אני עם חייגן וגם בלי חייגן, איך אבדוק אם יש הבדלים?
פשוט תפעיל את החייגן ותראה את ההבדלים מול שרתים ספציפיים (פינג, ניתוב, הורדות וכדומה)sky1sky10 כתב:שלום,
לאחר שעברתי ל 30 מגה בבב"ל מעל הוט, שמתי לב שאני גולש גם עם חייגן וגם בלי חייגן.
רציתי לדעת איך אוכל לבדוק אובייקטיבית מה יותר טוב?
תודה....
אם אתה ללא חיבור גיימר, לא אמורים להיות הבדלים. אם אתה עם חיבור גיימר - אתה תראה הבדלים בפינגים כשתהיה מחובר עם חייגן.
בזב"ל טוענים שגם החיבור ללא חייגן מעביר אותך דרך הכבל החדש. בפועל אין ברירה אלא להאמין להם. בעצם אין סיבה שלא... יש להם כבל משלהם. בפועל אתה לא תרגיש הבדל כשיש חיבור ללא גיימר, אז זה לא ממש משנה. בחיבור ללא חייגן דרך בזב"ל אני מקבל הפרש של כ- 15-20ms מאשר החיבור שלי עם חייגן (שמכיל גיימר). במצבך אתה אמור לקבל הפרשים זניחים הרבה יותר.sky1sky10 כתב:תודה,
חשבתי שחייגן (ללא קשר לגיימר) מנתב את הגלישה תוך שימוש ב POWERNGN ......
מסכים עם barman
בימים האחרונים גם אני עשיתי את הבדיקות האלה בין חייגן לבין ללא חייגן כדי לדעת אם להוריד את הגיימר לגמרי וגיליתי שלעיתים בגיימר אכן מרגישים שיפור במיוחד אם זה ב- Youtube שמרגישים באופן משמעותי את מהלך ה-buffering.
לעת עתה שווה להישאר עם הגיימר, אני לא מאמין שהם יורידו אותו לגמרי וימשיכו להציע אותו גם על פני הכבל החדש...
בימים האחרונים גם אני עשיתי את הבדיקות האלה בין חייגן לבין ללא חייגן כדי לדעת אם להוריד את הגיימר לגמרי וגיליתי שלעיתים בגיימר אכן מרגישים שיפור במיוחד אם זה ב- Youtube שמרגישים באופן משמעותי את מהלך ה-buffering.
לעת עתה שווה להישאר עם הגיימר, אני לא מאמין שהם יורידו אותו לגמרי וימשיכו להציע אותו גם על פני הכבל החדש...