים מאחורה (כשהרסיבר כבוי) , חיברתי אותם מחדש והכול עובד .
יכול להיות שאחד החיבורים מקצר - בכל מקרה תנתק ותחבר אותם שוב .
זה קשור לחיבור של הרמקולים מאחורה - אולי הם מקצרים .
אני פשוט ניתקתי את כם החיבורים של הרמקולים מאחורה (כשהרסיבר כבוי) , חיברתי אותם מחדש והכול עובד .
יכול להיות שאחד החיבורים מקצר - בכל מקרה תנתק ותחבר אותם שוב .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
היום בערב אבדוק אם זה הרמקולים
למרות שניראה לי שממש לא אלו רמקולים חדשים של BOSE , חיבורים חדשים הכל חדש.
יש לי בעיה דומה ברסיבר YAMAHA ישן...אולי תדעו לעזור גם לי...
אצלי הרסיבר גם לפעמים נכבה (לא עובר לSTANDBY אלא לגמרי נכבה, הנורה האדומה של הסטנדביי לא דולקת) ואז אני יכול להדליק אותו אבל הוא לרוב נכבה שוב אחרי כמה שניות/דקות.
רק שזה לא תמיד קורה...זה יכול לפעמים לא לעבוד בכלל (לכבות אחרי כמה שניות כל פעם) ולפעמים לעבוד חלק לכמה שעות.
מה זה יכול להיות?
תודה
אצלי הרסיבר גם לפעמים נכבה (לא עובר לSTANDBY אלא לגמרי נכבה, הנורה האדומה של הסטנדביי לא דולקת) ואז אני יכול להדליק אותו אבל הוא לרוב נכבה שוב אחרי כמה שניות/דקות.
רק שזה לא תמיד קורה...זה יכול לפעמים לא לעבוד בכלל (לכבות אחרי כמה שניות כל פעם) ולפעמים לעבוד חלק לכמה שעות.
מה זה יכול להיות?
תודה
תוציא אותו מהחשמל למשך הלילה. למחרת תחבר ותדליק. האם הוא עדיין זוכר את את כל ההגדרות בזכרון? אם לא, אז הבעיה היא שהסוללה לגיבוי הפנימית המותקנת על הלוח הראשי נשפכה על הלוח וגרמה לקורוזיה וקצרים בסביבת המעבד הראשי של הרסיבר.. אם זה המצב, ניתן לנסות לנקות את האזור המזוהם עם ספריי לניקוי מגעים ולהחליף את הסוללה (זה למעשה קבל של 1 או 0.5 פראד). זה יםתור את הבעיה בהסתברות של 50% אם הקורוזיה מהסוללה לא חדרה לשכבות עמוקות בלוח הראשי שהוא רב שכבתי.. אם זה לא עוזר.. אז אפשר לזרוק את הרסיבר לפח... זו בעיה ידועה ברסיברים של ימהה משנת ייצור של עד 2005 (מאז הם עברו לזכרון בלתי נדיף)..Scanner כתב:יש לי בעיה דומה ברסיבר YAMAHA ישן...אולי תדעו לעזור גם לי...
מה זה יכול להיות?
תודה...
אתה בטוח שהסוללה נשפכה?Sexter כתב: תוציא אותו מהחשמל למשך הלילה. למחרת תחבר ותדליק. האם הוא עדיין זוכר את את כל ההגדרות בזכרון? אם לא, אז הבעיה היא שהסוללה לגיבוי הפנימית המותקנת על הלוח הראשי נשפכה על הלוח...
ואולי היא סתם התרוקנה ....
או שאולי רכיב ה EEPROM נדפק ואינו שומר את המידע?
Scanner תנסה למצוא פה תשובה
(לא סיפקת את הדגם)
אלו שאלות ותשובות על הנושא YAMAHA RECEIVER SHUT DOWN
http://www.fixya.com/search.aspx?ref=se ... HUT%20DOWN&
השילוב של כיבוי עצמי עם אי שמירת זכרון ברסיברי ימהה הוא ב 90% מהמקרים נזק ללוח הראשי בעקבות שפיכת סוללת הגיבוי מנסיון שהיה לי עם 2 רסיבריםb2k כתב:אתה בטוח שהסוללה נשפכה?Sexter כתב: תוציא אותו מהחשמל למשך הלילה. למחרת תחבר ותדליק. האם הוא עדיין זוכר את את כל ההגדרות בזכרון? אם לא, אז הבעיה היא שהסוללה לגיבוי הפנימית המותקנת על הלוח הראשי נשפכה על הלוח...
ואולי היא סתם התרוקנה ....
או שאולי רכיב ה EEPROM נדפק ואינו שומר את המידע?
Scanner תנסה למצוא פה תשובה
(לא סיפקת את הדגם)
אלו שאלות ותשובות על הנושא YAMAHA RECEIVER SHUT DOWN
http://www.fixya.com/search.aspx?ref=se ... HUT%20DOWN&...