קניתי טלוויזיה - טושיבה 46TL838 - מאוכזב.
אהלן,
השבוע קנינו משקם אלקטריק ביריד של חבר טושיבה בגודל 46 אינטש מסדרת TL838 והאיכות בשידורים רגילים על הפנים (יס טוטאל - חיבור HDMI).
אבא שלי מאוד רצה לקנות סמסונג ואני מאוד לחצתי לקנות טושיבה כי זו החברה המועדפת עליי.
מה שפיתה את אבא שלי לקנות בסוף את הטושיבה הוא ה- 5 שנים אחריות מלאה לעומת 2 או 3 של סמסונג.
המחיר - סמסונג 46 עלתה בערך 6400 לעומת הטושיבה שקנינו ב- 5250.
והשקיפות, אבא שלי פחד שתהיה השתקפות עם האור והחלונות בבית.
הלכנו על הטושיבה ובבית האיכות בשידורי ערוץ 2, 10, NG רגיל וכד' לא משהו בכלל.
גיסי טוען שבביתו (LCD של סמסונג) האיכות הרבה יותר טובה.
מה גם - שמתי לב שבמעבר משידורים רגילים לשידור HD, יש מעבר של הטלוויזיה כמו איזה מעבר של רזולוציה.
אגב - בשידור HD רואים מעולה.
וכשעוברים משידור HD לשידור רגיל הטלוויזיה שוב משנה רזולוציה, היא כאילו מתכבה לממש שניה, ויש אפילו מין ריבועים ופסים סגולים, לשניה, ואז נדלקת. והאיכות - על הפנים.
אני לא יודע מה הבעיה ואבא שלי כבר שוקל להחזיר אותה ולקחת סמסונג ואני ממש לא רוצה.
אני לא יודע אם זה הבעיה של הממיר אבל אני לא חושב.
מה אני עושה עם הסיפור הזה?
מה שדוחף את אבא שלי להחליף הוא שהוא רצה בהתחלה ללכת על 55 אינטש ועכשיו כשהוא רואה שהאיכות לא משהו מבחינתו הוא רוצה אם כבר ללכת ולקחת 55 אינטש, פה אני עוד יכול לשכנע לקחת טושיבה 55 אינטש.
אני יודע שיש את סדרת XL700 של טושיבה ששמעתי שהיא ממש מצוינת.
מה אתם אומרים על כל הסיפור? אני כבר משתגע.
תודה רבה.
השבוע קנינו משקם אלקטריק ביריד של חבר טושיבה בגודל 46 אינטש מסדרת TL838 והאיכות בשידורים רגילים על הפנים (יס טוטאל - חיבור HDMI).
אבא שלי מאוד רצה לקנות סמסונג ואני מאוד לחצתי לקנות טושיבה כי זו החברה המועדפת עליי.
מה שפיתה את אבא שלי לקנות בסוף את הטושיבה הוא ה- 5 שנים אחריות מלאה לעומת 2 או 3 של סמסונג.
המחיר - סמסונג 46 עלתה בערך 6400 לעומת הטושיבה שקנינו ב- 5250.
והשקיפות, אבא שלי פחד שתהיה השתקפות עם האור והחלונות בבית.
הלכנו על הטושיבה ובבית האיכות בשידורי ערוץ 2, 10, NG רגיל וכד' לא משהו בכלל.
גיסי טוען שבביתו (LCD של סמסונג) האיכות הרבה יותר טובה.
מה גם - שמתי לב שבמעבר משידורים רגילים לשידור HD, יש מעבר של הטלוויזיה כמו איזה מעבר של רזולוציה.
אגב - בשידור HD רואים מעולה.
וכשעוברים משידור HD לשידור רגיל הטלוויזיה שוב משנה רזולוציה, היא כאילו מתכבה לממש שניה, ויש אפילו מין ריבועים ופסים סגולים, לשניה, ואז נדלקת. והאיכות - על הפנים.
אני לא יודע מה הבעיה ואבא שלי כבר שוקל להחזיר אותה ולקחת סמסונג ואני ממש לא רוצה.
אני לא יודע אם זה הבעיה של הממיר אבל אני לא חושב.
