הפלאזמה היחידה שמומלצת באתר היא:PS51D550 ??אין משהו אחר בטווח מחירים??

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sliderr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש פלאזמה איכותית, בגודל 46 עד 51 אינץ' בטווח מחירים עד 5500 שקלים.
הפלאזמה היחידה שמדברים עליה בפורום היא סמסונג PS51D550 .
אף אחד לא נתקל בפלאזמה אחרת עם אותם איכויות?אשמח לשמוע עוד דגמים.
אני יותר מחפש משהו בכיוון של 46 אינץ'.
תודה לעוזרים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

יש המון מסכים שמדברים עליהם...

בפלזמה אין המון אופציות פשוט - סמסונג, LG ופנסוניק הם השחקניות היחידות.

sliderr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

לא משנה אם הוא 46,47,50,51,אין מסך פלזמה יותר טוב מ PS51D550 בטווח המחירים האלה?

דניאלהבוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

שמע ה D550 כל כך מדוברת לי כי היא הכי טובה מבין הפלזמות יש את הפלזמות של פנסוניק שהם הכי טובות יש את ה VT20 וה VT30 שאלה ספינות הדגל של פנסוניק ולסמסונג יש את הD8000 שהיא ספינת הדגל הם לא רואות את הD550 אבל העניין הוא שהם מאוד יקרות ובמחיר שאתה דיברת הD550 זו תמורה ענקית למחיר קטן

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #5 

היא הכי מדוברת משום שהיא בין החברות המובילות כיום ליצור מסכי פלזמה כמו שעופר אמר
בנוסף המחיר פשוט מטורף לעומת מה שיש במוצר,51" FULL HD 3D,DVB-T,DTS זוג משקפיים שמגיע עם המסך וכ'ו אין בשוק המסכים היום
מפרט כזה במחיר כזה

AlonToledano
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

אל תתעוור מהמלצות.
אני כמעט סגרתי על הדגם. הלכתי שוב ושוב והתלהבתי עד שהגעתי לאל"מ סניף רמת אביב כי הציעו לי שם את המחיר הזול ביותר.
החנות הייתה מוארת והיתה מנורה מעוצבת שירדה מהתקרה באמצע החנות.. לא בקו ישר עם הטלויזיה (גם לי בסלון יש משהו דומה).
הרגשתי שאני מתעוור מרוב סינוור, משהו בזכוכית הקדמית גרם לזה להראות כמו כדור בדולח ובאותו רגע ממש החלטתי לא להסתכן עם השתקפות כזאת - זה מינוס בל יתואר לסלון מואר. זה משבית אותך בשעות אור (מי כמוני שאוהב בית מואר ופתוח כמה שיותר).

לראות חדשות או שידורים ארעיים כמו חפרפרת פשוט לא נוח ומתאים לי והאמת שקצת מאמץ לי את העיניים.
את החושך המוחלט והרס העיניים אני שומר לסרטים מעולים ב-HD.

אבל אין מה לומר החבר'ה פה צודקים - התמונה ב-HD, SD הייתה פנטסטית והקריאה מהFLASHDISK ואפילו מכונן קשיח עם תרגום - פשוט מושלם ומהיר.
אין לה מתחרים במחיר שלה ....U30 לא מגיעה לרמה שלה ב- SD, וגם ב-HD אחרי כמה כיולים בחנות לפי אתרים שונים ברשת הצבעים שלה היו מתים לטעמי.. ומשתקפת גם היא, PZ550 PK250 של LG משתקפות וגרועות לטעמי ב-SD. יפהפיות ב-HD.

אז מה לסיכום?
D550 ו-D490(HDR) שווים את הכסף לחדר מגורים/סלון חשוך/בעל פוטנציאל להיות מוגף לחלוטין ולא חלקית ב-ל-ב-ד.

המלצה נוספת - אם תצליח אז סחטיין ... 55c750 של סמסונג בזמנו (לפני חודש) הציעו לי מתצוגה ב-6400 כולל הובלה שזה מחיר מטורף לטלויזיה מעולה כזאת באל"מ יפו. מדובר בLCD עם תלת מימד מ-2010.
דרך קרוב שלי שעובד עם אל"מ ביררתי כמה שעות היו לה, בזמנו היא בדיוק הגיעה מתערוכה באילת ונפתחה עבור התערוכה, היו לה בערך 250 שעות עבודה. לא היה לה שום פגם חיצוני והסכימו לתת לי עליה 3 שנות אחריות מלאות של סמסונג כולל החלפה לחדשה במקרה שתקול (הסכימו לחתום על זה בקבלה). אגב באל"מ יפו ברגע שאתה קונה מתצוגה אתה יכול לדרוש מהמוכר להעלות על הקו את שירות הטכנאים שמביא להם את התצוגות ולשמוע בצורה אובייקטיבית את מצב הטלויזיה, רשום על כל טלויזיה בחנות את שעות העבודה שלה ואת ההיסטוריה שלה בצורה מסודרת (הראו לי).
כמובן שלקנות טלויזיה מתצוגה זה די מסוכן אבל כשמדובר על הנחה של למעלה מ-30% בדגם מומלץ ביותר עם אחריות מלאה מתחילים להעלם סימני השאלה.

שיהיה לך בהצלחה.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #7 

טלויזיה מתצוגה זה כמו רכב מהשכרה יותר גרוע מיד שניה ... צריבות.... שעות עבודה מרובות המפחיתות את איכות התמונה עבדה במצב STORE על מקסימום תאורה כדי וקונטרסט כדי להרשים את הקונים.... ועוד.... עדיף כבר יד שניה מבעלות פרטית
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”