הגדרות ברסיבר פיוניר 921. ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Roybens1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם בפעם הקודמת שכתבתי התלבטתי לגבי רסיבר אונקיו 609 למען האמת ההתלבטות הייתה בגלל הסכום
ביום שיש האחרון נכנסתי לחנות ולאחר שבאמת התבלבלתי מכל הרסיברים בסופו של דבר רכשתי פיוניר 921 לא יודע אם עשיתי את ההחלטה הנכונה אבל זה נעשה .
בכל אופן אני מפעיל איתו רביעית רמקולים 2 קדמיים ו2 סראונד של פולק אודיו wmo3 סאבוופר אקטיבי ימאה ״8 .
הבקשה שלי היא עזרה בהגדרות על מנת לנצל את הרסיבר . בחיבור הראשוני הרסיבר ביצע את ההגדרות האוטומטיות עי המיקרופון האים זה מספיק? כדי לנצל את היכולות . משום מה אני צריך להגביר את הווליום המון כדי לשמוע סאונד
בקיצור אני בטוח שייש כאן אנשים שמבינים בעניין אם יש אילו הגדרות שממליצים לשנות ידני על מנת לשפר
זהו תודה מראש לכל מי שיעזור

Roybens1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

התרשמות ראשונית

שליחה #2 

בהמשך להודעה הראשונה שלי אחרי יומיים שלושה של שימוש ברסיבר 921 אני יכול להגיד ששומעים מעולה
סוף סוף כל צליל נשמע הסאב נכנס כמו שצריך הכל מדויק השמעתי הופעה של פיל קולינס התחושה שנמצאים בקהל ממש מומלץ לכל מי ששוקל לרכוש מגבר ברמה הזו שווה כל שקל לדעתי

ep8350
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

נשמע מעניין

שליחה #3 

וואו תתחדש!

אני בדיוק שוקל להזמין רסיבר כזה ויש כמה דברים שמעניין אותי:
הזמנת אותו מחו"ל? ואם כן, באיזה שנאי מתח אתה משתמש?
ודבר שני, איזה רמקולים קנית?

ואני חייב להגיד שלפחות על הנייר זאת נראית באמת קניה מצויינת.

Roybens1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

פיוניר 921

שליחה #4 

טוב דבר ראשון סורי שלא הגבתי קודם ,נתחיל ככה רכשתי אותו בארץ דרך סיריוס באור יהודה לגבי החנות שירות מעולה נתנו לי את הזמן בהחלטה ולא לחצו ( הגעתי שאני נעול על אונקיו 609)
לגבי הרסיבר הוא פשוט אגדה כל יום שאני עובד איתו עוד אני מגלה דברים חדשים ונהנה ממנו יותר לא לחשוב פעמיים ללכת לקנות מה גם שעד היום הייה לי רסיבר ישן של קנווד אין מה להשוות .
אני מפעיל איתו ארבעה רמקולים של פולק אודיו owm3 נשמעים מעולה הם רמקולים קטנים סטאליטים בהתחלה דאגתי שהרסיבר יותר מדיי עבורם אבל ממש לא הייה לי הצורך להגביר למקסימום עוצמה בכדי לשמוע ממש. חזק
ק״ב נשמע אבסלוטי לפעמים התחושה שאני בתוך הסרט נותנים צליל עם תחושה של עומק נפלאה אגב ביחד איתם סאב של ימאה ״8 אקטיבי. הרמוניה לאוזניים. הצלילים של פיוניר כנראה בעיניי מושלמים
עכשיו לשאלתך. תראה בטוח שיש רסיברים טובים יותר כמובן שזה מתבטא במחיר גבוה הרבה יותר
הרסיבר הזה יעמוד מולם בכבוד לפי מה שרשמתי אתה מבין שאני יותר ממרוצה
והאפליקציות של אפל יש לי איפד ואיפון עם האיפד זה פשוט תענוג ויש כמובן תמיכה באייר פליי של אפל שזה יתרון גדול
לא מורגשת ירידה באיכות הצליל שמופק.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #5 

כיף לשמוע שבן אדם כלכך מבסוט מהמכשיר שלו (Y) (b) 8)

ep8350
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

:D באמת כיף!

במערכת שתכננתי שמתי באמת פולק אודיו owm3 בתור סראונד. אתה צודק שהם קטנים אבל מבחינת תמורה לכסף הם מהיותר משתלמים. בינתיים הזמנתי 2 סראונד, כאלה ולא 4, עד שאני אתרגל לרעיון של 7.1...

השאלה שלי היא לגבי רמקולים קדמיים, כי אני כנראה מעדיף רמקולים קדמיים רצפתיים בגלל המבנה של החדר. יש פה מישהו עם 921 ורמקולים רצפתיים במחיר שפוי שמרוצה מהשליוב כמו רויבנס?

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

חבר ל921 7.1 ןתהנה מכל העולמות

שליחה #7 

שלום וברכה

1. כנס לשרשורים של יוסי הרי- למד שם איך לכייל את ה921 .
הכיול נכון הוא של 83 כמו שיש לי אך הרבה פרמטרים דומים
וכמובן העיקריים
יוסי הרי מבין בעניין דבר איתו הוא מכיר את הפיוניר
תוכל להעזר בחבר בפורום 9000ES מבין גדול בכיול פיונירים
2. חבר רמקולים נצילים עד כמה שאפשר
ממליץ על 8-6 אום מינימום נצילות 86DB כך שלא אתה לא
רמקולים טובים עם הפיוניר = טנוי מוניטור אדיו וכמובן קליפשים מי שיכול ורוצה סאונד קולנועי גדול ענק
ויש סדרות זולות המתאימות לך גם

בקיצור בחירה מצויינת

חג שמח

avve1959
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 367
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #8 

אין ברירה, בכדי לקבל את הצליל המיטבי מהמערכת שברשותך צריך לקחת ולתת את הזמן הנדרש.
אני בעל רסיבר כמו שלך, משודך ל- http://www.cabasse.com/en/range/oceo/eole2 5.1ומרוצה מאוד.
נעזרתי במדריך של יוסי ה. שפורספ כאן באתר ועוד כמה שעות בכיולים ידניים בכדי להגיע לתוצאה שנשמעה לי באופן אישי, הכי טוב !!

בהצלחה.

hovavk
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

OWM3 POLKAUDIO -רמקולים

שליחה #9 

אני מעוניין לרכוש את הרמקולים בארה"ב דרך BUY2

קראתי שנדרש שנאי מיוחד לדגם הזה.

אשמח אם מישהו יוכל לספק לי את האינפורמציה הנדרשת על השנאי הנדרש( הספק וזרם) והיכן ניתן לרכוש אותו בארץ או בארצות הברית.

http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/ ... קה-גאדגטים

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”