דרוש טלויזיה LCD 32 בתקציב נמוך

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
arsenal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.

אני חייל אז ככה שאני לא רוצה לבזבז ממש הרבה כסף,יש לי קצת כסף שנשאר לי לפני שהתגייסתי ואני רוצה LCD חמודה בחדר בשביל לראות כדורגל בHD בסרטים שאני מוריד למחשב לראת על הטלויזיה בכיף ולא על המחשב. :|

יש הבדל קודם כל בין טלויזיות ג'נריות עם חברות לא מוכרות לעומת חברות איכותיות כמו סמסונג,LG וכד'..?
איך החבה שארפ או פוג'יקום?
כדאי להקפיד על אחריות ברכישת טלויזיה?

ראיתי עכשיו לדוגמא באתר GETIT את הטלויזיה הבאה:http://getit.co.il/Prod/67657/
חוץ מזה שמדובר בטלויזיה ברזולוציה נמוכה יש בה עוד חסרונות?(לפי הנתונים שמה אני רואה שהיא לא ממש איכותית,גם החברה הג'נרית מעוררת חשד)

חשבתי בינתיים על הדגם 32D400 של סמסונג,מישהו יכול לתת חו'ד?
הולך עליה בעיקר בגלל שיש בה גם ממיר DVB וגם בגלל שסמסונג זה מותג,כדאי לרדת במחיר וללכת על טושיבה או שארפ?,הם מספיק איכותיות?,אשמח ליעוץ.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

שארפ חברה מוכרת וטובה, פוג'יקום זאת מדבקה ישראלית.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #3 

נתחיל מזה שקודם כל אל תקנה אפילו בוטן דרך גט-איט. הזמנתי דרכם לפטופ שלקח לו למעלה מחודש להגיע, לבסוף כשקיבלתי אותו התברר לי שהוא משומש ועד שהם הואילו לקחת אותו בחזרה ולהחזיר לי את הכסף זה הסתכם בערך בחודשיים (אני סטודנט תפרן שכל שקל חשוב לו). אני עכשיו ממתין לפגישה שלנו בתביעות קטנות במאי על עוגמת נפש (מסכת טלפונים והמתנות עד שהצלחתי לקבל אותם לא עברתי בחיים שלי. משתדל אישית להתרחק מכל האתרים בסגנון).

מעבר לכך, פחות או יותר כל LCD שתקח ממותג טוב כגון LG,סמסונג,פנסוניק,שארפ וטושיבה צריך להיות טוב. תשתדל לקחת מותג עם בית ולא משהו ג'אנרי.
באשר להבדלים בין הדגמים אני לא בקיא ותמתין לוידיאופילים למינהם שימליצו לך יותר טוב. שים לב שאם אתה קונה ממבצעיי "ניקוי מדפים" של החג, שאתה לא קונה איזה דגם מזופט מלפני מס' שנים, ושיהיה מהפס הנוכחי או כמה שיותר קרוב לעכשיו.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

arsenal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אוקי.
דגמים מומלצים שכדאי להסתכל עליהם?,בינתיים אני פוזל לכיוון ה32D400.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”