בתזמון מושלם עם מה שקרה בשבועות האחרונים בתכניות כמו "האח הגדול" ו-The Voice, יצא השבוע למסכים העיבוד הקולנועי לרב המכר המצליח "משחקי הרעב". אז איך התוצאה? לא קלה אבל בהחלט מרשימה. הנה הביקורת.
Sexter כתב:לא יודע איף בקולנוע, אבל אני ניסיתי לצפות בבית (גרסת DVDSCR), אחרי 20 דקות כמעט נרדמתי... נראה שמי ששונא ריאליטי, לא ממש ימצא משהו בסרט המיותר הזה...
...
איך אפשר לצפות בסרט בפורמט הזה ??
זה כמו להקשיב לפניק פלויד בטרנזיסטור, ולהתאכזב שזה לא נשמע משהו...
לצערי אני גר באזור הדרום, שם החוויה הקולנועית ברשת גלובוס קצת פחות מהנה מלראות סרט במסך מחשב בפורמ CAM.. בכל פעם שהלכתי לקולנוע התאכזבתי קשות מאיכות התמונה והסאונד הירודים...
כמי שגר שתי דקות הליכה מגלובוס קניון ערים כ"ס אני מבין אותך מאוד.
שם האיכות די דומה לתיאור שלך, ולכן הסרט האחרון שראיתי שם היה "באטמן - האביר האפל"
אני פשוט מוצא את עצמי מגיע במקרים חריגים לייס פלאנט או סינמה סיטי , ולרב ממתין לגרסת HD שתגיע לקולנוע הביתי שלי.
אני יצאתי מהסרט עם תחושת החמצה די גדולה, למען האמת.
הסרט הוגדר בארה"ב כ-PG-13 וזה ממש ניכר לאורך כל הסרט.
הסצינות האלימות מאוד מרוככות, כל הדינמיקה בין הדמויות שאמורה להדגיש את הנצלנות והעליונות
של השלטון ואת חוסר האונים והמסכנות של האזרחים לא מודגשת מספיק, והשחקן שמשחק את פיטה
משחק כמו פיתה! ולא סתם פיתה, כזו ששכחתם במטבח בצד וגיליתם אחרי כמה ימים כשהיא הפכה לדיקט...
בקיצור, סרט שמתאים בעיקר לבני נוער.
6/10
ולאנשים קצת יותר מבוגרים שמחפשים ביקורת נוקבת על הריאליטי והשלכותיו אני ממליץ על "Black Mirror".
מצטרף לתחושות של manola, בחצי הראשון של הסרט עוד הייתי בתחושה טובה, לאחר מכן זה נהיה סרט לילדים, יצאתי בתחושת פספוס גדולה, הרגשתי שייכל להיות כאן סרט באמת מיוחד. מסכים בקשר לאיכות המשחק של פיטה ואפשר לצרף אליו את כל מי שהשתתף במשחק חוץ מהשחקנית הראשית.