מה אני עושה עם הסיפור הזה?
מה שדוחף את אבא שלי להחליף הוא שהוא רצה בהתחלה ללכת על 55 אינטש ועכשיו כשהוא רואה שהאיכות לא משהו מבחינתו הוא רוצה אם כבר ללכת ולקחת 55 אינטש, פה אני עוד יכול לשכנע לקחת טושיבה 55 אינטש.
אני יודע שיש את סדרת XL700 של טושיבה ששמעתי שהיא ממש מצוינת.
מה אתם אומרים על כל הסיפור? אני כבר משתגע.
תודה רבה.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תלוי איזה דגם של סמסונג הוא ראה, 55 אינצ' אם של סמסונג המחיר הוא בהרבה יותר יקר [כנראה דגם D6400] בוא תעזור לנו לעזור לך
אני אישית ממש לא חובב את המסכים החדשים של טושיבה [אלא אם כן זו ה-Cevo]
אני אישית ממש לא חובב את המסכים החדשים של טושיבה [אלא אם כן זו ה-Cevo]
כן, ה- 55 אינטש עלו קרוב ל- 10,000 ש"ח.
יכול להיות שהוא יחליט להישאר עם 46 אבל להחליף לסמסונג.
הסתכלתי עכשיו על דגמי טושיבה, קיימים 3 דגמים ב- 46 איטנש.
מה שקנינו - TL838.
יש את - SL833.
ואת - WL768.
ממה שאני מבין ה- WL הכי טובה, נכון? היא גם הכי יקרה.
קראתי שהתצוגה הטובה ביותר היא אצל טושיבה CEVO אבל המחירים בשמיים, ואני לא חושב שיש 46 עם מעבד CEVO, או שאני טועה?
מה הסיבה שהאיכות לא טובה והאם זה הגיוני שהיא תהיה כ"כ גרועה לעומת סמסונג?
תודה.
יכול להיות שהוא יחליט להישאר עם 46 אבל להחליף לסמסונג.
הסתכלתי עכשיו על דגמי טושיבה, קיימים 3 דגמים ב- 46 איטנש.
מה שקנינו - TL838.
יש את - SL833.
ואת - WL768.
ממה שאני מבין ה- WL הכי טובה, נכון? היא גם הכי יקרה.
קראתי שהתצוגה הטובה ביותר היא אצל טושיבה CEVO אבל המחירים בשמיים, ואני לא חושב שיש 46 עם מעבד CEVO, או שאני טועה?
מה הסיבה שהאיכות לא טובה והאם זה הגיוני שהיא תהיה כ"כ גרועה לעומת סמסונג?
תודה.
אל תצפה ליותר מדי גם ממסכים של מותגים אחרים.
איכות השידורים הרגילים במקס טוטאל (ובאופן כללי) נמוכה, במיוחד בגודל 46''.
בדוק את איכות התמונה בערוצים 2,10 דרך המקלט הפנימי של הטלוויזיה. כך תדע אם הבעיה ב-YES או בטלוויזיה.
בדוק את איכות התמונה בערוצים 2,10 דרך המקלט הפנימי של הטלוויזיה. כך תדע אם הבעיה ב-YES או בטלוויזיה.
זה רעיון טוב, הבעיה שאין מאחור כניסה לאנטנה.
קראתי בתגובות לשאלות אחרות ששידורי ה- SD לא טובים ובמיוחד בארץ, אבל הוא טוען (גיסי) שבסמסונג שלו האיכות הרבה יותר טובה.
הערב הוא יביא לכאן את הטלוויזיה שלו ע"מ לעשות השוואה.
מה אתם אומרים על השירות של ניופאן? שמעתי שהוא מצוין, אני רוצה לדבר איתם לראות מה אפשר לעשות בעניין.
ואם אתם מכירים, איך הדגם 46WL768 והדגם 47XL700 ?
אני יודע שאלה 2 הדגמים הטובים ביותר בטווח המחירים הזה 5000-8000, ושהצפייה בהם מצוינת, האם אפשר להשיג מחנויות את ה- WL בפחות מ- 8000 שכתוב בזאפ?
