d8000 vs d550
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה ההבדל באיכות בין הדגמים למעט זה שאחד הוא לד והשני הוא פלאזמה?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
א. יש גם את ה-D8000 בפלאזמה.
ב. D8000 - הוא ספינת הדגל של סמסונג, למה אתה משווה אותו בדגם שעולה שליש ופחות ממנו ?
ב. D8000 - הוא ספינת הדגל של סמסונג, למה אתה משווה אותו בדגם שעולה שליש ופחות ממנו ?
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

אני פשוט מנסה להבין את העניין עם המספרים באחד יש מספר של מאות ואחד של אלפים.
יש לי תקציב מומלץ של 5,500 ש"ח ואני רוצה טלוויזיה 50 אינץ' עם התפשרות ל-46 עם האייכות תעלה. מאחר ובתקציב זה אני לא יכול לרכוש את אחד הדגמים המובילים השאלה אם יש משהו אייכותי בתקציב כזה או שעדיף לוותר וללכת על דגמים שאפילו זולים יותר כי גם כך ההבדל לא יהיה משמעותי
יש לי תקציב מומלץ של 5,500 ש"ח ואני רוצה טלוויזיה 50 אינץ' עם התפשרות ל-46 עם האייכות תעלה. מאחר ובתקציב זה אני לא יכול לרכוש את אחד הדגמים המובילים השאלה אם יש משהו אייכותי בתקציב כזה או שעדיף לוותר וללכת על דגמים שאפילו זולים יותר כי גם כך ההבדל לא יהיה משמעותי
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

השימושים הם צפייה בכול סוגי המדיה (SD,HD ו-MKV) אין לי חלוקה לאחוזים כי באמצע השבוע אני צופה ב-SD ובסוף השבוע יהיה לי יותר זמן לתכנים האחרים. יש לי גם מצלמה שמצלמת בFHD אייכותי כך שצריך להיות לזה תמיכה בטלוויזיה.
מבחינת מיקום בסלון אז החלון פונה לכיוון צפון-צפון מזרח מה שאומר שבשעות הבוקר יש קרני אור מסויימים אך לקראת הצהריים כבר אין.
אני ראיתי שיש טלוויזיות יותר זולות והשאלה היא אם תהיה תמורה בעד הניצול המקסימלי של התקציב.
מבחינת מיקום בסלון אז החלון פונה לכיוון צפון-צפון מזרח מה שאומר שבשעות הבוקר יש קרני אור מסויימים אך לקראת הצהריים כבר אין.
אני ראיתי שיש טלוויזיות יותר זולות והשאלה היא אם תהיה תמורה בעד הניצול המקסימלי של התקציב.
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

ואם יורדים בגודל ל-46 אינץ' יהיה אפשרי להשיג טלוויזיה אייכותית יותר באותה עלות פחות או יותר? אם כן אז איזו?
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

האמת היא שאני ממש לא הייתי נעול על הססונג. בהתחלה ההתרשמות שלי מקריאה הייתה שהפלא שמה של פנאסוניק יותר טובה. גם החמש שנות אחריות מלאה נתנו גיבוי למחשבה שמדובר בטלוויזיות הכי טובות ביחס של עלות לאיכות. כשהגעתי לפורום הזה שמתי לב שמשבחים המון את הסמסונג.
מה ההבדל בעצם בין הd550 ל d6400?. הבנתי שהתלת כפי שכתבת ב6400 לא משהו. האם זה אומר שב550 הוא כן טוב?. האמת היא שאף פעם לא ראיתי בתלת מימד בטלוויזיה אז אני לא יודע למה לצפות. האם הבנתי נכון שהsd ב550 חלש? בהשוואה ל6400 או בכלל?
מה ההבדל בעצם בין הd550 ל d6400?. הבנתי שהתלת כפי שכתבת ב6400 לא משהו. האם זה אומר שב550 הוא כן טוב?. האמת היא שאף פעם לא ראיתי בתלת מימד בטלוויזיה אז אני לא יודע למה לצפות. האם הבנתי נכון שהsd ב550 חלש? בהשוואה ל6400 או בכלל?
יש מספר רב של ביקורות שנעשו ל שתי הדגמים
מצאו שהD550 קרוב מאוד במספר פרמטרים לD8000 ,עומק שחורים ,חדות ,3D {שוב במספר פרמטרים}
וכמובן שאין מה להשוות בין הדגמים, ה D8000 נחשב ל high-end והוא מסך יותר טוב ללא ספק בכלל
מצאו שהD550 קרוב מאוד במספר פרמטרים לD8000 ,עומק שחורים ,חדות ,3D {שוב במספר פרמטרים}
וכמובן שאין מה להשוות בין הדגמים, ה D8000 נחשב ל high-end והוא מסך יותר טוב ללא ספק בכלל