http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
סיפרתי לכם כבר שגם לי היו פעם כאלה שהועברו לאחותי ומתישהו היא הורידה אותם לרחוב...
בנה לי אותם אברהם קדמוני ז"ל לאחר ששמעתי אצל חבר את הרמקולים. הוא השתמש בבנייה בוופר האובאלי השטוח של הKef קונצ'רטו שהיו לי אז. משום מה, של החבר שנבנו מספר שנים קודם נשמעו טוב יותר גם כשהשתמשנו באותו מגבר.
לאחרונה החלטתי לקנות רמקולים וינטאג' עם סאונד של פעם, התייעצתי אתכם בהתלבטות בין L-100 לKappa.
מסתבר שיש לי יותר מזל משכל. החבר הוותיק עבר לקולנוע ביתי ושמר את הרמקולים מחוסר מקום בחדר השינה כי היה לו חבל להיפטר מהם.
והיום, הם נחתו אצלי בסלון!!! הטרנסמישיין ליין למי שלא יודע, זו שיטה שמעבירה את הבס בתיבה בתעלה פנימית (כאן בערך 3 מטר), ולכן עומק הרמקולים הוא 45 ס"מ!!!.
הם במצב טוב ונשמעים מעולה! סאונד מלא ומיוחד. בס שאין כדוגמתו ובכלל, האיזון שלהם והחיבור שלהם עם המרנץ הוא מדהים. עוד לא ניסיתי עם הסיירוס אבל גם זה יבוא.
האלמנטים, לפחות הטוויטר, שונה משל nirses - הוא של איזופון. המיד של פירלס, לא מצאתי שכתוב עליו אבל צילמתי לכם – הוא מיוחד עם מין תיבה שעוטפת אותו, אשמח לפרטים אם מישהו מכיר אותו. והוופר האובאלי השטוח המפורסם של Kef באורך 30 ס"מ.
להאזין להם מרגיש כאילו יש לי רומן מחודש עם האקס המיתולוגית 
מצורפות כמה תמונות