האם המחירים ירדו עם דגמיי 2012
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
האם שווה לחכות לקיץ כדי שעם כניסת הדגמים החדשים של 2012 הדגמים של 2011 יירדו במחיר?
לא שאלה אובייקטיבית
משאלתך ברור שאתה מבין שמחירי הדגמים הנוכחיים ירדו. גם ברור שאתה מבין שיהיו דגמים חדשים, ואולי יהיו בהם תכונות שתרצה.
מה שלא ברור זה לאיזו תשובה אתה מצפה. התעשייה תמיד מתקדמת, תמיד יוצאים פיצ'רים חדשים. תמיד המחיר של הדגמים הישנים יורד. ההחלטה שלך צריכה להיות מבוססת על מה שמתאים לך והתזמון שמתאים לך, אחרת אתה יכול להעביר את כל החיים ב"לחכות לגודו".
בהצלחה
דן
מה שלא ברור זה לאיזו תשובה אתה מצפה. התעשייה תמיד מתקדמת, תמיד יוצאים פיצ'רים חדשים. תמיד המחיר של הדגמים הישנים יורד. ההחלטה שלך צריכה להיות מבוססת על מה שמתאים לך והתזמון שמתאים לך, אחרת אתה יכול להעביר את כל החיים ב"לחכות לגודו".
בהצלחה
דן
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני מתייחס לזה שאין לי תקציב בלתי מוגבל. מה שאומר שבטוח שכאשר ייצאו הדגמים החדשים אין סיכוי שאועל להרשות לעצמי אך מצד שני אוכל אולי לרכוש מסך יותר אייכותי כי הוא ייכנס לתקציב. גם זה עד הקיץ 3-4 חודשים?
בהחלט קורה כבר עכשיו.
אישית, לפני 3 שבועות רציתי להזמין מסך כי המחיר היה נראה לי אטרקטיבי.
כשבאתי לבצע את ההזמנה אמרו לי "מצטערים, נגמר ולא נייבא יותר, מחכים לדגמים החדשים".
כפי שציינו לפני, השאלה מאוד סובייקטיבית..
הפיתרון המיידי הוא לקנות דגמים של 2010 (אם בכלל נשארף אותם בטוח תמצא בזול).
אישית, לפני 3 שבועות רציתי להזמין מסך כי המחיר היה נראה לי אטרקטיבי.
כשבאתי לבצע את ההזמנה אמרו לי "מצטערים, נגמר ולא נייבא יותר, מחכים לדגמים החדשים".
כפי שציינו לפני, השאלה מאוד סובייקטיבית..
הפיתרון המיידי הוא לקנות דגמים של 2010 (אם בכלל נשארף אותם בטוח תמצא בזול).
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
תלוי במה מדובר. אני קניתי את ה 651Y קרוב ל 13K באחד מאתרי הקניות, בחור פה בפורום רכש אותה עכשיו ב 11K שזה מחיר סוף דגם והיום כשעברתי באחת הרשתות, אז המוכר שיודע שחיפשתי אותה בזמנו אמר שהמחיר ירד לאיזור ה 12K (כשקניתי המחיר באותה רשת היה מעל 14K אחרי מיקוח).
אכן זו תקופה טובה לרכוש כעת מסכים מדגמים יוצאים לפני כניסת החדשים.המחירים בהחלט יורדים ויורדים אבל יש כאן מידה לא קטנה של הימור שמתבטא בחוסר במלאי לדגם מסויים שלפי חוק מרפי זה יהיה דווקא הדגם שאתה מחפש...
לעניות דעתי,זוהי שעתך ושעת כושר להזדמנויות טובות לפני שיהיה מאוחר מדי.
בהצלחה
ליאור
לעניות דעתי,זוהי שעתך ושעת כושר להזדמנויות טובות לפני שיהיה מאוחר מדי.
בהצלחה
ליאור