אני יודע שיצאו כמה פוסטים (ממה שראיתי) בנושא אבל עדיין מתקשה להחליט, אז אסביר.
הדוד הטוב (אשכרה, דוד שלי) מתנדב להביא לי מקרן מטיול בארה"ב.
אני רוצה מקרן כבר המווון זמן ועכשיו ההזדמנות קפצה.
ברור לי שיהיו הוצאות נלוות נוספות בארץ (יש לי רסיבר ימאהה טוב, אבל צריך לקנות מסך, רמקולים ובטח עוד דברים שלא מכיר עדיין, את כולם אני מתכנן לקנות בארץ).
התקציב שלי הוא בערך 7K ש"ח (כשהמקרנים האלה עולים בערך 4-5K בארה"ב) ואם אצטרך אז אחרוג קצת...
וזה יהיה המקרן הראשון שלי.
מה לקנות???
רשמתי את שני הדגמים האלה בגלל הסקירה החיובית שזכו לה בפורום והתקציב, אבל אם יש רעיון אחר אשמח לשמוע.
אה, ואני חייב להחליט בימים הקרובים, אז ממש ממש ממש אודה לכל מי שיעזור.
כמה פרטים:
זה לסלון שלי שיכול להיות מוחשך לחלוטין אבל הקירות לבנים... המסך ייגלל מעלה חלונות זכוכית...מקווה שזו לא תהיה בעיה
מבחינת הצרכים שלי... אני לא חסיד של תלת-מימד (חוץ מאווטאר לא ראיתי אף סרט שזה הוסיף לו) אבל כולם פה אומרים שלא כדאי היום כבר לקנות מקרן דו-מימד כי בעתיד יהיה קשה למכור אותו אם ארצה לשדרג וכי העתיד הולך לשם וכו' וכו'... אני אשתמש בזה בעיקר לתכני דו-מימד ב- HD ובלו-ריי שאקנה/ אשכיר/ אוריד, כדי לראות סדרות עכשוויות וסרטים, בעיקר ישנים. לא מעניין אותי משחקים/ ספורט וכד', אם זה משנה. חשבתי לקנות את האפסון הדו-מימד 8350 שגם בתקציב שלי ואמור להיות מדהים באיכות, אבל קראתי בפורום על כך הרבה נורות מתפוצצות שירדתי מזה...
גמישות התקנה: די חשוב. אני אזמין מישהו מקצועי שיתקין ויכייל, אבל מעדיף שיהיה ניתן להקרין גם בזווית מהצד מארון ייעודי ולא רק מהמרכז בצורה שמי שיושב על הספה ידפוק את הראש כל פעם שיקום... (אין לי כוונה לשים את זה לפני הספה על השולחן ואין יכולת לשים בין המושבים או משהו, יש לי ספה פשוטה בסלון, צמודה לקיר הנגדי).
רגישות אישית לתופעת הקשתות: אין לי מושג. קראתי על זה כאן ואני אשתדל לקפוץ לאיזו חנות כדי לבדוק בימים הקרובים.
טוב, חפרתי מספיק ותודה לכל מי שקרא עד פה - אהיה ממש אסיר תודה על המלצות!!!!!
אני צריך להזמין בימים הקרובים מ-BH או מאמזון כדי שיגיע לדוד שלי בזמן.
*שאלת בונוס: מישהו שמע על נורות מתפוצצות באפסון 3010?
**שאלת בונוס 2: לאפסון 3010E יש אותה איכות הקרנה כמו הדגם החוטי? זה נשמע לי לא הגיוני משום מה, שהמידע זורם באותה רמה כמו דרך כבל HDMI, סליחה על השאלה המטופשת אם זה ממש ברור ורק לי לא...