משקפי 3D לאפסון 9000
שלום !
צריך עזרה ברכישת משקפי תלת מימד לאפסון 9000 רציתי לדעת אם יש משמעות לקניית משקפיים מקוריות של אפסון או שאפשר לרכוש משקפיים אוניברסליות שייתנו את אותה התוצאה בדיוק ?
ואגב אם אין משמעות למקוריות של אפסון אז אילו הכי מומלצות מהאוניברסליות
תודה מראש .
צריך עזרה ברכישת משקפי תלת מימד לאפסון 9000 רציתי לדעת אם יש משמעות לקניית משקפיים מקוריות של אפסון או שאפשר לרכוש משקפיים אוניברסליות שייתנו את אותה התוצאה בדיוק ?
ואגב אם אין משמעות למקוריות של אפסון אז אילו הכי מומלצות מהאוניברסליות
תודה מראש .
נערך לאחרונה על ידי eran360 ב 03/04/2012 12:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
משקפיים של אפסון/פנסוניק ורוב האוניברסליים יעשו את העבודה. לגבי אוניברסליים חשוב לבדוק שהם תואמים לתדר של אפסון ופנסוניק. אתה יכול גם לרכוש משקפי RF של מונסטר, שמעתי ממקור ראשון שהם מצויינים
ראיתי דווקא משובים חיוביים עליהם , אך יש למישהו רעיון איפה קונים אותם ?guyezra כתב:יש גם את אלה של חברת Xpand
שלפחות באתר רשום שהן תומכות באפסון...
ב ebay המחיר כולל משלוח מגיע למחיר של משקפי אפסון האורגנליות אז מה עדיף ?
תודה על הלינק , איך אני יודע אם זה כולל משלוח לארץ ? אני לא רשום באמאזון אני חסיד של איבייsmaster_1 כתב:http://www.amazon.com/Epson-V12H483001- ... =pd_cp_e_1
אמזון מוכרים את המשקפיים של אפסון ב 80$...
מסקירה וקריאה שעשיתי בפרומים שונים בחול באינטרנט הבנתי שהדעות חלוקות ושבעלי אפסון מדווחים שזה לא ממש תומךguyezra כתב:באתר שלהם רשום שהם כן תומכים...
הייתי שמח אם יש כאן מישהו באתר שיודע לומר לי אם בבעלותו מקרן אפסון ומשקפי XPAD והם מתפקדות כמו שצריך .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש לי משקפיים ישנות יחסית של XPAND (דור ראשון) והן לא עובדות טוב עם אפסון. מצד שני, החדשות אמורות לתמוך בכל השידורים החדשים, והאפסון תואם לחלוטין לסיגנל של פנסוניק, כך שמרבית הסיכוי שזה יעבוד כמו שצריך.
כשאתה אומר הדור החדש אתה מתכוון ל x103 או ל x104 ?oferlaor כתב:יש לי משקפיים ישנות יחסית של XPAND (דור ראשון) והן לא עובדות טוב עם אפסון. מצד שני, החדשות אמורות לתמוך בכל השידורים החדשים, והאפסון תואם לחלוטין לסיגנל של פנסוניק, כך שמרבית הסיכוי שזה יעבוד כמו שצריך....
http://www.xpand.me/support/forum/produ ... lasses/89/
זו הבעיה ש xpand שזה תומך באפסון לעומת זאת בעלי אפסון טוענים שיש איתם בעיות .
אין כאן אף אחד עם מקרן אפסון ושקפי xpand ?
זו הבעיה ש xpand שזה תומך באפסון לעומת זאת בעלי אפסון טוענים שיש איתם בעיות .
אין כאן אף אחד עם מקרן אפסון ושקפי xpand ?