כי כמו שכתוב בזאפ על הטלוויזיה שלי 5800 ואני קניתי אותה ב- 5200.
תודה.
קראתי בתגובות לשאלות אחרות ששידורי ה- SD לא טובים ובמיוחד בארץ, אבל הוא טוען (גיסי) שבסמסונג שלו האיכות הרבה יותר טובה.
הערב הוא יביא לכאן את הטלוויזיה שלו ע"מ לעשות השוואה.
מה אתם אומרים על השירות של ניופאן? שמעתי שהוא מצוין, אני רוצה לדבר איתם לראות מה אפשר לעשות בעניין.
ואם אתם מכירים, איך הדגם 46WL768 והדגם 47XL700 ?
אני יודע שאלה 2 הדגמים הטובים ביותר בטווח המחירים הזה 5000-8000, ושהצפייה בהם מצוינת, האם אפשר להשיג מחנויות את ה- WL בפחות מ- 8000 שכתוב בזאפ?
כי כמו שכתוב בזאפ על הטלוויזיה שלי 5800 ואני קניתי אותה ב- 5200.
תודה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הבל הבלים,לי יש את הדגם אומנם שנתון קודם אך מחובר לטוטאל וזה בהחלט נראה מצוין.asaf23 כתב:אל תצפה ליותר מדי גם ממסכים של מותגים אחרים.
בדוק את איכות התמונה בערוצים 2,10 דרך המקלט הפנימי של הטלוויזיה. כך תדע אם הבעיה ב-YES או בטלוויזיה....
כל הסוד זה כיול פשוט וטוב.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
ה 47XL700 נהדרת ולא מאכזבת היתחדשתי בה לאחרונה היתה ספינת דגל... ובשיא תהילתה עלתה קרב ל 3K בדולרים.... התמונה שלה מופלאה יש לה מעבד תמונה מדהים והשחורים שלה בהחלט לא אפורים.
המגרעות USB לא עובד עם דיסק קשיח ענק והרשת מאוד לא ידידותית... (מימשק הגדרות)
אבל התמונה פשוט מדהימה גם ביחס לסמסונג בסדרות הגבוהות...
קניה מעולה
46WL768 יקרה יותר אבל לא נופלת מימנה
המגרעות USB לא עובד עם דיסק קשיח ענק והרשת מאוד לא ידידותית... (מימשק הגדרות)
אבל התמונה פשוט מדהימה גם ביחס לסמסונג בסדרות הגבוהות...
קניה מעולה
46WL768 יקרה יותר אבל לא נופלת מימנה
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
*כל כך דשנו בזה בפורום בנושא הכיול
*כנס ליס אימפקט בממיר וכוון לפי התבניות.-
*חדות בטוטאל תוריד לערך מינמלי.(שארפנס}
כיול זה לא ערכים שמעתיקים זה דורש סבלנות ומקצועיות.איש מקצוע לוקח על זה כסף.
בהצלחה
ף
*כנס ליס אימפקט בממיר וכוון לפי התבניות.-
*חדות בטוטאל תוריד לערך מינמלי.(שארפנס}
כיול זה לא ערכים שמעתיקים זה דורש סבלנות ומקצועיות.איש מקצוע לוקח על זה כסף.
בהצלחה
ף
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
מצוין? ראית כמה מאקרובלוקינג כשהודיעו שקטלין זכתה?זורו44 כתב:הבל הבלים,לי יש את הדגם אומנם שנתון קודם אך מחובר לטוטאל וזה בהחלט נראה מצוין.asaf23 כתב:אל תצפה ליותר מדי גם ממסכים של מותגים אחרים.
בדוק את איכות התמונה בערוצים 2,10 דרך המקלט הפנימי של הטלוויזיה. כך תדע אם הבעיה ב-YES או בטלוויזיה....
כל הסוד זה כיול פשוט וטוב....
גם המסך הכי טוב לא יציל שידור MPEG-2 דחוס.
בהחלט אפשר לשפר את המצב ע"י כיול ואני גם הצעתי לנסות את ה-DTT המובנה שבוודאי ייתן שיפור.
אם עדיין לא יהיה מרוצה, שיבקש להחליף את המסך.